Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Bidet -istuimet käymälöille hygienian parantaminen hygine japanilaiset käymälät älykäs wc bidee vessapaperi Pese tai pyyhi

Find all you need to know about toilet paper and get to wiping, or get to using a toilet bidet?

Would you like to clean up with a wipe or a wash?

Would you like to clean up with a wipe or a wash?

Will you wipe or wash?

Its sunny morning weekend and you are driving your red glossy car, you stop for quick shopping on market. All  done, you come back and see pack of birds above your car. Oh no, your car paint is marked with white drops. What a coincident you just bought paper towel; you can just wipe it. Not so great idea without the water or moisture there will be just a bigger mess and you don’t want to blur white substance all over the car. You decide to wash it instead. Back home, you have tasty apples, slightly dusted, wipe with paper towel, not this time, you want to wash it. Having worked in garden, planted new flower, and your hands are a bit in dirt, maybe this is time for paper? Not this time, you want to wash it. Its diner time, buffalo chicken wings were delicious. You use your paper towel; you remove most of from your hands, but they  are still bit stinky. Yes, you decided to wash it. And plates, paper towel won’t help you. Also, you want to wash it.

 • It is a bright and beautiful Saturday morning, and you are driving your red shiny automobile to the market for a short errand.
 • You want to wash it this time.
 • It is time for a diner meal, and the buffalo chicken wings were fantastic.

Is it preferable to wash instead of use toilet paper?

Washing is also softer on the vaginal region than wiping with dry toilet paper. According to Self, women who are worried about the spray from a bidet disturbing the bacterial balance in the vaginal area are unlikely to experience this unless it is a high-powered water jet; theoretically, it may shoot into the urethra or cervix. If such is the case, do not use it. Washing also uses less water than wiping from an environmental standpoint. According to a Scientific American article, it takes 140 litres of water to create one roll of toilet paper. On the other hand, you will be utilizing roughly 500ml of bidet water.

 • Washing is also softer on the vaginal region than wiping with dry toilet paper.

What about washroom?

Now, you are in a washroom, job done, and you think why wipe with paper? All day long you chose to wash it not wipe it. But how, to combine toilet and be able to wash it? Answer is simple: SplashLet! Quick order and now you have it. You can choose to wash it also here. It’s perfect, so you have solution to paper wipe it issues. Se SplashLet offered ultimate water flow for perfect wash & bidet, replacing need for toilet paper and getting hygiene to next level. Gentle flow of aerated water will clean all you need to clean. Bird make on your car, dirt on hands after gardening, dust on fruits, delicious sauce on hands, after dinner plates, you decided that it is better to wash it. Now with SplashLet, you can wash directly on toilet, with use of electronic bidet toilet seat just after you are finish. It is better to wash it.

 • It is ideal, so you will be able to solve your paper wipe concerns.
 • Se SplashLet provided maximum water flow for a flawless wash and bidet, eliminating the need for toilet paper and elevating cleanliness to new heights.
 • All you need to clean is a gentle trickle of aerated water.

Is there no toilet paper?

Pesu on terveydenhuollon asiantuntijoiden mukaan pesu kuin pyyhkiä. Terveydenhuollon asiantuntijoiden mukaan pesu on parempi kuin pyyhkiminen. Jos et löydä wc -paperia naapuruston myymälästä paniikki ostoksien takia, nyt on hyvä tilaisuus aloittaa pesu pyyhkityksen sijasta. Vaikka jotkut asiantuntijat suosittelevat jälkimmäistä, onko menettely terveempi - pyyhkiminen tai puhdistus -. Harkitse wc -paperin käyttöä, joka ei ole märkä. Jätät ulosteet ja itusjäännökset, mutta jos käytät bideeä, peset sen pois. Seurauksena on, että bideellä pesevällä tai käyttäjillä on alhaisempi riski kehittää ihottumia, kipua ja ärsytystä.

 • Terveydenhuollon asiantuntijoiden mukaan pesu on parempi kuin pyyhkiminen.
 • Pesu on terveydenhuollon asiantuntijoiden mukaan pesu kuin pyyhkiä.

En ole varma, mikä ero on pesun ja pyyhkimisen välillä?

Puhdistus on laaja lause, joka viittaa mihin tahansa toimintaan, johon liittyy lian poistaminen mistä tahansa, kuten lasit pyyhkimällä kankaalla. Pesu on prosessi, jolla kaikki veteen upotetaan, esimerkiksi kun peset kädet saippualla ja vedellä. Puhdistus on kattavampi termi, joka viittaa lian poistamiseen mistään. Puhdistus voi myös tarkoittaa esineiden poistamista, jotka eivät ole oikeassa paikassa. Pesu on puhdistusmenetelmä, joka käyttää vettä ja siihen liittyy kokonaan jotain. "Autonpesu" on paikka, jossa voit ottaa saastaisen auton puhdistamisen. Puhdistusta ja puhdistusta voidaan käyttää vuorottelevasti viitaten täysin puhdistuksiin sotkuihin. Lausetta "Do the Pesula" tai "Do the Wash" käytetään useammin. Siivouksella on myös slangi merkitys: ansaita suuri voitto (paljon rahaa) lyhyessä ajassa. Siivouksella on myös taloudellinen merkitys: se viittaa jonkun saamiseen menettämään tai tuhlaamaan kaikki rahansa. Joku tai mikä tahansa pesty, ei ole enää onnistunut tai hyödyllinen.

 • Puhdistus on laaja lause, joka viittaa mihin tahansa toimintaan, johon liittyy lian poistaminen mistä tahansa, kuten lasit pyyhkimällä kankaalla.
 • Puhdistus on kattavampi termi, joka viittaa lian poistamiseen mistään.

Is it true that drinking water is more hygienic than using toilet paper?

Onko totta, että juomavesi on hygieenisempi kuin wc -paperin käyttö?

Onko totta, että vesi on enemmän saniteettia kuin wc -paperia?

Useimmissa maissa ihmiset puhdistavat itsensä wc -paperilla, ja vain pieni murto -osa mieluummin vettä. Huolimatta siitä, että vettä pidetään hygieenisempänä, kudospaperi on maailman yleisimmin käytetty. Useimmissa maissa ja sivilisaatioissa wc -paperin käytöstä veden sijasta on vähitellen tullut standardi. Naisten tulisi pyyhkiä edestä taaksepäin tartunnan estämiseksi, koska emättimen ja virtsaputken alueet ovat niin lähellä peräaukon aluetta. Vettä pidetään hygieenisempänä, koska se eliminoi kaikki ulosteet ja virtsat alusvaatteista eikä jätä epämiellyttävää hajua. Pyyhkeet eivät poista ulosteita hiukkasia, jotka saavat karvoihin peput ympärille, vaikka vesi tekee. WC -paperi on kevyt ja kannettava, ja sitä voidaan käyttää missä tahansa. Jotkut ihmiset väittävät, että se saa heidät tuntemaan olonsa kosteaksi alusvaatteissaan, mikä on melko epämiellyttävää.

Epämiellyttävä jäännös jätetään taakse, jos pyyhit perineumia. Vahinkojen, peräaukon halkeaman ja peräpukamien pahenemisen välttämiseksi pyyhkeet on tehtävä huolellisesti. Vaikka wc -paperia on monia erilaisia, olennaiset komponentit ja valmiit esineet ovat kaikki samat. Useimmat lääkärit sanovat nyt, että pyyhkiminen liian nopeasti tai liian väkivaltaisesti aiheuttaa potilaidensa anaali -alueen ärsytystä. Potilailla, jotka käyttivät wc -paperia, oli perianaalista ja perineaalista ACD: tä, jotka katosivat, kun he lopettivat sen käytön. Monet wc -paperia käyttävät ihmiset eivät pese kättään kylpyhuoneen käytön jälkeen, mikä leviää bakteereita. Opidermin ja limakalvojen paikallinen ärsytys tai hankaaminen voi johtua peräaukon pyyhkimisestä. Buttlen pyyhkiminen wc -paperilla tuottaa virheen jäännöksen, ja nuoleminen on houkuttelematonta. Anaali -aukon peseminen veden kanssa on suurin tapa uudistaa se ja päästä eroon useimmista mikro -organismeista. Maat ja kulttuurit voivat vaikuttaa hygieniakäytäntöihin, joita on vaikea muuttaa yön yli. Haluaisin mieluummin käydä kostealla alusvaatteilla ja puhtaalla pohjalla kuin vetää haisevan, kuivana peräaukon ympärillä.

 • Useimmissa maissa ihmiset puhdistavat itsensä wc -paperilla, ja vain pieni murto -osa mieluummin vettä.
 • Huolimatta siitä, että vettä pidetään hygieenisempänä, kudospaperi on yleisimmin käytetty ympäri maailmaa.
 • Useimmissa maissa ja sivilisaatioissa wc -paperin käytöstä veden sijasta on vähitellen tullut standardi.
 • Naisten tulisi pyyhkiä edestä taaksepäin tartunnan estämiseksi, koska emättimen ja virtsaputken alueet ovat niin lähellä peräaukon aluetta.

Onko pakaran pyyhkiminen hygieeninen?

Pyyhke ei ole kovin hygieenistä, ja se saattaa saada kädet likaiseksi. Pyyhkimisen jälkeen tulisi pestä kätensä kunnolla. Valkaisuainetta voidaan sisällyttää valkoiseen wc -paperiin. On mahdollista, että peseminen sinänsä ei ole paras vaihtoehto. Pesun jälkeen alue on kuivutettava. Pese ja puhdista pakarat uudelleen pissan jälkeen. Se poistaa bakteerit ja estää sairauden leviämisen. On parasta olla kastumatta takapuolen märkä, koska se on jalostuspaikka monille vaivoille. Tohtorien mukaan on kriittistä pyyhkiä, tohtori toteaa edelleen, että takaosan pyyhkiminen on epäanitaarista ja toipua voi kestää kauan. Kankaamisen jälkeen hän ehdottaa alueen kuivumista ja puhdistamalla pohja sitten pehmeällä wc -paperilla. Kaikki bakteerit, jotka ovat saattaneet jättää taaksepäin, tapetaan.

 • Pyyhke ei riitä pitämään asiat puhtaina.
 • Sillä on myös kyky saada kädet likaantumaan.
 • Veden tai pyyhkimisen käyttäminen
 • Toinen vaarallinen tekniikka pakaran herkän ihon vahingoittamiseksi.

Milloin ihmiset alkoivat pyyhkiä takana?

It was roughly 300,000 years ago, according to legend. The ancient Egyptians were among the first to recognize the therapeutic advantages of a hot tub. The wealthy had bathing facilities in their homes, while the rest of the population bathed in the Nile. Plucking and shaving their whole head of hair (rather than wearing wigs and drawing on eyebrows) was also a popular beauty fad among both men and women. The first level of a two-story natural stone structure was entirely dedicated to steam production. The Ebers Papyrus, a repository of medical knowledge, and a fragrant paste made of ash and clay for soap were the portals to the afterlife. A hole in the center of the floor allowed heated steam to escape from the bottom level. A specific structure was built into the floor to collect water, which was then redirected to the municipal sewers. There included a pool for contrast baths, as well as a gym and a space where guests might seek medical assistance.

 • The ancient Egyptians were among the first to recognize the therapeutic advantages of a hot tub.
 • The wealthy had bathing facilities in their homes, while the rest of the population bathed in the Nile.
Washing Hands Under The Water Tap

Is there a country where toilet paper is not used?

Why do people in China use toilet paper?

Toisella vuosisadalla eKr. Kiina käytti ensimmäisenä wc-paperia poistamisen jälkeistä pesua varten. Peräpukamien potilailla voi olla vaikeampaa pitää peräaukon alue puhtaana vain wc -paperilla ja voivat valita sen sijaan vedellä. Vuonna 1857 otettiin käyttöön ensimmäinen kaupallisesti saatavissa oleva wc -paperi. Toisessa teollisuusvallankumouksessa New Yorkin yrittäjä nimeltä Joseph Gayetty loi sen. Lehdet, mutapallot, lumi, maissikuoret ja kivet käytetään puhdistamaan anaali -alue tietyissä köyhtyneiden maiden osissa. On kriittistä, että kansanterveydellä on saniteettimenetelmiä anaalipesua varten, joihin pääsee käytettävissä wc- tai defcation -sivustolla. Harvinaisissa tapauksissa sopivien resurssien puute perheissä voi liittyä ripulin jaksojen tiheyteen perhettä kohti.

 • Kiina käytti ensimmäisenä wc-paperia poistamisen jälkeiseen puhdistukseen 2. vuosisadalla eKr.
 • Ensimmäinen kaupallisesti saatavissa oleva wc -paperi lanseerattiin vuonna 1857.

Onko olemassa kansakuntaa, joka ei käytä wc -paperia?

Ranskassa, Portugalissa, Italiassa, Japanissa, Argentiinassa, Venezuelassa ja Espanjassa: Näissä maissa (lähinnä Euroopasta) ihmisillä on usein bidee kylpyhuoneissaan wc -paperin sijasta. Bidee on samanlainen kuin wc, mutta siinä on myös nokka, joka suihkuttaa vettä kuin vesisuihkulähde puhdistaaksesi sinut. WC -paperia on melko vaikeaa saada useimmissa Aasian maissa, jopa supermarketeissa. Useimmissa suurissa Euroopan kaupungeissa maksetaan usein julkisen vessan käyttäminen tai jopa pääsy wc -paperille. Tarvittaessa tietyissä maissa henkilöt käyttävät vettä puhdistaakseen itsensä. Joissakin näistä maista voit tehdä yrityksesi wc -kulhossa lattialla. Bidet nähdään usein kylpyhuoneissa Ranskassa, Portugalissa, Italiassa, Japanissa, Argentiinassa, Venezuelassa ja Espanjassa. Tunisia, Marokko, Egypti ja Jordan hyödyntävät vettä käymälänsä puhdistamiseen. Joissakin asunnoissa on pieni suihku virtaavalla vedellä. Koska useimmissa kodeissa ei ole juoksevaa vettä, ne pitävät mukit ja lasit kylpyhuoneessa.

 • Ranskan, Portugalin, Italian, Japanin, Argentiinan, Venezuelan ja Espanjan (lähinnä Euroopasta) ihmiset käyttävät säännöllisesti bideeä wc -paperin sijasta.
 • Bidee on verrattavissa wc: hen, mutta se sisältää myös nokan, joka puhdistaa sinut suihkuttamalla vettä kuin vesisuihkulähde.

Kuinka ihmiset puhdistivat kätensä ennen wc -paperia?

Vaikka tikkuja on pitkään käytetty peräaukon puhdistamiseen, muinaiset ihmiset käyttivät erilaisia ​​erilaisia ​​esineitä, mukaan lukien vesi, lehdet, ruoho, kivet, eläinten turkikset ja simpukankuoret. Morrison lisää, että sammalta, sedge, heinää, olkia ja kuvakudoksia käytettiin myös keskiajalla. Ainakin 1500 -luvulta lähtien A.D. on käytetty WC -paperia länsimaissa. Toisesta vuosisadasta B.C. ja Kiinassa toisesta vuosisadasta B.C. WC -paperi oli aikaisemmin huomattavasti niukampi. Tersorium, joka oli varustettu sienellä toisessa päässä, sijoitettiin julkisiin vessoihin yleiseen käyttöön. Alkaen 332 B.C. 332 B.C., kreikkalais-roomalainen aikakausi kesti. C. Kreikkalaiset ja roomalaiset jopa 642 A D. Pessoi containing traces of excrement have been discovered by certain researchers. People in Japan utilized a chuugi, a sort of wooden stick, to wipe both the exterior and interior of the anus in the eighth century A.D. Moss, sedge, hay, straw, and tapestries were also utilized in the Middle Ages. In the 16th century, François Rabelais, a French author, composed a humorous poem on the subject.

 • Although sticks have been used to wipe the anus for a long time, ancient people also utilized water, leaves, grass, stones, animal furs, and seashells.
 • Moss, sedge, hay, straw, and tapestries were also used in the Middle Ages, according to Morrison.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan