Realme GT loistava suorituskyky Snapdragon 888 -prosessorilla

Realme GT -arvostelu

Realme tunnetaan parhaiten edullisista älypuhelimistaan, kuulokkeistaan ​​ja älykelloistaan, mutta yritys on äskettäin julkaissut Realme GT: n, keskipitkän älypuhelimen, joka on vielä yrityksen visuaalisesti houkutteleva laite.

Realme GT on ensimmäinen kiinalaisen elektroniikkayrityksen älypuhelimien uusi linja, ja se on nimetty Grand Tourer -tyyppisen urheiluajoneuvon mukaan, jolla on tyylikäs muotoilu ja loistava suorituskyky.

Huolimatta siitä, että Realme on aikaisemmin julkaissut keskitason matkapuhelimia, kun lippulaiva X -sarja astuu toisinaan varoen linjan yli, tämä on yrityksen ensimmäinen koordinoitu pyrkimys päästä edullisille/korkeatasoisille markkinoille yhdellä erillisellä linjalla- Ja suurimmaksi osaksi Realme GT on ylivoimaisesti onnistunut laite puhelimena, joka tarjoaa vaikuttavia teknisiä tietoja edulliseen hintaan.

Realme GT ylittää kilpailunsa prosessointivoiman suhteen huolimatta siitä, että se on yksi halvimmista puhelimista, joka sisältää Qualcomm Snapdragon 888 -prosessorin. Tämä huippuluokan prosessori takaa, että puhelin toimii erittäin nopeasti, mikä tekee siitä ihanteellisen pelaamiseen ja videoiden muokkaamiseen, mutta huomaat myös päivittäisten tehtävien nopeuden.

Latausnopeudesta puhuttaessa Realme GT voi latautua täydestä tyhjään hieman yli 30 minuutissa, mikä tekee siitä yhden markkinoiden nopeimmista älypuhelimista. Se on erittäin nopeaa, etenkin kun otetaan huomioon se, että se on edullinen puhelin.

AMOLED -näytöllä ja sileällä 120 Hz: n virkistystaajuudella näyttö näyttää upealta, ja puhelimen runko ei ole liian suuri, joten yhdellä kädellä on helppo käyttää.

Toinen toistuva ongelma, jonka kohtaamme, oli silloin, kun suoratoistettiin media sovelluksissa, kuten Spotify ja Netflix, joissa media stuttisi ja pysähtyisi säännöllisesti. Tämä näytti olevan yhteyden ongelma, kun taas on ajateltavissa, että tämä ei ole tyypillinen ongelma.


Vaikka nämä ovat vähäisiä ongelmia, ne vaikeuttavat Realme GT: n tukemista erinomaisena keskialueen älypuhelimena yleensä. Se, että Realme käynnisti puhelimen vain muutaman kuukauden kuluttua erinomaisen Realme 8 Pro -julkaisun julkaisemisesta, ehdottaa, että kiinalainen teknologiayritys on nyt korkealla saavutettuaan menestyksen entisen kanssa.

Emme voi puhua Realme GT: stä mainitsematta sen suunnittelua, mikä on epäilemättä ainutlaatuinen. Sen ensisijainen väri on kirkkaankeltainen, joka on ristiriidassa ohuella suihkumustalla viivalla puhelimen takana. Se antaa puhelimelle selkeän 'Ford Mustang GT' -ilmoituksen, ja se on paljon silmiinpistävämpi kuin normaali musta, valkoinen tai alhainen viimeistely muissa älypuhelimissa (vaikka myös saatavana myös hopea- tai sinisiä versioita, ilman tätä raita).Meidän on tehtävä pit -pysähtyminen tämän positiivisen luettelon keskellä, jotta voimme kiinnittää huomiota pariin pieniin huolenaiheisiin puhelimen kanssa. Testauksessamme huomasimme, että se lämpenee nopeasti pelatessaan pelejä tai muita kovia tehtäviä ja että se puuttuu temppuun ottamatta huomioon teleobjektiivia optisiin zoom -valokuviin, etenkin kun makro -snapper ei ole kovin vaikuttava .

Realme GT: n saatavuus on hiukan monimutkainen - se on teoreettisesti saatavana ostettavaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta vain tuontikaupan Aliexpressin kautta. Se ei ole vielä saatavissa Australiassa tai Yhdysvalloissa, ja Realmen kokemus tarkoittaa, että entinen on saatavana pian, kun taas jälkimmäinen ei.


Koska tuodat puhelinta, sijaintipaikka vie todennäköisesti kauan, ja sinun on oltava etsiessään epävirallisia ja vääriä luetteloita ostaessasi Aliexpress-ohjelmaa. Et voi ostaa Realme GT: tä hyvämaineisempien kauppojen, kuten Amazonin tai virallisten operaattoreiden, kautta.

Koska Aliexpress hyödyntää yksinomaan euron hinnoittelua, ja sinulle esitetään Yhdistyneen kuningaskunnan vastine nykyisen valuuttakurssin perusteella, kun yrität ostaa puhelinta, hinnoittelu on myös hieman hämmentävä. Virallinen euro -hinnoittelu alkaa 449 eurolla, mikä johdantohetkellä vastaa noin 550 dollaria, 390 puntaa tai 710 dollaria paikallisessa valuutassa. Tämän katsauksen vuoksi olemme harkineet näitä tuloksia ikään kuin ne olisivat virallisia määriä.

Intian niille puhelin on nyt ostettava, ja variantti on 8 Gt RAM -muistia ja 128 Gt tallennustilaa, joka maksaa 37 999 Rs (noin). Malli, jossa on 12 Gt RAM -muistia ja 256 Gt tallennuskustannuksia Rs 41 999, ja molemmat näistä kokoonpanoista on saatavana Flipkartissa ostettavissa.

Tyylin suhteen Realme GT erottuu keltaisella faux-nahka-takana, joka hajoaa mustalla lasinauhalla, joka seuraa kameran kohoamisesta (kuten tutkimme puhelimessa). Tämä näyttää olevan voimakkain 'Grand Tourer' -vaikutus puhelimeen, joka loihtaa kilpa -raidoista, ja se on epäilemättä silmiinpistävä muotoilu.

Puhelimessa on myös ei-nahkavariantti, jota on saatavana hopealla tai sinisellä ja joka ei houkuttele niin paljon huomiota. Älä huoli, jos et ole nahkapuhelimien fani eettisten huolenaiheiden vuoksi; Realme GT: ssä käytetty 'väärennös' nahka on vegaani.

Ulkonaikaisen ilmeensä lisäksi Realme GT on älypuhelinsuunnittelun kannalta hieman tavanomaisempi, mutta siitä on vielä muutamia asioita. Mitat 158,5 x 73,3 x 8,4 mm ja paino 186 g, se on kosketus pienellä puolella verrattuna superkokoisten Android-puhelimien lukuisiin lukuisiin, joita on nyt saatavana kaupoissa, mutta se on silti hyvän kokoinen puhelin. Se ei ole merkityksetön, mutta se on keskimääräistä alhaisempi.

Koon vuoksi havaitsimme, että Realme GT on melko miellyttävä käyttää, kaikki sivunapit ja suuren osan näytön suurella osalla helposti saatavilla. Puhelimen takaosassa oleva kamera ei tuskin ole näkyvissä lopun takana, mikä myötävaikuttaa puhelimen tyylikkään ulkoasuun.

Power -painike sijaitsee puhelimen oikealla puolella, kun taas äänenvoimakkuuden keinu sijaitsee vastakkaisella reunalla. Puhelin sisältää myös 3,5 mm: n kuulokepistorasian, jonka ovat tervetulleita ne, jotka haluavat käyttää langallisia kuulokkeita, sekä USB-C-liitin.

Realme GT on hyvä valinta budjetin älypuhelinta etsiville 6,43 tuuman näytölle, joka on jaettu vasempaan yläosaan. Koska laitteen etuosassa on hyvin vähän kehyksiä, näyttö vie suurimman osan etupinta -alasta.

Super AMOLED -teknologian käytön vuoksi värit ovat elinvoimaisia ​​ja eläviä, erinomaisella kontrastilla, mutta tällaista näyttöä voi olla vaikeampaa nähdä suorassa auringonvalossa kuin muut tyypit (ongelma, jonka kohtaamme). Älypuhelimen näytön tarkkuuden suhteen 1080 x 2400 on noin keskimäärin, ja sinulla ei pitäisi olla ongelmia käyttää sitä suoratoistoon, pelaamiseen tai selaamiseen sosiaalisen median kautta.

Realme GT: n 120 Hz: n näyttö, joka tarkoittaa, että näyttökuva muuttuu 120 kertaa sekunnissa, on jotain, jota et yleensä näe tässä hintaluokassa, ja se erottaa sen kilpailusta. Normi ​​oli aikaisemmin 60 Hz, ja monet puhelimet tarttuvat edelleen tähän standardiin, mutta parannus varmistaa, että toiminta vaikuttaa sujuvalta ja tyylikkään (vaikka voit alentaa 60 Hz: tä tai käyttää muuttuvaa virkistysnopeutta, jotka molemmat säästävät akun kestossa , jos sinä suosit).

Realme GT: n näyttö on fantastinen puhelimen hintaan ja on enemmän kuin kykenevä käsittelemään mitä tahansa tehtävää, jonka panet sen läpi.

Realme GT: ssä on kolme takakameraa ja yksi etukamera: 64MP: n ensisijainen kamera, 8MP: n ultrakamera ja 2MP: n makrokamera takana ja 16MP-kamera selfies- ja videopuheluille edessä. Realme GT on saatavana kahdessa värissä: musta ja kulta.

Etukameran kanssa kuvattuvat valokuvat näyttivät erittäin loistavalta, johtuen jälkikäsittelyjen kauneusominaisuuksista-mahdollisesti liian kirkas, koska jotkut valokuvat näyttivät toisinaan vähän vääriä, testauksemme mukaan. Voit korjata tämän jossain määrin säätämällä kauneusasetuksiasi, mutta jos otat vain selfies -lähettämisen sosiaaliseen mediaan, tämä ei ole iso juttu.

Ensisijaisella kameralla kuvatut valokuvat ovat hyväksyttävää, mutta ne eivät ole erinomaisia. Useilla valokuvilla oli kuitenkin ilmeisiä jälkiä ylivaraisesta, kun taas toisilla oli kohokohtia, jotka olivat ylivalottuneita. Havaitsimme myös, että kamera ei keskittynyt lähellä oleviin esineisiin, kun valaistusolosuhteet olivat suotuisat.

Ultra-leveällä linssillä kuvattuvat valokuvat olivat melko hyviä, ja vääristymät olivat hyvin vähän verrattuna kilpaileviin puhelimiin tällä hinnalla. Nämä valokuvat olivat melko kirkkaita, ja näkökenttä oli paljon laajempi kuin ensisijaisella kameralla tuotettujen valokuvien, linssin 119 asteen kulman vuoksi.

Makrokamera puolestaan ​​ei vaikuttanut meihin. Vaikka pystyimme saamaan hyviä lähikuvia tämän kanssa, ne eivät koskaan olleet yhtä hyviä kuin pääkameran kanssa otetut identtiset laukaukset. Kuten useimmissa älypuhelimien 2MP: n makrokameroissa, niiden läsnäolo näyttää pääasiassa ominaisuuksien luettelon laajentamiseksi sen sijaan, että parannettaisiin ammuntakokemusta.

Zoom -valokuvaukseen ei sisälly teleobjektiivia, mikä on sääli, koska olisimme olleet huomattavasti enemmän vaikuttuneita kameran suorituskyvystä, jos olisimme käyttäneet yhtä niistä makro -linssin sijasta makrolinssin sijasta. Digitaalinen zoomaus on mahdollista enintään 10x: iin saakka, mutta 2X: n jälkeen valokuvat muuttuvat liian sumeaksi ollakseen sen arvoinen.

Realme GT pystyy tallentamaan videon jopa 4K -resoluutioon 30 kuvaa sekunnissa tai 60 kuvaa sekunnissa. Siellä on myös tila, joka hyödyntää keinotekoista älykkyyttä värien tunnistamiseen, jolloin voit kuvata yksivärisesti, mutta yhdellä värillä on edelleen läsnä - ajattele tyttöä punaisessa turkissa Schindlerin luettelosta - mikä oli mielenkiintoista kokeilla ja voi johtaa joillekin Mielenkiintoisia videoita sosiaaliseen mediaan.

Realme GT: n hintapisteessä ei ole saatavana monia tehokkaita puhelimia-puhelin on varustettu huippuluokan Snapdragon 888 -piirisarjalla, joka on tehokkain prosessori, joka on tällä hetkellä saatavana Android-puhelimille sen debyytinhetkellä.

Tämän lisäksi puhelimessa on 8 Gt tai 12 Gt RAM -muistia - testausyksikössamme oli 8 Gt - ja 128 Gt sisäistä tallennustilaa.

Huippuluokan prosessorinsa vuoksi Realme GT tukee pelejä-emme nähneet kovaavaa tai viivettä pelattaessa suosittuja nimikkeitä-ja sovellukset latautuvat salamassa. Tämä on yksi suurimmista halpa-älypuhelimista, jotka ovat tällä hetkellä pelaamisessa.

Puhelin teki 3508 Geekbench 5 -testaustyökalussa, joka on juuri sama kuin Asus Zenfone 8, ja vain hiukset Xiaomi Mi 11: n takana, joka teki 3569, OnePlus 9: n, joka teki 3654 ja Nubia Red Magic 6 , joka teki 3606, jotka kaikki käyttävät samaa prosessoria, mutta maksoivat enemmän.

Pelaamalla pelejä tai laitteen asettamista vertailutestin läpi, huomasimme, että laite saattaa joskus ylikuumentua - ei siihen pisteeseen, että sillä oli kielteinen vaikutus suorituskykyyn, mutta riittävä varovaisuuteen.

Realme GT: n kaiuttimet ovat ... No, he ovat riittäviä käsillä olevaan tehtävään. Kuunnellessasi suihkussa olevaa podcastia tai puhelinkeskustelua kaiuttimella, he tekevät, mutta niiden käyttämistä musiikkiin tai suoratoistoon ei ehdoteta, koska ääni on kosketus tiny.

Samoin kuin muut Realme-puhelimet, GT: n virtalähde on Realme-käyttöliittymä, joka on normaalin androidin johdannainen, joka on yksinkertaisesti Android 11: n uudelleennahkainen versio, joka näyttää ja tuntuu paljon Opon Colorosilta.

Realme -käyttöliittymä, kuten Coloros, mahdollistaa runsaasti räätälöintivaihtoehtoja. Voit mukauttaa puhelimesi aina näytöllä, valita valikoimasta animaatioita, jotka ilmestyvät, kun painat sormenjälkitunnistinta, muutat kuvakkeiden väriä ja kokoa koko puhelimessa, suunnittelet omat sovelluskuvakkeesi valitsemalla monenlaisia ​​ja -muotoja , ja vaihda järjestelmän fontti taustakuvan ja sovelluksen asettelun muuttamisen lisäksi kaikissa puhelimissa.

Koska OPPO ja Realme ovat molemmat saman emoyhtiön omistuksessa, joka omistaa myös Vivo ja OnePlus, puhelimien ja niiden ohjelmistojen välillä on monia samankaltaisuuksia. Tästä huolimatta Realme -käyttöliittymä on melkein verrattavissa Colorosiin.Kun käynnisimme Realme GT: n ensimmäistä kertaa, huomasimme, että se oli ennalta ladattu huomattavalla määrällä paisuohjelmia. Tähän sisältyy Realmen omat sovellukset, kuten puhelinpäällikkö ja Realme-linkki, sekä teemakauppa sekä omituinen sekoitus muun muassa kolmansien osapuolien sovelluksia, kuten Booking.com, Agoda ja LinkedIn (valinta, joka, joka on todennäköisesti riippuvainen alueesta). Alla on tilannekuva kodinäytöistä ennen kuin aloimme niiden puhdistamisen - se on melko ylivoimainen levitys nähdäksesi uudessa puhelimessa, kun se on silti täysin sietämätön.

Realme GT on ilo käyttää navigoinnin yhteydessä. Käyttöliittymän pyyhkäisy on nopea ja yksinkertainen tämän laitteen CPU- ja 120 Hz: n näytön ansiosta.Tämä on ehkä paras paikka tuoda esiin pieni ongelma, jonka löysimme Spotifyn ja television musiikkia Netflixistä - toisto usein kokeaa ikään kuin olisimme jatkuvasti lyömään älypuhelimissamme 'pelaamista' ja 'tauko' -painikkeita. Meidän ei aiheuttanut kuulokkeidemme ongelmia tai heikkoa datayhteyttä, ja tapasimme sen usein, mikä mielestämme oli tärkeää sisällyttää tähän katsaukseen.

Tämä ongelma ei ehkä ole yleinen, joten jos ostat tämän puhelimen, on ajateltavissa, että se ei vaikuta siihen. Epäonnistumme kuitenkin velvollisuutemme, jos emme paljasta sitä.

Huomasimme, että Realme GT kesti helposti koko päivän maksujen välillä riippumatta siitä, tarkistammeko vain sosiaalista mediaa silloin tällöin, suoratoistaa Netflixiä, pelaamassa nopeaa Call of Duty: Mobile -peliä tai kuunnella musiikkia aikana. päivä.

Kun käytimme puhelinta useammin, akun käyttöikä pikkäsi yhden numeron prosenttimäärään yöllä, mutta meidän ei koskaan tarvinnut ladata puhelinta koko päivän; Siitä huolimatta toinen koko käyttöpäivä oli tyypillisesti poissa kysymyksestä.

Yksi akun käyttöikä on melko tavallinen älypuhelimelle, mutta mikä ei ole niin keskimäärin valtakunnan GT: n latausnopeus, joka on 65 W, joka ylittää sen kilpailijat tässä suhteessa.

Puhelin siirtyy tyhjästä täyteen vähän yli puolessa tunnissa, joten sinun ei tarvitse huolehtia muistaaksesi kytkeäksesi se joka ilta; Voit pitää sen helposti päällä vain muutaman minuutin joka aamu, jos teet sen nopeasti.

Etsit korkean suorituskyvyn älypuhelinta.

Kun Qualcomm Snapdragon 888 -prosessori ja 8 Gt tai 12 Gt RAM-muistia aluksella, tämä on todella tehokas puhelin, etenkin verrattuna vastaavasti hinnoiteltuihin kilpailijoihin.

Sinun ei halua joutua olemaan huolissaan akun kestosta.

Realme GT on akku, joka latautuu tyhjästä täyteen puoleen tunnissa tai vähemmän.

Nautit siitä, miltä näyttää.

Ulkonäkön suhteen Realme GT on epäilemättä herättävä, ja jos nautit siitä, miltä se näyttää, et ole mielestäsi yksin. Riittääkö älypuhelimen ostamiseen? Emme pidä sitä sinua vastaan.

Ugreen USB-C AUF USB-C Kabel 60W Power Delivery Ladekabel USB C Zu USB C Kompatibel MIT Galaxy S21 Ultra, S20, Note20, MI 10T, Xperia 1 II, Pixel 5, iPad Mini 6, iPad Pro, MacBook Air USW. (1m)


Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan