Parhaat robottikokoukset vuonna 2021

EcoVacs opas miten minä robotti robotti tyhjiöt tyhjiö

Mitä sinun on tiedettävä vuoden 2021 parhaista robottirobottikokoista?

Parhaat robottikokoukset vuonna 2021

Onko todella sen arvoista sijoittaa robotin tyhjiöön?

Itse asiassa robotin tyhjiöt kykenevät pitämään lattiat puhtaina. Ne ovat enemmän kuin vain uutuus esine tai lelu. Jotkut paremmista ovat todella halvempia kuin suositut ihmisen vetämät tyhjiöt. Robotit voivat olla tehokkaita suurimmalle osalle yksilöille suurimmassa osassa kotitalouksia.

Mitä robotin tyhjiöistä tekee niistä niin pahoja?

Verrattuna hyvään tyhjiöön, ne eivät ole kovin tehokkaita mattojen puhdistamisessa. Ajan myötä matot kuitenkin keräävät huomattavan määrän hiuksia ja pölyä, jota robotti ei pysty poistamaan. Vaikka et ehkä pysty näkemään sitä tai tuntea sitä tarttuvan jalkoihisi, matot saattavat alkaa näyttää rapealta ajan myötä, ja sisäilman laatu voi heikentyä.

EcoVacs Robotics Deebot N79S -robotin pölynimurin- korkea imu lyöjäharjalla

EcoVacs Robotics Deebot N79S -robotin pölynimurin- korkea imu lyöjäharjalla

ECOVACS N79S -robotin tyhjiöpuhdistin on kolmivaiheinen puhdistusjärjestelmä, joka yhdistää tehokkaiden tyhjiöiden imun syvän ulottuvuuden Helixin päärarjalla ja kaksoislevyisissä sivuharjoissa perusteellisen puhdistuksen aikaansaamiseksi. Matalaprofiilisen suunnittelun avulla Deebot voi helposti puhdistaa ovet ja matot jopa 14 mm paksuihin saakka sekä saavuttaa huonekalujen alle, mikä antaa sen puhdistaa alueen perusteellisesti. Se havaitsee pudotuksen ja kääntää kurssinsa turvallisesti, jolloin se voi jatkaa talosi puhdistamista mahdollisimman tehokkaasti.

 • Hallitse puhdistusta Alexan tai Google Home Voice -sovelluksen avulla.
 • Hyödynnä EcoVacs -sovellusta puhdistusistuntojen mukauttamiseen.
 • Vain wifi
 • A+ Automaattinen puhdistus 4 puhdistustilat: Automaattinen puhdistus, yhden huoneen, pisteen, reunan ja max kaksoispuhdistustehoa varten.
 • Tehokas tyhjiö, syvän ulottuvuus Helixin päärarja ja kaksoset leveät sivuharjat.
 • Jotkut ympäristöystävällisten ECOVAC: ien ominaisuuksista ovat anti-pudotus- ja törmäyksen vastaisia ​​antureita, 100 minuutin litiumakku, jossa on automaattinen palautus lataus ja vahvat suojapuskurit.
 • 1 pääsarja, 2 sivuharjaa, 1 telakointiasema, 24 kuukauden takuu

 

Eufy Boostiq Robovac 30C, Robot -pölynimuri

Eufy Boostiq Robovac 30C, Robot -pölynimuri

Robovac 30C, jossa on 13,2 jalkaa rajaliuskoja, kaukosäädintä (mukana 2 AAA-paristoa), latauspohja, vaihtovirtasovitin, puhdistustyökalu, ylimääräinen sarja korkean suorituskyvyn suodattimia, 4 sivuharjaa, 5 kaapelisidosta, tervetuloa opas ja 12 kuukauden huoleton takuu. Tämä robottipölynimuri voi tarjota jatkuvan, voimakkaan imun jopa 100 minuutiksi ** tasolla, jolla ei ole kovempaa kuin mikroaaltouuni toiminnassa. Eufyhome -sovellus, samoin kuin Amazon Alexa ja Google Assistant Voice Control Services, antavat sinun tehdä imuroivia tehtäviäsi vain vähän tai ei lainkaan vaivaa.

 • WiFi -mukavuus: Eufyhome -sovellus, Amazon Alexa ja Google Assistant Voice Control Services tekevät tyhjästä helppoa.
 • Helppo puhdistus: sen kompakti 2,85 "runko parannettu 1500PA* -imu puhdistaa yksinomaan valitsemasi alueet.
 • Boostiq -tekniikan ansiosta robottipölynimuri lisää automaattisesti imuvoimaa suurimman puhtaan.
 • Tämä robottipölynimurin vahva imu voi kestää jopa 100 minuuttia ** tasolla, jolla ei ole kovempaa kuin mikroaaltouuni.
 • Kulutus 40 W 12 kuukauden huolettoman takuu ja ylimääräinen pari korkean suorituskyvyn suodattimia toimitetaan Robovac 30C: n mukana.

Proscenic 850T -robotin tyhjiöpuhdistus, 3000PA Vahva imurobotti tyhjiö

Proscenic 850T -robotin tyhjiöpuhdistus, 3000PA Vahva imurobotti tyhjiö

Lisäksi Proscenic 850T -robotin tyhjiö on 2,8 tuuman harjaton tyhjiö, joka poimii nopeasti pölyä, lemmikkieläinten hiuksia ja roskia ilman lisäponnisteluja. 850T-robottivacuumiin saa 2600mAh Li-ion-akkua ja se voi puhdistaa jopa 120 minuuttia yhdellä latauksella ennen paluutaan latausasemalle latausta varten. Puhdistusreittiä on mahdollista seurata, asettaa puhdistussuunnitelmat, muuttaa imutasoja ja muuttaa puhdistusmuotoja prosesseenisen kodin sovelluksen avulla.

 • Korkealaatuinen harjaton moottori poimii nopeasti pölyä, lemmikkieläinten hiuksia ja likaa.
 • Imu on säädetty kolmessa asetuksessa.
 • Matalaprofiilinen 2,8 tuuman muotoilu varmistaa tehokkaan puhdistuksen ja pääsyn vaikeasti tavoitettaviin kulmiin ja huonekalujen tukikohtiin.
 • Sovellus ja Alexa & Google Home Voice Commands voivat käyttää robotin tyhjiötä.
 • Muuta puhdistustilaa, muokkaa imutasoa ja muuta proscenichome -sovelluksen kanssa. Vain 2,4 GHz Wi-Fi tuki.
 • Integroidun elektronisesti ohjattavan 2-in-1-vesisäiliön ja roskakorin avulla voit mopi ja tyhjiö samanaikaisesti.
 • Siinä on 4 puhdistustilaa: auto, spot, reuna ja moping.
 • 850T-robotti tyhjiö puhdistaa jopa 120 minuuttia yhdellä latauksella 2600mAh Li-ion -akusta.
 • Työskentele esiasetetussa sekvenssissä puhdistaaksesi minkä tahansa paikan, jonka se voi saavuttaa.
 • Boost -imuvoimakkuus, kun matto havaitaan.
 • 850T -robotin tyhjiö, latauspohja, kaukosäädin (2 AAA -paristoa). 4-harjan sivuharjajärjestelmä, jossa on 2 HEPA-suodatinta ja 3-napainen sovitin, huolettoman takuumme.

Ultenic D5S Pro Robot -pölynimuri mopilla, 2500PA -imu

Ultenic D5S Pro Robot -pölynimuri mopilla, 2500PA -imu

Ultenic D5S Pro on robottipölynimuri, joka pystyy poimimaan pölyä, hiuksia ja roskia suhteellisen helposti. Imu tarjotaan kolmella eri tasolla erilaisten vaatimusten mukauttamiseksi. Se pystyy puhdistamaan jatkuvasti jopa 120 minuuttia alhaisella melutasolla alle 60 dB. Se, että robotin tyhjiöpuhdistin on yhteensopiva Alexan ja Google Home: n kanssa, tarkoittaa myös sitä, että sitä voidaan käyttää äänikomennoilla.

 • D5S Pro Robotti -tyhjiö voi vaivattomasti viedä pölyn, hiukset ja lika.
 • Imu on saatavana kolmessa asetuksessa vaatimuksiin.
 • Siinä on 400 ml pölyastia ja 300 ml: n vesisäiliö mopilla, joten se voi tyhjiö ja mopi samanaikaisesti. Säädettävällä imulla ja suuren kapasiteetin vesisäiliöllä D5S Pro Robot -pölynimuri voi puhdistaa erityyppiset lattiat ja tyhjiöhiukset ilman hiiriä.
 • 300 ml: n suuren kapasiteetin vesisäiliö antaa robotti 3 muokattavissa oleville moping -asetuksille. Erittäin pitkäikäinen 2600mAh-akku ja matala-kohinan puhdistus tekevät Ultenic D5S Pro -sovelluksesta sopivan sekä kodin että julkisen käytön.
 • Puhdistuksen jälkeen tai kun akku on alhainen, se palaa latausasemalle. Super Catt Boost -tekniikkaa käyttämällä robottipölynimurin imuvoimakkuus voi olla jopa 2500PA: lla, joten lemmikkieläinten hiusten puhdistaminen ja poistaminen mattoista on helppo puhdistaa ja poistaa. Kauko -ohjauksen lisäksi robotti voi linkittää Ultenic App (Ultenic) -suunnitelmaan puhdistussuunnitelmien aikataulun, muuttaa imutasoja ja muuttaa puhdistusmuotoja.
 • Robotin tyhjiöpuhdistusainetta voidaan käyttää myös Alexan ja Google Home -yhteensopivuuden ansiosta.

Irobot® Roomba® I7+ (i755640) kytketty robotti tyhjiö - automaattinen lian hävittäminen - kaksois monipintakumiharjat

Irobot® Roomba® I7+ (i755640) kytketty robotti tyhjiö - automaattinen lian hävittäminen - kaksois monipintakumiharjat

I7+ on uusi versio Roombasta, joka puhdistaa milloin, missä ja miten haluat sen puhdistavan. Se voi tyhjentää automaattisesti jopa 60 päivän ajan allergenlock (TM) -laukkuilla, jotka käyttävät 4 kerrosta allergeenia estävää materiaalia 99% siitepölystä ja homeesta. Edistyneellä navigoinnilla I7+. Voit hallita robottia puhumalla ääni -avustajallesi - Alexa tai Google. I7 Plus -yrityksessä on 3-vaiheinen järjestelmä, joka käyttää kaksoispinnan kumiharjoja ja 10x tehonhimoinen imu.

 • 30 miljoonaa kotitalousrobottia on myyty maailmanlaajuisesti 30 vuoden robotiikan tietämyksen ja keksinnön aikana.
 • Lattiasi saavat erityistä hoitoa, käytitpä sitten Roombaa, Braavaa tai molempia.
 • Jopa 60 päivän ajan i7+ tyhjentää roskakorinsa automaattisesti puhtaaseen Pohjalietteeseen AllergenLock(TM) - pusseilla, jotka keräävät 99 prosenttia siitepölystä ja homeesta.
 • Tee oma puhdistusaikataulu - i7sophisticated+: n navigointi voi selvittää sotkut milloin ja missä valitset.
 • Se voi myös pysyä poissa paikoista, joita et halua.
 • Hetkellinen tyhjiö sotkee - edistyneellä kartoituksella ja näppärällä navigoinnilla voit lähettää i7+: n kohteisiin yhdellä puhutulla komennolla*.
 • Yhteensopivuus Google Assistantin ja Alexan kanssa
 • com ja sen tytäryhtiöt omistavat Alexa-tavaramerkit.
 • Ei ongelmaa-Roomba 600 - sarjan puhdistusjärjestelmä käyttää kahta monipintaista kumiharjaa ja 10x voimannostoa imua* kovien ongelmien imuun.

Onko parempi olla hai vai Roomba?

Vaikka etsit tyhjiö budjetin alueella, Shark imurit ovat paras vaihtoehto. Sen paremmin Shark 750 kuin Shark 850 eivät ole kovin äänekkäitä, eikä kumpikaan päihitä Roombaa imuteholtaan. Shark 850: llä on suurempi imu kuin kahdella muulla Hailla, ja se on se, jota ehdotan.

Voiko robotti-imuri korvata tavallisen imurin?

Pähkinänkuoressa, vastaus tähän kysymykseen on ei (ei vielä). Robotti-imureissa ei ole kaikkia ominaisuuksia, joita esimerkiksi perinteisillä imureilla on. Robotti-imureilla taas voi imuroida niin kauan kuin akku on ladattu, jolloin lattioita voi pitää putsattuina päivittäin. Tämä auttaa pidentämään tavallisen pölynimurin käyttöikää.

Käyttävätkö robotti-imurit huomattavan määrän sähköä?

Koska ne kuluttavat vähemmän virtaa aikayksikköä kohti kuin manuaaliset Pölynimurit, robotti-imurit luokitellaan "energiaa säästäviksi" laitteiksi. Näin ollen robotti-imuri pikemminkin vähensi energiankulutusta kuin lisäsi kodin kokonaisenergiankäyttöä.

Kuinka kauan robotti-Imurointi kestää yhdellä latauksella?

Asianmukaisella huollolla voit ennakoida robotti-imurisi säilyvän vähintään 4-6 vuotta. Halvemmissa robotti-imureissa luku voi vaihdella vielä rajummin. Kyllä tuo edullinen, nimetön robotti-imuri ei selviä niin kauan kuin vaikkapa irobotti tai Neato-malli.

Kuinka kauan hairobotti imuroi yhdellä latauksella?

Shark on tunnettu pölynimurimerkki, ja se tunnetaan erityisesti pystyssä olevista pölynimurimalleistaan. Ne ovat edullisempia kuin jotkut muut suuret merkit. Yleisesti ottaen kunnon Hai-imuriin voi luottaa viidestä seitsemään vuotta.

Milloin robotti-imuria kannattaa käyttää?

Lyhyt vastaus: hyvin harvat ihmiset käyttävät Roombaa säännöllisemmin kuin kerran viikossa. Vastaavasti vain pieni osa ihmisistä käyttää Roombaansa useammin kuin kerran päivässä. Jos mietit, kuinka usein sinun pitäisi juosta Roomba, helppo vastaus on yhdestä seitsemään kertaa viikossa.

Onko mahdollista, että Roomba havaitsee koiran ulostetta?

Vaikka se on kamalaa nähdä, monet robotti-imurit törmäävät vahingossa koiran ulostekasaan ja jakavat sitä iloisesti ympäri kotia huomaamattaan. Huippuluokan robotti-imurit, kuten iRobot Roomba S9+, on varustettu tehokkailla 3D-antureilla, jotka analysoivat dataa huippunopeuksilla matkustaessaan ympäri huonetta.

Aiheuttavatko robotti-imurit melua?

Melu - vaikka robotti-imurit eivät ole paljon äänekkäämpiä kuin perinteiset imurit, ne ovat hitaampia ja toimivat yleensä huomattavasti pidempiä aikoja. Se ei ole merkittävästi kalliimpaa kuin tyypillinen tavanomainen tyhjiö alapäässä, mutta se on silti kallista, kun otetaan huomioon, että sinun täytyy edelleen säilyttää vanha tyhjiö ympäri samoin.

Toimiiko hairobotin Imurointi kunnolla, jos WiFi puuttuu?

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että tätä hain iontm -robotin tyhjiötä voidaan käyttää ilman WiFi: n tai Amazon Alexan käyttöä. Robotin käyttämiseksi voit painaa robotin ohjauspaneelin painikkeita manuaalisesti. Seurauksena on, että huipputeknologian ylläpitämiseksi ehdotamme, että yhdistät robotin hain sovellukseen, jonka avulla voit saada usein päivityksiä sekä robotille että sovellukselle.

Kuinka monta neliöjalkaa robottipölynimuria voi puhdistaa yhdellä passilla?

Uusimmalla mallillaan, Robotti -tyhjiöpuhdistusteollisuuden Apple, Roomba 980, on saavuttanut merkittävän kehityksen robottipuhdistustekniikassa. Se on maailman ensimmäinen robottipölynimuri, joka pystyy kartoittamaan ja puhdistamaan alueen jopa 2000 neliömetriä yksinään, yrityksen mukaan.

Onko hain robotin tyhjiö kuljettaa erilaisiin kerroksiin?

Tarkastele vähemmän kuvia, sinun on tehtävä seuraava Kludge, jotta voit käyttää hainrobottia tyhjiöön useita kerroksia: muille tasoille, kun robotti on palannut telakointiasemalle (lattialle, jossa sovellusta käytettiin), sammuta robotti pois päältä ja siirrä se seuraavaan kerrokseen samalla tavalla. Sen jälkeen aseta se lattialle ja kiinnitä tarvittaessa robotin virtakytkin.

Ovatko robotti tyhjiöt parempia kuin pystysuorat tyhjiöt?

Robotin tyhjiö on erinomainen, jos etsit jotain automatisoituja kosketuksia normaalin puhdistusrutiinin välillä, mutta se ei ole läheskään riittävän tehokas korvaamaan tavanomaisemman tyhjiön kokonaan useimmille ihmisille. Jos ylläpidät jo kohtuullisen puhdasta kotia, robotti voi olla tarkalleen etsimäsi työkalu.

Onko tarpeen olla WiFi robotin tyhjiö?

Vaikka sinulla ei olisi pääsyä Internetiin, robottihoomisi toimii edelleen. Yksi harvoista asioista, joista menetät, on kyky ajoittaa puhdistusistuntoja sovelluksen kautta tai käyttää huoneen etäyhteyttä. Robotin tyhjiön käyttäminen ilman Internet -yhteyttä vie vain muutaman sekunnin; Ota vain se ja laita se sinne, missä haluat sen puhdistavan.

Mikä on paras paikka pitää robotin tyhjiö?

Se tulisi sijoittaa paikkaan, joka on noin kahden metrin päässä esineistä molemmilta puolilta ja neljä jalkaa vastapäätä huonekaluja (mukaan lukien pöydät ja tuolit) ja portaita, jos ne ollenkaan mahdollista. Seurauksena on, että tyhjiöllä on puhdas reitti, jossa ei ole esteitä matkustaa pitkin.

 

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan