Mitä työkaluja ja välineitä tarvitsen työkalupakissani?

tee-se-itse laitteet opas Koti kodinparannus älykoti työkalupakki

Lue lisää työkalupakista ja työkaluista.

Eri laitetyökalut

Mitä työkalupakkini sisältää?

Jokaisen perustyökalun tulee sisältää useita ruuvimeisseleitä ja nauloja. Laatutyökalut olisi säilytettävä kuivassa paikassa ja ne olisi säilytettävä eliniän ajan. Älä menetä malttiasi ja käytä mitä tahansa välineitä on käytettävissä tehtävän; näin onnettomuudet tapahtuvat ja omaisuus on vahingoittunut. Ruuvimeisseli on käsikäyttöinen väline, joka vaatii huomiota. Ruuvimeisseliä käytetään ruuveissa, joilla on yksi symmetrinen lovi pään poikki. Varmista ensin, että sinulla on peruskynsivasara, jossa on kaareva naama ja silmiinpistävä naama toisella puolella ja kynnet naulojen poistamisessa. Kynsijoukko on työkalu, jolla vasaroidaan naula puuta vahingoittamatta loppuun. Pry baareja käytetään usein poistaa nauloja, nostaa lattiaa, ja erillisiä kohteita. Kissankynsiampujat voivat olla hyödyllinen vaihtoehto kynsivasaroille. Ei lattiaa, mutta portaita vaaditaan, muuten se on henkilökohtainen valinta.

Pry-baari on taottu seosteline, yleensä yhdellä tai usealla tylpällä esineellä. Hyödyllisyysveitsiä käytetään usein esimerkiksi leikkaamiseen, leikkaamiseen ja kuoreen leikkaamiseen, eläinten tappamiseen, kalojen puhdistamiseen ja puun muokkaamiseen. Timanttien kovuus sallii niiden leikata kovempia materiaaleja. Pienemmät lihat ja vihannekset voidaan paloida pienempiin paloiksi käyttämällä hyödyllisyysveitsiä. Veitsenterä on paksumpi ja vankempi kuin partaterä. Teho: sähkö-tai pneumaattinen väline, jolla poistetaan suuria määriä nuottimetallia. Metal Shearsia kutsutaan joskus tinapisteiksi ja lentokoneiden kuulokkeiksi. Wrench on väline, jota käytetään tarttumiseen, kiinnitykseen, vääntämiseen, kiristykseen ja vapautumiseen. Wrench on työkalu, jota käytetään tilan pitämiseen, kääntymiseen tai kiertelyyn. Säädettävissä jakoavaimissa on päät, joissa on leuat, joita voidaan säätää kierrellä.

Lakanauhan jakoavain yksinkertaistaa ja nopeuttaa pulttien höllentämistä. Tarvitaan erilaisia jakoavaimia. Pistorasian jakoavain on käsikäyttöinen työkalu, jossa on työkalun päähän liitetty laihdutusmekanismi. Neliönub toimii yhdysvaltana eri pistorasiaan. Puschia voidaan käyttää löysään tai tiukentamaan pähkinöitä tarpeen mukaan. Yhdistelmäjakoavaimilla on avoimet jakoavaimet toisella puolella ja laatikon jakoavaimet toisella puolella. Kuten sähkömiehet tekevät joka päivä, sähköliitot käyttävät linjamiespihdit. Needlenose pihdeillä on terävä kärki, joka auttaa tarttumaan pieniin esineisiin, kuten johtoihin tai vaikeasti tavoittaviin esineisiin. Scrapersia käytetään lasin poistoon sinkkuikkunoista. Työskennellessään pentujen kanssa kunkin lasi-ruudun yhteydessä käytetään puukkoa.

On parempi käyttää puukkoa, kun yhdistettyjä sovelluksia tarvitaan. Sitä voidaan käyttää maalikerroksena, mutta sitä voidaan käyttää myös puuntäyteaineiden, kipsilevyyhdisteiden ja muiden materiaalien käyttöön. Voi veitsi, maalintekijä, tai hallitsija tekee, jos sinulla ei ole muita työkaluja. Työkalulaatikossasi on aina laadun mittarit. Asioita, joita käytetään mittaamaan tai arvioimaan asioita, voidaan käyttää mittausvälineinä. Tämä sananlasku koskee sekä ammattilaisia että amatöörejä. Joustava hallitsija on tottunut mittaamaan nauhan pituuden.

Suurin osa kodin ympärillä tekemistä säännöllisistä huolto- ja korjauksista tarvitsee vain muutaman peruskalun käytön. Jos koot yhdessä nämä välttämättömät pakkauksen, olet valmis ottamaan käytännöllisesti katsoen minkä tahansa tehtävän, lukuun ottamatta eniten asiantuntijaa. Sijoita korkealaatuisiin työkaluihin ja säilytä ne kuivassa ympäristössä, ja ne kestävät eliniän. Pidä ne kaikki yhdessä, jotta tiedät aina mihin olet laittanut ne. Pidä rauhallisuus, kun kiusaus käyttää mitä tahansa työkalua, joka on käytettävissä edessäsi olevan työn suorittamiseen; Näin ihmiset loukkaantuvat ja esineet tuhoutuvat. Esimerkiksi ruuvitaltta ei ole tarkoitettu käytettäväksi kynsien poistamiseen. Käytä tehtävään sopivinta instrumenttia.

Mitkä ovat uteliaiset työkalut ja miten ne toimivat?

Laajan litteän pään ruuvitaltta-tyyppisellä päässä, joka laajenee kuin kiila, sitä käytetään paine-sopivien muovikomponenttien erottamiseen aiheuttamatta haittaa komponenttien erottamisprosessissa. Ruuvimeisseli, avaimet, veitsi tai jotain muuta, jolla sinulla on makaa, tulisi kaikki korvata tällä työkalulla muiden sijasta.

Ruuvimeisselit

Jokaisen työkalusarjan tulisi sisältää muutama työkalu ajo -ruuveille tai kynsille sekä laitteet niiden poistamiseksi, kun tilanne vaatii sitä. Kuljetusruuvitaltta on saatavana erilaisilla kärkityypeillä, jotka on tarkoitettu kytkemään ruuvin pään uriin ja kiristävät ruuvia. Tähän projektiin tarvitaan litteäpään ruuvitaltta (tunnetaan myös nimellä vakio- tai ura- tai ulottuvat pääruuvitalttat) ja Phillips-pään ruuvitaltta. Phillips-päällä on ristin muotoinen kärki ruuvimeisselin päähän. Litteä pää on juuri miltä se kuulostaa: terä, joka on tasainen tai suora, kuten nimi päätellään. Vähintään kaksi tasaista pää- ja kaksi Phillips-pääruuvitaltta vaaditaan käytettävissä olevien laajojen kokojen vuoksi.

 • 1/8 Tips Flat -pää
 • 3/16 TIP FLAT -pää
 • #0 Phillips-pää
 • #2 Phillips-pää

Vain neljä ruuvimeisseliä antaa sinun työskennellä monien ruuvikokojen kanssa, mutta vähintään 10 ruuvitaltta -sarjan ostaminen antaa sinulle hyvän valikoiman kärkityyppejä, kärjen kokoa, akselin pituuksia ja kahva -tyylejä, jotta voit ajaa ruuvit vaihtelevat vaikeasti tavoitettavissa olevat paikat. Joskus ruuvimeisselien kärjet ovat magneettisia, mikä helpottaa ruuvin pitämistä asennossa sen aikana, kun ruuvaa sitä. On ruuvimeisseliä, jotka yhdistävät kahden työkalun toiminnallisuuden yhdessä. Näitä ovat ruuvimeisselit, joissa on kahva kiinnitetty metalliakseli, jonka toisessa päässä on Phillips -pää, ja toisessa uravara; Jos haluat käyttää kärkeä, joka ei ole altistunut, vedä vain akseli ulos ja käännä se ympäri ennen kuin asetat sen takaisin kahvaan. Samanlainen idea löytyy monipuolisesta ruuvimeisselistä. Joten mihin suuntaan aiot mennä? Muista vain seuraava Mnemonic -laite: Lefty on löysä, kun taas vanhurskaat ovat tiukasti.

Mikä on ruuvimeisselin tarkoitus?

Ruuviruuvit, joissa on yleensä teräksestä valmistettuja, ruuvimeisseli on käsin toimitettu työkalu, joka on käsiteltävä huolellisesti. Vakioruuvitaltta, jossa on tasaiset terän kärjet, joita on saatavana erikokoisina, käytetään ruuveilla, joiden pään yli on leikattu yksi suora Joku kuvaa ruuvimeisseliä työkaluksi löysäämään ja kiristämään ruuveja tai appelsiinimehusta ja vodkasta valmistettuna juomana, jos pyydät heitä määrittelemään sen. Jokainen työkalu, jolla on yksi tasainen pää, joka sopii ruuvihuoneeseen aukkoon, voidaan luokitella ruuvimeisseliksi, kun kyse on ruuveilla kiinnittämisestä. Esimerkki ruuvimeisselistä, joka on suosittu juoma, joka voidaan tilata baarissa. Ruuvitaltta on työkalu, jota käytetään ruuvien kääntämiseen useissa sovelluksissa. Sivuhuomautuksena monet aikaisemmin kädessä pidettävillä ruuvimeisselillä valmistetut tehtävät ovat nyt yksinkertaisempia tehonporalla tai erikoistuneella voimaluuvella. Kun työskentelet näiden sähkötyökalujen kanssa, varmista, että sinulla on erilaisia ​​kuljettajabittejä käsillä. Usko- ja Phillips-pääbittien ohella on saatavana lukuisia erikoistuneita muotoja, joissa on neliömäisiä tai tähdenmuotoisia päätä, samoin kuin moniin muihin muihin kokoihin ja muodoihin.

Vasarat

Varmista, että sinulla on ainakin peruskynnin vasara, joka on klassinen vasara, jolla on kaareva kasvot, joiden toisella puolella on silmiinpistävät kasvot, ja kynsien kynnys toisella. Kynsivasaroja on saatavana erikokoisina, jotka erottuvat pään painosta. 16 unssia painaava kynsivasara on erinomainen vaihtoehto aloitustyökalusarjalle. Kun työkalun kokoelma laajenee, haluat ehkä sisällyttää lisää vasaraa, kuten seuraavat:

 • Kehystysvasara on samanlainen kuin kynsivasara, paitsi että pään kynsillä on vähemmän kaarevuutta kuin kynsivasaran kynsillä. Kun teet suurta rakennus- tai kattotyötä, tämä on työkalu, jota käytät.
 • Muurausvasara on työkalu, joka muistuttaa pientä kelkkavasaraa ja jota käytetään rakennusteollisuuden ajamiseen ja tiiliin tai muuraukseen.
 • Tack -vasara on pieni, kevyt vasara, jota käytetään kiinnitysten tai kuvan ripustimien vasaralle.

Mikä on sen vasaran tarkoitus?

Tyypillisiä sovelluksia ovat yleinen kirvesmiehet, kehystys, kynsien vetäminen, kaappirakenne, huonekalut, verhoilu ja viimeistely, niittaaminen, taivutus tai metallien muotoilu, lyövät muurausharjoitukset ja terästanot ja niin edelleen. Hammerit tehdään sen toiminnon mukaisesti, jonka tarkoituksena on. Käsien työkalujen suhteen vasara koostuu painotetusta "päästä", joka on kiinnitetty pitkälle kahvalle, joka on keinunut tuottamaan vaikutuksen tuotteen rajoitetulle alueelle. Tätä voidaan käyttää moniin tehtäviin, kuten kynnet puuhun, metallin muotoiluun tai murskaamiseen.

Kynsisarja

Kynsisarja on työkalu, jonka avulla voit vasarata kynnen puuhun pinnan alla vahingoittamatta viimeistelyä. Jos sinulla on puulattiat tai portaat, se on pakollinen, mutta muuten se on henkilökohtainen mieltymys. Tämä on työkalu, jota käytetään viimeistelykynsien tai koteloiden kynsien, ei rungon (yleisten) kynsien kanssa, joiden kynsien päässä on tasaiset päät. Puutyöstössä kynsien, jota joskus kutsutaan kynsien rei'itystä, on käsin työkalu, jota käytetään kynnen paljatun pään ajamiseen puun pala, esimerkiksi asennettaessa koristeellisia muovauksia tai kasvojen laskua puuta asennettuna lattia.

Mikä on kynsisarjan tarkoitus?

Kynsisarjat ovat lyhyitä, kapenevia teräspalkkeja, joita käytetään yhdessä vasaran kanssa kynsien kiinnittämiseksi paikoilleen. Näitä käyttämällä voit tarjota muutaman viimeisen iskun paljaisiin kynsien päihin, jolloin ne uppoavat pinnan alle aiheuttamatta ympäröivään puun vakuusvaurioita. Kynsisarjoja kutsutaan usein kynsien rei'itystyökaluiksi, mikä on toinen termi kynsisarjoille.

Prebarit

Kynsien ja muiden kiinnittimien vetämisessä kynsivasarat ovat hyödyllisiä, mutta sinulla pitäisi olla myös ainakin yksi piikkibaari käsillä. Sen lisäksi, että yhden suoran pään kanssa on haarukka, hienoimpien yleiskäyttöisten palkkien kanssa on myös toinen pää kaarevalla kynällä toisessa päässä. Pre -palkkeja käytetään moniin tehtäviin, kuten kynsien vetämiseen, lattioiden nostamiseen ja esineiden pakottamiseen. Saatavana on erilaisia ​​pituisia, pidemmällä kahvalla voit käyttää enemmän vipuvaikutusta ja voimaa kuin lyhyempi ote. Erilaisia ​​pituisia baareja, kuten kissan tassua tai kynsien vetäjiä, voidaan käyttää hyödyllisenä vaihtoehtona. It possesses razor-sharp claws that are helpful for digging into the undersides of nail heads to get access. A crowbar, also known as a wrecking bar, pry bar or prybar, pinch-bar, or, on rare occasions, a prise bar or prisebar, is a tool that is often used in Britain and Australia. It is sometimes referred to as a jemmy or a gooseneck.

What can I use instead of a pry bar to get the job done?

Tavallinen kynsivasara on melkein yhtä tehokas kuin kynsien vetäminen. Merkittävin ero on siitä, että Pry -palkkia voidaan käyttää yhdessä vasaran kanssa, kun taas kynsivasarassa ei ole kantapäätä lyömistä varten ja se voidaan lyödä vasaralla vain, jos sinulla on kaksi niistä! Pry -palkki on työkalu, joka on yleensä rakennettu taottuneesta seosteräksestä ja jolla on yksi tai useampi pää, joka on tasoitettu, kynsi tai terävä.


Leikkaustyökalut

Asunnonomistaja ei enää tarvitse suurta määrää käsisähteitä kodin työpajassa, koska monet näistä tehtävistä on otettu haltuunsa käsin pidettävien sähkötyökalujen avulla, joista monet ovat akkukäyttöisiä. Tästä huolimatta on olemassa muutamia manuaalisia leikkausvälineitä, jotka ovat erittäin välttämättömiä kodin ympärillä. Jos etsit leikkaustyökalua tai leikkuria koneistuksen yhteydessä, se on mikä tahansa työkalu, jota käytetään materiaalin poistamiseen työkappaleesta leikkaamalla työkappale. Leikkaustyökalut voidaan tehdä yhdellä pisteellä tai monilla pisteillä.

Mitä tarkasti leikkaavat työkaluja?

Leikkaustyökalu on terävä työkalu, joka on sijoitettu työstöryhmään ja jota käytetään leikkaamaan materiaalit terävällä reunalla. Sorkkien ja jauhamiskonttorien leikkaustyökalut ovat erillään suunnittelussaan. Timantteja käytetään joskus leikkaustyökaluina niiden kovuuden vuoksi, mikä antaa heille mahdollisuuden leikata vaikeampia materiaaleja. Työkalut, tylsät työkalut, kärpäsleikkurit, rakotyökalut ja muut vastaavat työkalut ovat esimerkkejä. Kuten nimestä voi päätellä, kaksoispisteen leikkaustyökaluilla on kaksi leikkausterää, jotka toimivat yhdessä materiaalin leikkaamiseksi samanaikaisesti kunkin leikkauskulun aikana. Poraus on yksi sellainen esimerkki (yleinen metallinleikkauspora, jossa on vain kaksi huilua).

Yleisveitsi

Hyödyllisyysveitsi on hyödyllinen monien materiaalien, mukaan lukien kipsilevy ja pahvi, leikkaamiseen. Terän korvaaminen on välttämätöntä milloin tahansa siitä tulee tylsää - ellet työskentele kertakäyttöisen laatikkoleikkurin kanssa, jolloin voit vain napsauttaa sen lopusta paljastaaksesi uuden huippuluokan. Yleensä hyötyveitsi on kaikenlainen veitsi, jota käytetään laajoihin käsityötehtäviin. Ne olivat alun perin kiinnitettyjä veitsiä, joissa oli voimakkaita leikkuureunoja, joita käytettiin kovaa työhön, kuten leikkausjohto, leikkaus-/raapiminen, teurastavat eläimet, kalan asteikkojen puhdistaminen ja puun muotoilu.

Mikä on hyödyllisyysveitsen tarkoitus?

Mikä on hyödyllisyysveitsen tarkoitus? Hyödyllisyysveitsi on hyödyllinen pienempien lihan ja vihannesten, kuten salottisipulien, leikkaamiseen pienempiin paloihin. Monet sen ominaisuuksista ovat samanlaisia ​​kuin kokkiveitsellä, mutta se voi olla erityisen hyödyllistä käsitellä pienempiä ruokatuotteita, koska hyötyveitsi mahdollistaa tarkemman leikkaustoimenpiteet. On olemassa erilaisia ​​työkaluja, joita käytetään melkein kaikissa rakennusalan ammatissa. Hyödyllisyysveitsi on välttämättömien listamme kärjessä. Sitä kutsutaan myös partakoneen veitseksi ja mikä hyödyllinen instrumentti se on. Toisin kuin partakoneen terä, joka on erittäin ohut ja erittäin terävä, hyötyveitsen terä on vahvempi ja kestävämpi; Se on suunniteltu käsittelemään raskaita leikkaustehtäviä.

Metallilevejä

Näitä työkaluja markkinoidaan monilla nimillä, mukaan lukien Tin Snip S ja _aviation -leikkurit, ja niillä on laaja valikoima sovelluksia kodin työpajassa. Ne on tarkoitettu ohutleikkausta varten, mutta niitä voidaan käyttää myös moniin muihin tehtäviin, kuten langan leikkaamiseen, ikkunan seulontaleikkaukseen ja moniin muihin tehtäviin. Yleisesti ottaen virtaleikkaus on käsin työkalu, jota ohjaa sähkö tai pneumaatti ja jota käytetään tyhjentämään valtavia määriä ohutlevyä. Erityisesti niiden on tarkoitus leikata suorat viivat.

Mitkä ovat metalliset käsinleikkurit ja miten ne toimivat?

Yleisesti ottaen virtaleikkaus on käsin työkalu, jota ohjaa sähkö tai pneumaatti ja jota käytetään tyhjentämään valtavia määriä ohutlevyä. Ne on tarkoitettu leikkaamaan suorat viivat ja käyrät melko suurilla säteillä. Heillä on hyötyä bandsaarista, koska leikkauksen koosta ei ole rajoitettu. Suuremmat mallit kykenevät leikkaamaan ohutlevyn jopa 12 mittariin. Se on tekniikka jakaa ohutlevy kahteen tai useampaan kappaleeseen leikkaamalla linjaa pitkin, mikä tehdään yleensä taivuttamalla ohutlevy. Sitä käytetään useimmiten suorakulmaisten muotojen leikkaamiseen, vaikka sitä voidaan käyttää myös erilaisten muotoisten komponenttien luomiseen.

Jakoavaimet

Kaavatyökaluja on erilaisia ​​muotoja ja kokoja, ja niitä käytetään objektien pitämiseen paikallaan joko vääntömomentin aikaansaamiseksi tai niiden pyörittämisen estämiseksi. Mutterin tai pultin irrottaminen tai poistaminen jakoavaimella tai -javaimella on tarttumista ja mekaanista etua vääntömomentin asettamisessa esineiden kääntämiseen - yleensä pyörittäviin kiinnikkeisiin, kuten muttereihin ja pultteihin - tai estämään niiden kääntymistä. Sanaa "Spanvava" käytetään usein Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Australiassa ja Uudessa -Seelannissa.

Mikä on jakoavaimen tarkoitus?

Jakoavaimia on saatavana monissa muodoissa ja kokoissa, ja niitä käytetään moniin tehtäviin, mukaan lukien tarttuminen, kiinnitys, kiertäminen, kiristäminen ja löysääminen, kuten putket, putkilaitteet, mutterit ja pultit. Jakoavainta kuvataan kiertämisen tai nykimisen tekoon suurella voimalla. Väraamisen askel ja nilkan kiertäminen on yksi esimerkki vääntelytilanteesta. Yleisesti ottaen jakoavain määritellään työkaluksi, jolla on leuat, joita käytetään pitämiseen, kääntymiseen tai kiertymiseen. Jakoavain on mitä tahansa, jota käytetään esimerkiksi pultin löysäämiseen ja ruuvaamiseen.

Jakoavain

Säädettävä jakoavaimessa, jota käytetään useimmiten LVI -teollisuudessa, on pää leuoilla, joita voidaan säätää kääntämällä ruuvipyörä. Yksi jakoavain 10–14 tuumaa pitkä on absoluuttinen minimi; Siitä huolimatta, saatat joutua tarvitsemaan myös isompia ja pienempiä jakoavaimia. Perustyökalupakissa tämä on yksi joustavimmista ja tärkeimmistä esineistä. Säädettävällä jakavaimella tai säädettävällä jakoavaimella voit käyttää yhtä kiinnityspäätä kiinnittääksesi useita erikokoisia kiinnityspäitä, toisin kuin yhden kiinnityspään käyttäminen yhden tyyppisen kiinnityspään kiinnittämiseen, kuten tyypillisen kiinteän jaon kanssa.

Mikä on säädettävän jakoavaimen tarkoitus?

Voit tarttua tai kääntää putkia tai pyöreitä tankoja käyttämällä säädettävää putken jakoavainta, joka tunnetaan myös Stillon -jakoavaimena. Tässä jakoavaimessa on hammastettuja leuat, joista yksi kääntyy kahvaan, mikä antaa sen tarttua työhön voimakkaalla tarttuvalla liikkeellä. Mutterin tai pultin kiinnittäminen tai kiristäminen käyttämällä säädettävää jakoavainta (tunnetaan myös säädettävänä jakautuneena tai säädettävänä puolikuun) on helppo ja tehokas tapa tehdä niin. Lisäksi siinä on säädettävä koko "leuka" (osa, johon mutteri tai pultti asetetaan).

Räikkä/pistorasia
Ruutoilevan jakoavaimen käyttö tekee pulttien löysämisestä ja kiristämisestä erittäin yksinkertaisesta ja nopeasta. Työkalun toisessa päässä on kahva, joka on kytketty räikkämekanismiin. Aseta erilaisia ​​pistorasioita räikkäyn, joista jokainen sopii monen kokoisten pulttien ja ruuvien yli. Sen jälkeen voit kiristää tai löysätä muttereita ja pultteja kampimalla kahvaa. Perustyökalusarjaasi tulisi sisältää räikkä jakoavain ja pieni sarja pistorasioita vähintään. Pistorasiavain on eräänlainen jakoavain, jota käytetään kiinnittimen pyörittämiseen, joka on yleensä mutterin tai pultin muodossa, asettamalla se pistorasiaan. Ruukupistorasiavain, jota usein kutsutaan räikkäksi, on yleisin nykyinen pistorasiavain.

What is the purpose of a ratchet wrench?

On mahdollista käyttää pistorasia jakoavain ja ratchet samaan aikaan, joka poistaa tarpeen jatkuvasti säätää työkalun sijainti suhteessa kiinnittimiin. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun ei ole tarpeeksi tilaa pyörittää työkalua koko ympyrä. Tämä saattaa johtaa siihen, että työ sujuu nopeammin. Pistorasia jakoavain on käsi työkalu, joka on ratcheting mekanismi rakennettu päähän työkalu. Akseli, joka on neliö nub, käytetään yhdistää ratcheting komponentti useita pistorasiat, ratcheting mekanismi. Virtausta voidaan säätää joko löysäämään tai tiukentamaan pähkinää tilanteen mukaan. Kun pyörität jakokahvaa, ratchetissä on pistorasia paikallaan, kun käännät jakoavaimen.

Yhdistelmäpainot

Yhdistelmäjakoavaimet on suunniteltu siten, että toisella puolella on avoin jakoavain ja jakoavain jakoavaimen toisella puolella. Ne ovat saatavilla eri kokoisia, joista jokainen on suunniteltu sopimaan tietyn koon ruuvi, joten tarvitset joukon näitä jakoavaimia eri kokoisia. Wrenchejä on saatavana eri muodoissa, ja niitä käytetään monenlaisiin tehtäviin, kuten ahventamiseen, kiinnitykseen, vääntämiseen, kiristykseen ja löysempiin tuotteisiin, kuten putkien liitos-ja muut osat, mutterit ja pultit. On olemassa kaksi päätyyppiä jakoavaimia: hex ja crescent. Putkimiiteteollisuudessa käytetään putkijakoavaimia, jotta ne tarttuvat kehämuotoiseen esineeseen (sylinterimäiseen).

Mikä on jakoavaimen tehtävä?

Yhdistelmäjakoavain koostuu kahdesta lopusta, jotka kukin suorittaa tietyn työn. Vaihtoehtoisesti, yksi pää voi olla auki ja toinen suljettu, yksi pää voidaan korvata ja toinen suora, tai kaksi päättyy voi olla hieman eri läpimitta toisiinsa. -Säädettävä. Säädettävän jakoavaimen käyttöä voidaan käyttää monenlaisissa kiinnittimien kokoluokissa sen monipuolisuuden vuoksi. Wrenchin numero, oli se sitten 14mm tai 5/8, viittaa avoimen pään leukojen etäisyyteen, joka vastaa kiinnittimen pään samansuuntaisten kerrointen välistä etäisyyttä. 14mm on avoimen pään leukojen välinen etäisyys. Neuvo kaupasta: tämä voi olla hyödyllistä nopeita likimääräisiä mittauksia.

Pihdit

Pari pihdit on jotain, jonka kaikki tuntevat, mutta et ehkä ole tietoinen siitä, kuinka paljon erilaisia on, tai kuinka tärkeää se on olla erilaisia niitä. Kun se tulee tiukentamaan ja löysentämään pähkinöitä ja pultteja, pihdit suorittavat saman tehtävän kuin monet muut jakoavaimet. Niitä voidaan kuitenkin käyttää myös esineiden nappaamiseen ja hallussapitoon. Pihdit ovat käsi työkalu, jota käytetään pitämään asiat turvallisesti paikoillaan. Niiden sanotaan kehittyneen tongeista, joita käytettiin kuumennetun metallin käsittelyyn pronssikaudella Euroopassa. Niitä voidaan käyttää myös taivutettaessa ja puristettaessa erilaisia erityyppisiä materiaaleja.

Mikä on pihdit?

Mitä ovat usein käytetyt pihdit ja piikkilankojen leikkurit? Pihdit ovat saatavilla eri muodoissa ja kokoja, ja niillä on laaja valikoima sovelluksia. Jotkut on tarkoitettu kiertämään mitä tahansa pyöreää, kuten piippua tai sauvaa, kun taas toisia käytetään johtojen kiertämiseen, ja toisia on tarkoitus käyttää monenlaisiin toimintoihin, kuten piikkilangan katkaisemiseen ja taivuttamiseen. Lähes kaikissa työkalupakissa on ainakin yksi näistä hyödyllisistä välineistä, mutta miten ne ovat tulleet tunnetuksi niin epätavallisella nimellä? Linemanin pihdit ovat niin kutsuttu, koska niitä käyttävät sähköliitot päivittäisessä työssään. Kun sähkeen aikana 1840-luvulla, sijainti sähköisen linesmies oli perustettu ensimmäistä kertaa. Neulalla on merkittävä kärki, joka auttaa tarttumaan pieniin esineisiin, kuten johtoihin tai vaikeasti tavoittaviin esineisiin, jotka ovat ahtaissa paikoissa. Jos aiot tehdä mitä tahansa piikkilankaa, on tärkeää, että pihdit ovat tärkeä väline. Kun käytät liukulukuisia pihdit (tunnetaan myös nimellä "kanavanukot"), työkalun kierre, jonka avulla voit laajentaa leuan avautumista suuremmaksi tai pienemmäksi, riippuen siitä, minkä kokoinen olet. Suurin osa asunnonomistajien mielestä on hyödyllistä pitää kaksi sarjaa näitä pihdit käsillä. Lukituspihdit erottuvat ainutlaatuisesta kahvasta, jonka avulla voit varmistaa, että pihdit ovat tarttuvassa asennossa, kun niitä ei käytetä. Kun olet yksin ja tarvitset molempia käsiä olla vapaa, tämä voi olla erittäin hyödyllistä.

Veitset ja Scrapers

Vaikka ne eivät ole kovin tarttuvia, kaksi tai kolme puuveitsiä ja tapettiveitset ovat ehdottoman välttämättömiä kaikissa DIY-sarjoissa. Pusipuukko on erikoisväline, jota käytetään ikkunoiden lasituksessa. Se on tottunut työskentelemään sulaa kunkin lasin lasia, kun ikkuna on asennettu. Taitava jäätikkö soveltaa puukkoa käsin ja hoitaa sen veitsellä, kun se on kuivunut. Moderni eristetty lasitus voi käyttää erilaisia menetelmiä lasin kiinnittämiseksi ikkunaan.

Mikä on naarmun tarkoitus?

Scrapers on työkaluja, joita käytetään liikkua tai poistaa maa, sora, tai muita materiaaleja maan pinnalta. Keittiössä käytetty laite, joka on valmistettu metallista, muovista (kuten polyeteenistä, nailonista tai polypropeenista), puuta, kumia tai silikonikumia, kutsutaan keittiökaapiksi. Todellisuudessa yksi leikeistä on usein vaihdettu toiseen, tai spatula (siten, skrapereita kutsutaan toisinaan spatulas) joidenkin monien edellä kuvattujen sovellusten. Putty veitsi on yksi hyödyllisimpiä työkaluja sinulla voi olla arsenaali, koska sen monet sovellukset. Sitä voidaan käyttää raapijana samalla tavalla kuin maali kääre on, mutta sitä voidaan käyttää myös soveltaa puufiler, kipsilevyyhdisteitä, ja erilaisia muita materiaaleja.

Putty Veitsi
Putty veitsi on väline valinta tehtäviä, jotka tarvitsevat sinua soveltaa ja levittää yhdisteitä, kuten täyttö reikiä, joissa on välilyöjä tai puufiler. Jos sinulla ei ole muita työkaluja, sitä voidaan käyttää myös maalikerroksena. Putty veitset ovat saatavilla useasta levystä; yksi, joka on 1 1/4 tuuman tai 1 1/2 tuuman leveä toimii laaja valikoima sovelluksia. Jos sinulla on paljon yhdistettä, valitse isompi. On hyvä ajatus ottaa kaksi tai kolme puukkoa käteen. Se on yksi niistä esineistä, jotka aina katoavat juuri kun sitä tarvitaan. Kun lasittuvat ikkunalasit, puukko käytetään vahaa jokaisen lasin reunan ympärillä. Taitava jäätikkö ottaa käpälään ja sulattaa sen veitsellä. Muita menetelmiä lasin kiinnittämiseksi ikkunaan voidaan käyttää nykyaikaisessa eristetyssä lasissa.

Minulla ei ole puukkoa, joten mitä voin tehdä?

Jos sinulla ei ole puukkoa, litteä esine, jossa on ainakin yksi sileä puoli tekee-voiveitsi, maalintekijä, tai jopa hallitsija, riittää. Avaruuspuukko (tunnetaan joskus nimellä "putty veitsi" amerikkalaisenglanniksi) on työkalu, jota käytetään rakennusteollisuudessa raapimaan pintoja ja levittämään muun muassa kipsiä. Paremmin tehtyjä teräksisiä veitsiä, joilla on terästerät, käytetään levittäytymiseen ja ne tunnetaan nimellä "ontto maa". Kun laitat maalareita lattian ympärille ennen kuin maalaat seinä, voidaan käyttää myös puhdasta maalia.

Wallboard Knife
Tapetti veitsi on toinen väline, jolla on terä, joka on joustava ja ei terävä. Kun tehdään yksinkertaisia seinäkorjauksia käyttäen laastaria tai kipsilevyä, se on tarpeen. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös moniin muihin tehtäviin, kuten maalausmaaliin tai maalauskilpeen, kun maalataan puutöitä tai muita pintoja. Se on saatavilla usealla eri tavalla. 6 tuuman veitsi on erinomainen, kaikkikäyttöinen vaihtoehto, mutta 8-tai 12-tuumainen veitsi on myös fiksu idea.

Mikä on kipsipuukko ja miten se toimii?

Nauhoitusveitsi, joka tunnetaan myös nivelveitsellä, on kipsiammunta, jolla on laaja terä, jota käytetään yhdisteen jakamisessa, joka tunnetaan joskus nimellä "muta". Jos asennat uutta kipsilevyä, voit levittää sitä naulan ja ruuvin yli. Sitä voidaan käyttää myös saumojen salaamiseen, kun käytät paperia tai lasikuitukasettia niiden peittämiseksi.
Monikäyttöinen työkalu, jossa on 7 funktiota (tai viisi funktiota).

Kun talonomistajat muuttavat ensin uuteen taloon, he eivät tunne tätä outoa nimikettä, mutta pian siitä tulee yksi heidän suosikkityökaluistaan. Tämä työkalu, joka on ulkonäkö epämuodostunut putty veitsi, on muotoiltu siten, että sitä voidaan käyttää maalikerroksena, puukko, maali tölkinavaaja, vasara, ruuvimeisseli, pry baari, laatikko avaaja, ja muita asioita.

Mittauslaitteet

Vanhan puusepän sananlasku "Toimenpide kahdesti, viilto kerran" pätee sekä ammatti-että amatööripuutyöntekijöihin. Työkaluissasi on aina oltava erinomaiset mittauslaitteet. Mittauslaite on laite, jolla mitataan fyysisen määrän määrää. Mittaus on käytäntö kerätä ja vertailla fyysisiä määriä reaalimaailman esineitä ja tapahtumia fysikaalisten tieteiden, laadunvarmistus, ja tekniikka. Sitä kutsutaan myös kvantitatiiviseksi analyysiksi.

Mikä on mittauslaitteiden merkitys?

Mittausvälineet ovat laitteita, joita tutkijat ja ammatinharjoittajat käyttävät apuna aineiden, asiakkaiden tai potilaiden arvioinnissa tai arvioinnissa. Scales, indeksit, kyselyt, haastattelut ja epäviralliset havainnot ovat esimerkkejä mittausmenetelmistä.
Teippi

Nauhayksikkö on työkalu, jota käytetään mittaamaan nauhan pituutta. Nauhoitus on joustava hallitsija, joka voidaan taittaa ja varastoida säiliöön. Ne ovat saatavilla eri pituudet, 16 jalkaa tai kauemmin on ihanteellinen käyttää ympäri taloa. Kun ostat teipin, varmista, että valitset korkealaatuisen instrumentin. Etsi yksi, jolla on päällystetty terä, koska tämä auttaa välttämään rikkoutumista ja ruoskimista. "Valmius" -toiminnon avulla voit lukita terän avoimeen asentoon, jolloin voit toimia ilman, että sinun tarvitsee käyttää käsiäsi leikkaamaan. Ole varovainen käyttäessäsi elektronisia mittauslaitteita, jotka voivat olla hyödyllisiä pidempiä matkoja laskettaessa, mutta eivät aina ole riittävän tarkkoja tarkkoja mittauksia varten. Nämä laitteet toimivat lähettämällä sähkölasersäteen, joka on sitten "luettava" työkaluihin rakennetun anturin avulla. Huolimatta siitä, että sähköiset "teipit" voi olla paljon kalliimpi, ne ovat usein vähemmän tarkkoja kuin tavallinen käsikäyttöinen nauha toimenpide. Yksi etu kuitenkin on, että jotkut näistä työkaluista voi olla varustettu sisäänrakennettu laskimet.

Mitä tulee mittaukseen, mikä ero on tavallisen mittausnauhan ja mittanauhan välillä?

Mittausnauha on yleensä joustava nauha, jota käytetään mittaamaan pituus, tyypillisesti välillä 2 metriä tai metriä ja 100 jalkaa tai 30 metriä.  Mittausnauha, joka tunnetaan usein mittanautona, on joustava hallitsija, jota käytetään etäisyyden mittaamiseen. Se on tehty kankaasta, kankaasta, muovista, kuituisesta lasista tai metallilevystä, jossa on lineaariset mittausmerkit toisella puolella ja joissa ei ole merkintöjä.

Taso

On olemassa monia eri kokoisia tasoja, mutta ne kaikki käytetään arvioida, onko kohde tai pinta on horisontaalinen (taso) tai juuri vertikaalinen (putkb). Suurin osa tavanomaisista pitoisuuksista tehdään lasipulloissa, joissa nestemäinen kupla on "lue", jotta voidaan määrittää pinnan suuntaus suhteessa maan vaakatasoon ja pystysuuntaisiin akseleihin. On kuitenkin olemassa muita tasoja, jotka toimivat sähköisten sensorien perusteella. Taskutason, joka on yleensä 6-9 tuumaa pitkä, pitäisi olla ehdottomasti listallasi olennaisimmat. Se voi auttaa sinua tekemään tiettyjä, että erät, kuten lattiaa on sijoitettu tarkasti. Työkalua voidaan käyttää myös hallitsija luoda lyhyitä, suoria viivoja ja varmistaa, että taideteos on ripustettu suorasti. Jotta voit ottaa seuraavan askeleen, voit kannattaa sijoittaa 2-tai 4-metrinen taso, joka on hyödyllisempi, jos teet lavasteet työtä.

Stud Finder

Tainnutusväline on työkalu, jonka avulla paikannetaan kipsilevyt, jotka ovat piilossa kipsilevyn pinnan alla. Kun sinun täytyy liittää suuria esineitä, kuten peilit tai televisiot suoraan tainnutusta, tietäen, missä ne voivat olla erittäin hyödyllistä. Päättäjät ovat saatavilla kahdessa eri tyyleissä: ne, jotka käyttävät magneetteja havaitakseen naulojen esiintymisen jäsenissä, ja ne, jotka havaitsevat läsnäolo alueilla havaitsemalla tiheys pinnan alla seinän. Nämä tiheysanturit ovat kalliimpia, mutta ne ovat myös paljon tarkempia ja käyttäjäystävällisiä.

Toolien johdot

Perussähkökorjaus tarvitsee vain rajoitetun määrän työkaluja, jotka ovat seuraavat: työkalu asioiden kokoamiseen. Tätä työkalua voidaan käyttää johdot, katkaista kaapeli, ja punaiset yhteydet, nimetä muutamia sovelluksia. Se on tärkein kytkentätyökalu, ja se pitäisi sisällyttää jokaisen aloittelijan työkalupakkiin. Jännite, joka ei tarvitse kosketusta. Tämä Battery-käyttöinen gadget chirps nopeasti (tai käyttää vilkkuva neonvalo) osoittaa, onko sähköä virtaa poistoaukko tai sähköinen kiinnitys kotonasi. Varmistetaan, että teho on sammutettu, ennen kuin korjaukset tai proteesit ovat kriittisiä koko testausprosessin. Testesäiliö on pieni, suoraviivainen väline, joka voi auttaa sinua diagnosoimaan tyypilliset johdotukset myymälöissä omassa kodissasi.

Suojavarusteet

Vastatakseni adage "Turvallisuus ensin," on tärkeää huomata, että et tarvitse suojaa jokaista toimintaa varten; kuitenkin, on tiettyjä tehtäviä, jotka vaativat käyttää turvalaitteita. Se, onko tehty nahasta tai lateksista, puutarhakäsineet ovat erinomainen sijoitus pitää kätesi irti likaa ja raapia, kun puutarhanhoito, sekä välttää kemikaaleja päästä iholle ja päästä silmiisi. Kertakäyttökäsineet ovat aina tarpeen. Sinun pitäisi pitää useita käsineitä eri tyylejä kädessä koko ajan, jos jotain tapahtuu. Silmien suojelu, kuten suojalasit ja silmälasit, suojaa silmiäsi lentävältä romulta. Kasvojen suojat tarjoavat vielä enemmän suojaa, koska ne on tehty läpinäkyvästä muovista, joka kattaa koko kasvot. Hengityssuoja, kuten pölymaskit ja hengityssuojaimet pitävät keuhkosi suojattuna. Huolimatta siitä, että pölyn naamiot estävät sinua hengittämästä harmittomia hiukkasia, kuten likaa, sahanpurua, ja pieniä leikkeitä, joita on potkittu, kun mowing, ne ovat tehottomia vastaan haitallisia kaasuja ja molds. Tähän tarvitaan hengityssuojaimia, jotka suodattavat epäpuhtauksia, joissa käytetään säiliöitä, patruunoita ja suodattimia, muun muassa. Kuulemisen suojaa suositellaan. Vaikka kuulonalenema on peruuttamaton, se on vältettävissä. Korvatulpat ja korvamurot ovat saatavilla korvaosuojana. Kuitenkin, vaikka muffit ovat mukavampia, tulpat ovat tehokkaampia suojaamaan korvarummut.

Olennaiset Power työkalut

Useimmat peruskorjaus ja huolto työ voidaan tehdä vain hyvin tavallisten käsityökalujen, mutta pieni kokoelma sähkötyökaluja on hyvä lisä arsenaali. Kaikki käsin pidettävät sähkötyökalut ovat saatavilla kordatuissa malleissa, jotka kytketään seinälle, mutta nykyään niitä on myös paristomalleissa, jotka tarjoavat erinomaista palvelua ja ovat kätevämpiä käyttää.

Voimatyökalut, jotka ovat ehdottomasti pakollisia

Suurin osa yksinkertaisista korjaus-ja huoltotehtävistä voidaan saattaa päätökseen käyttämällä tavallisia käsityökaluja, mutta vaatimaton kokoelma tehontyökaluja on hyödyllinen lisä kenen tahansa kodin työkalupakille. Vaikka muokatut versiot, jotka muodostavat yhteyden seinämään, ovat yhä käytettävissä, lyömäkäyttöiset, jotka tarjoavat suurta palvelua, samalla kun niitä on helpompi käyttää, ovat yhä yleisempiä näinä päivinä.

Pora

On välttämätöntä, että meillä on pora porausreikien lisäksi myös erilaisten ajoruuvien kohdalla. Poraa voidaan käyttää myös erilaisia liitteitä, kuten lankaharjat, sanding rummut, kiillotuslaketit, ja erilaisia muita työkaluja. Monissa kodeissa on nyt useita harjoituksia, ja he voivat käyttää yhtä tai kahta yksinomaan rattiajotehtäviä varten; tiettyjä laitteita markkinoidaan nimenomaan tätä tarkoitusta varten, ja niitä kutsutaan usein "ajo-kuljettajiksi" (kuljettajille). Suurin osa kotiaskareista on kooltaan 1/16 tuuman ja 1/4 tuuman suuruisia, vaikka niitä on saatavilla monenlaisissa kokoluokissa. Sen sijaan, että ostaisit poraa yksi kerrallaan, voit saada kotelon palasia, jossa on taulukko. Kun osat ovat tylsiä, ne pitäisi korvata. Lisäksi on olemassa erikoiskappaleita, jotka on tarkoitus porata metalli ja keraaminen laatta, muun muassa.

Jig Saw (tunnetaan myös nimellä jigsaw)

On suositeltavaa, että jokaisella kotitaloudella on jonkinlaisia voimia, ja jig :n saha on joustavin valinta, koska se voi leikata lähes minkä tahansa materiaalin ja luoda lähes minkä tahansa muodon leikkauksia. Kun yhdistät kunnollisen lyöjän sahan, jossa on isot terät, - saatat huomata, että tämä on ainoa näkemäsi näkemäsi.

Pad Sander on eräänlainen sander.

Voiman sanderin avulla on paljon yksinkertaisempaa tehdä pöytä uudelleen tai korjata puukansi kuin se on hiekalle käsin. Jos sinulla on sander, voit tehdä taulukon topin tai palauttaa puukannen paljon nopeammin ja helposti. Kun neljäsosa sander, joka koostuu neliöt hiekkapaperi kytkettynä pohjaan, että värähtelyt tai oskillates tiukassa kuviossa, kun työkalun moottori kiertää sitä, suurin osa asunnonomistajista on OK. Siinä tapauksessa, että tarvitset useammin saneerausta, puoli arkin satunnaista kiertorataa tai jopa hiekoitin ovat erinomaiset vaiheittaiset vaihtoehdot.

Kiertokirje Saw (myös pyöreä palapeli)

Se on yksi suosituimmista työkaluista, - joita DIY omistaa, ja se on välttämätön laite, - jos aiot tehdä vakavan puusepän tai rakennuksen omassa talossasi. Jos ei, saha kestää suurimman osan leikkauksistasi.

Lisävarusteet

Lopuksi, muutamia asioita, joista osa ei ole työkaluja lainkaan, ovat hyödyllisiä on käsillä, koska käytät niitä säännöllisesti ja ne on helppo löytää. Vaikka työkalupakkisi ei ole tarpeeksi iso niitä varten, tarvitset niitä ennemmin tai myöhemmin, joten pidä ne sopivassa paikassa, jossa voit helposti saada ne. -Caulk-ase on eräänlainen luolaase. Kaulkin hylkeet ikkunoiden ja ovien ympärillä sekä kylpyammeissa ja suihkuissa olisi korvattava vähintään kerran vuodessa sen varmistamiseksi, että koti on huollettava asianmukaisesti. Kunnollinen caulk-ase on pakollinen varustus kaikille kodin parannusprojekteille. Maaliharjat ja rullat ovat saatavilla. Erilaisten kokojen, rullien kädensijojen ja maalaustaiteiden lajitelma on pidettävä hyllyllä työpisteen yläpuolella tai ripustettava peglaudalta työympäristön ylle. Käyttämällä silikonivoiteluainetta, joka pysäyttää narisevat saranat ja auttaa laatikoita, jotka eivät liu'u tasaisesti, niin niiden pitäisi olla hyvä sijoitus. Grafiittijauhetta käytetään lukkoihin ja lukkojen elämän pidentämiseen. Yksinkertaisesti laita letkun kärki avaimenreikään ja purista letkua varovasti, jotta avaimenreiään saadaan pieni määrä jauhetta, kuten näkyy. Sen jälkeen, mene ja vedä avain useita kertoja tasaisesti levittää grafiitti koko lukon ja neuloja lukko.

Laitteita Toolboxissa?

 • Jokaisen perustyökalun tulee sisältää useita ruuvimeisseleitä ja nauloja.
 • Korkealaatuiset työkalut olisi säilytettävä kuivassa paikassa sen varmistamiseksi, että ne kestävät eliniän.
 • Screwkuljettajat ovat käsikäyttöisiä työkaluja, joita on käytettävä varoen.
 • Tämä on perusvasara, jolla on kaareva naama ja silmiinpistävä naama toisella puolella ja kynnet naulojen poistamisessa.
 • Kynsijoukko on työkalu, jolla vasaroidaan naula puuhun vahingoittamatta loppuun.
 • Kissankynsiä voidaan käyttää vaihtoehtona kynsivasaroille.
 • Apuveitsi on minkä tahansa tyyppistä puukkoa, jota käytetään fyysiseen työhön, kuten saarna, leikkaaminen tai raapiminen, teurastaminen, eläinten teurastus, kalojen vaakojen poistaminen ja puun muokkaaminen.
 • Pienemmät lihat ja vihannekset voidaan paloida pienempiin paloiksi käyttämällä hyödyllisyysveitsiä.
 • Terä on erittäin ohut ja teräväteräinen, mutta veitsenterä on kovempi ja vankempi.
 • Sähköä tai pneumatiikkaa käyttävät käsikäyttöiset välineet ovat pääosin "tyhjiä" suuria määriä arkin metallia.
 • Lakanauhan jakoavain yksinkertaistaa ja nopeuttaa pulttien höllentämistä.
 • Tarvitaan erilaisia jakoavaimia.
 • Pistorasian jakoavain on käsikäyttöinen työkalu, jossa on työkalun päähän liitetty laihdutusmekanismi.
 • Neliönubia käytetään kytkimen osan yhdistämiseen eri pistorasioihin.
 • Scrapersia käytetään lasin poistoon sinkkuikkunoista.
 • Työskennellessään pentujen kanssa kunkin lasi-ruudun yhteydessä käytetään puukkoa.
 • On parempi käyttää puukkoa, kun yhdistettyjä sovelluksia tarvitaan.
 • Jos sinulla ei ole muita välineitä, voi veitsi, maalia sekoittaja, tai hallitsija palvelee.
 • Työkalulaatikossasi on aina laadun mittarit.
 • Joustava hallitsija on tottunut mittaamaan nauhan pituuden.

Kirjallinen
BrookPad Ryhmä
   Vanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan