Mitä tehdä, jos sinulla on putkiongelma

kylpyhuone opas miten miten asentaa kuinka käyttää putkimies tarvitaan putkisto

Lue lisää siitä, miten selviytyä putkiongelmista tässä artikkelissa.

 

Putkityöt

 

Miten korjata putkiongelma?

Hätätilanteessa on tärkeää tietää, miten peruslaitteita käytetään. Sammuta virta ja vesi välittömästi rikkoutuneen putken korjaamisen jälkeen. Varmista aina, että kaikki sähkölaitteet, kytkimet, kattoruusut ja pistorasiat ovat kuivia ennen laitteen uudelleenkäynnistämistä. Vedenpitävä tiiviste voidaan luoda nopeasti itsesulavalla korjausteipillä. Puristysputkiliittimellä voidaan kiinnittää hieman yli 40–50 mm pitkä puristysputki.

Kupariputkissa käytettävät muoviset push-fit-liitokset häiritsevät putkiston maadoitusmekanismia. Tällaisessa tilanteessa sinun on asennettava uusi putki. Push-fit putkien korjaussarjat ovat helppokäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää joko kupari- tai muoviputkien korjaamiseen. Tarvitset seuraavat tuotteet: Pysäytä vedensyöttö ja tyhjennä putki kokonaan. Tee leikkaus vaurioituneen osan molemmin puolin ja poista se sitten järjestelmästä.

Vuotavan putkiliitoksen käsittely vaatii taitoa, mutta kitin käyttö on paljon helpompaa. Anna kitin kuivua, hio se ja maalaa se. Käynnistä ensin rikkinäinen hana ja sitten toimiva hana. Kun karkaisu on päättynyt, tarkista vuotojen varalta. Valmistelut on tehtävä, jos aiot olla poissa pitkään.

Sinun pitäisi viikata kaikki putket parvella, kellarissa, autotallissa tai muissa paikoissa, joissa ne altistuvat erittäin kylmille lämpötiloille. Odottaminen vain viivästyttää jäätymisen alkamista, mikä voi aiheuttaa jään muodostumista putkiin ja estää veden virtaamisen. Putki voi olla rikki, liitäntä löysä tai säiliö vuotaa. Varmista, että pääsulkuventtiili ei ole auki. Jos venttiili on jätetty auki pitkäksi aikaa, nousevan pään tukkeutuminen ei aiheuta virtausta.

Varmista, että ullakon kylmävesisäiliö toimii edelleen. Kylmäsäiliössä tai kuumavesisäiliössä on ilmalukko tai tukko. On tärkeää varautua pahimpaan mahdolliseen tilanteeseen samalla kun yrität avata lavuaarin. Kemikaalit voivat roiskua iholle ja aiheuttaa kemiallisia palovammoja ihon pinnalle. Käytä mäntää vasta, kun kemikaalien pesuallas on huuhdeltu kokonaan.

Älä käytä muita kemikaaleja, kuten valkaisuainetta. Nopea tyhjennyslaite puhdistaa viemärit jopa 20 metrin päähän. Se voi tehokkaasti ja tehokkaasti poistaa hiusten, saippuan kertymisen, paperin, rasvan ja elintarvikehiukkasten aiheuttamat tukokset. Tukoksen poistamiseksi kaada ämpäri lämmintä vettä pannuun korkeudelta.

Opi tunnistamaan, välttämään ja ratkaisemaan yleisimmät putkistoongelmat.

Vesi talossa voi aiheuttaa merkittäviä vahinkoja, joten on tärkeää reagoida välittömästi, jos putkistossa ilmenee ongelmia. Pidä työkalusarjassa muutamia peruskorjauslaitteita ja tarvikkeita ja tiedä, mitä tehdä hätätilanteessa, niin pystyt pitämään suurimman osan ongelmista poissa hallinnasta.

Miten luoda pitkäkestoinen korjaus rikkinäiselle vesiputkelle

Rikosputken korjaamiseen voidaan käyttää purosputken kytkentää, jos vaurioitunut osa on enintään 40–50 mm pitkä (lue kuitenkin aina valmistajan suositukset ennen tämän menetelmän käyttöä). Lisäksi tehtävän suorittamiseen voidaan käyttää push-fit-putken korjaussarjaa, joka korjaa rikkinäisen putken ilman tarvetta poistaa nykyistä putken kokoonpanoa, tai joustavaa letkuliitäntä. Jos näin ei ole, sinun on asennettava uusi putki.

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää.

Muoviset push-fit liitokset kupariputkissa rikkovat putkiston maadoitusjärjestelmän jatkuvuuden. Yhdistä kaksi kupariputkea kahden kiinnityskiinnikkeen avulla yhteen 4 mm2:n pituisella yksiytimisellä maadoituslangalla. Tämä palauttaa sähköyhteyden.

Putkien korjaussarja push-fit-liittimillä

Push-fit pipe repair kits are simple to use and may be installed on either copper or plastic pipes without the need of any special equipment. Once the damaged section has been removed, simply push the fitting fully onto the pipe (plastic pipes require an insert, which is included with the kit, to be pushed into the pipe first, in order to help keep the pipe's shape), and then twist the plastic nut clockwise to secure the fitting in place (this will help keep the pipe's shape). In addition to the kit, there are detailed instructions.

You will need the following supplies:

 • Pipe cutters, sometimes known as pipe slices, are used to cut pipes.
 • Miniature hacksaws, often known as junior hacksaws
 • Narrow half-round file
 • Steel wool or a deburring brush may be used.
 • Pipe wrench or waterpump pliers
 • Spanner with a range of adjustment
 • Compression (straight) couplers, olives and capnuts, 15mm or 22mm Push fit pipe repair kit, suitable for 15mm or 22mm pipes
 • PTFE tape

You will need the following supplies steps:

 • Step 1: Shut off your water supply and empty the pipe completely.
 • Second, cut along each side of the damaged portion using a small pipe cutter, and then remove that piece of pipe from the system. It is possible that you may need to remove the pipe from any adjacent clamps in order to spin the cutter around it. If that is not an option, a hacksaw may be used.
 • Removing the burrs from within the cut ends using a small half-round file and steel wool or a deburring brush can remove any paint, tarnish, or limescale that has accumulated on the copper pipe in Step 3.
 • Remove the cap nuts and olives (metal rings) from the pipe coupling and insert them into the ends of each cut pipe section in Step 4. Wrap PTFE tape over the threads of each compression joint about five times in a clockwise direction. Water will be repelled by PTFE tape, which will aid in the creation of a watertight seal. When applying PTFE tape to a thread, wrap the tape around the thread on the pipe in the opposite direction as the thread on the pipe to ensure that it does not unravel when the nut is tightened.
 • The last step is to insert the pipe ends that were cut into the ruptured pipe connection. Using a pipe wrench or water pump pliers, hold the coupling in place while tightening the nuts with an adjustable spanner.

Instructions on how to fix a leaky pipe joint

Repairing a leaky soldered pipe junction takes some expertise, but it is far simpler to use repair putty, which will permanently stop the leak and save you time. Then, after the putty has dried, you may sand it down, smooth it out, and paint it.

You will need the following tools:

 • Teräsharja
 • Kumihanskat
 • Kangas
 • Plumber’s repair putty

Steps for repairing a leaking pipe junction are as follows:

 • Start by shutting off water supply to the damaged portion of pipe and allowing the water to drain out.
 • After drying the pipe thoroughly with a towel, use a wire brush to key the area that needs to be repaired. Step 2
 • Step 3: While using rubber gloves to protect your skin, twist or cut a sufficient amount of 2-part epoxy resin to complete the repair.
 • Utilize your fingers to work the substance until it achieves a uniform coloration. In order to complete this step, you must work fast since you only have approximately 5 minutes before the mixture starts to solidify.
 • Using your fingers, gently press the repair putty around the joint, ensuring that it is forced into the space between the pipe and fitting. Work fast, since the putty dries quickly. Smooth it out as much as you can, but do not go overboard.
 • Step 5: Reconnect the water supply and check for leaks after waiting 24 hours for the hardening process to be completed.

Instructions on how to repair and airlock

LVI -järjestelmän tyhjennyksen ja täyttöjen jälkeen on mahdollista, että ilma on jäänyt loukkuun putkien sisällä. Tämä aiheuttaa hanat ruiskuttamaan ja joissakin tapauksissa kokonaan sammuta virtaus. Puutarhaletku, joka on kytketty keittiön kylmähanakseen, joka on verkkopaineen alla (tai mihin tahansa muuhun kylmään hanaan, jos sinulla on suora järjestelmä), ja ongelmallisen hanan toinen pää voi auttaa puhdistamaan esteet. Kytke ensin rikkoutunut hana päälle, jota seuraa toimiva hana, ja pidä sitä juoksemassa muutaman minuutin ajan. Jos verkkopaine ei työnnä ilmaa pois järjestelmästä, saatat joutua toistamaan toimenpiteen useita enemmän kertaa, kunnes ilma poistetaan. Sammuta hanat ja anna ne yksin muutaman minuutin ajan ennen kuin yrität käyttää niitä uudelleen. Kun hanat toimivat uudelleen kunnolla, poista letku ensin korkeimmasta hanasta, jota seuraa alin hana ja niin edelleen. Älä unohda tyhjentää vettä kokonaan letkusta ennen sen kuljettamista kodin ulkopuolelle.

Sammuta sähkö ja vesi.

Kun olet kokenut purskeputken, vuodon tai kaikenlaisen tulvan, sinun pitäisi ensin sammuttaa sulatuslaatikon virta mahdollisimman pian. Heti kun vuoto on kiinnitetty ja vesi on puhdistettu, tarkista kaikki ympäröivät pistorasiat, kytkimet, kattoruusut ja muut sähkölaitteet varmistaaksesi, että ne ovat kaikki kuivia. Jos vesi on päässyt niihin, älä kytke virtaa takaisin, ennen kuin ne on kuivutettu kokonaan ennen kuin teet niin. Jos löydät itsesi tässä asennossa, on kriittistä, että tunnet LVI -järjestelmäsi, mukaan lukien venttiilien sijoittaminen, etenkin pääpysäytysventtiili, jonka avulla voit katkaista vedenjakelun hätätilanteessa tai tehdä tarvittavaa huoltoa. Venttiilien saatavuus on tarkistettava muutaman kuukauden välein varmistaakseen, että ne voidaan avata ja sulkea helposti. Pienen määrän läpäisevän öljyn tai voiteluaineen levittäminen venttiilin akseliin voi auttaa sen vapautumisessa. Älä koskaan jätä venttiiliä täysin auki, koska tämä lisää todennäköisyyttä, että se voi tarttua, estäen sinua sulkemasta sitä, kun ehdottomasti tarvitset. Käännä sen sijaan venttiili neljäsosaan puoliksi kääntymään suljettuun asentoon.

 • Pidä virta pois, kunnes vesi on ollut kokonaan poissa.
 • Hätätilanteen tai korjausten tekemiseksi sinun pitäisi tietää missä pääpysäytysventtiili sijaitsee.
 • Valtion helppokäyttöisyyden takaamiseksi tarkista se säännöllisesti.

Kuinka korjata murtunut vesiputki

Putkenkorjauspuristimen käyttäminen on nopein ja tehokkain menetelmä purskeputken vesivuotojen pysäyttämiseksi, koska se ei vaadi, että linja tyhjennetään etukäteen. Toiset ovat yksinkertaisesti kiinnitettyjä purske -alueen yli, kun taas toiset ruuvattuvat purskealueelle. Korjauspuristimia puolestaan ​​tulisi pitää vain väliaikaisena ratkaisuna. Toinen vaihtoehto on käyttää itsevarma korjausteippiä vesitiivisen tiivisteen luomiseen lyhyessä ajassa. Tässä on kaikki mitä tarvitset ja kuinka laittaa se kaikki yhteen. Tarvitset seuraavat tarvikkeet:

 • Itsepäättävä korjausteippi
 • Sakset

Kuinka korjata vesiputki askelta:

 • Vaihe 1: Puhdista putki vaurioituneen alueen molemmille puolille puhtaalla kankaalla öljyn tai lian poistamiseksi.
 • Vaihe 2: Leikkaa noin 20 cm nauhaa saksilla, kun se on purettu. Poista tausta nauhasta ja hävitä se. On kriittistä, että työskentelet nopeasti, kun taustanauha on poistettu tai muuten teippi ei noudata itseään oikein.
 • Vaihe 3: Laajenna leikattu teippi noin kahdesti alkuperäiseen pituuteen. Kääri teippi tiukasti putken ympärille, alkaen noin 30–40 mm päässä reikästä. Pidä tiukka venytys nauhassa, kun käärit sen esineen ympärille 50 prosentin päällekkäisyydellä varmistaaksesi, että teippi sitoutuu itseensä.
 • Vaihe 4: Kun pääset vaurioituneeseen putkeen, jätä aukko (jossa reikä on) ja kääri nauha putken toiselle puolelle, jotta se voidaan varmistaa. Jatka käärimistä tiukasti 30 mm: n ja 40 mm: n välillä vaurioiden vastakkaiselle puolelle, ennen kuin käännymme ympäri ja toiseen suuntaan teipin toisella kerroksessa. Peitä reikä kädelläsi tällä kertaa. Muista säilyttää tiukka 50 prosentin päällekkäisyys nauhalla samalla kun se toimii.
 • Vaihe 5 jatkaa liikkumista edestakaisin, kunnes vaurio on täysin korjattu. Paina kovaa nauhaa, kun saavutat sen loppuun, ja varmista, että se sitoo loput sen pituus.

Miten voi avata tukkipiipun

Kaikki putket huoneessasi, lattian alla, autotallissa tai muissa paikoissa, joissa ne altistuvat hyvin kylmille lämpötiloille, pitäisi merkitä, jotta ne eivät räjähtäisi ja jäätyisi. Laguuniin, toisaalta, yksinkertaisesti lykätä alkua jäädyttäminen. Jos lämpötila jää alle jäätymisen pitkäksi aikaa, jää voi muodostua ja estää veden virtausta hanoihin ja muihin myyntipisteisiin. Pahimmassa tapauksessa jää voi murtaa piippua tai työntää nivelen erilleen. Jos siis suunnittelette meneväsi pitkäksi aikaa talvella, on hyvä ajatus toteuttaa joitakin toimenpiteitä. Jos sinulla on yksi; tämä muuttuu automaattisesti lämmitykseksi, jos lämpötila laskee lähellä jäätymispistettä. Vaihtoehtoisesti voit sulkea sulkuventtiilin ja tyhjentää täysin vesilaitoksen. Hiustenkuivaajaa voidaan käyttää pakastetun putken lämmittämiseen, hanasta tai venttiilistä alkaen ja sen pituutta pitkin alas, kunnes vesi alkaa taas virrata. Vaihtoehtoisesti voit liottaa käsipyyhkeitä kuumaan veteen, kuivata ne kuiviksi ja kääriä ne putken päälle väliaikaisena lääkkeenä. Mutta mitä tahansa teetkin, älä käytä puhalluslamppua kotonasi, koska avotuli talossa voi aiheuttaa vakavan palovaaran. Lisäksi, liian paljon lämpöä jäädytetty putki, jossa puhalluslamppu voi aiheuttaa veden sisällä kiehuu ja mahdollisesti räjähtää.

 • On tärkeää, että kaikki putket ullakolla, kellarissa tai autotallissa, jotka altistuvat erittäin kylmille lämpötiloille.
 • Lagingit vain jäädyttää.
 • Laittaa termostaatti "pakkaan", joka käynnistää lämmityksen, jos lämpötila laskee alle jäätymisen.

Miten selvitä veden vuodoista säiliöistä ja säiliöistä, joita käytetään varastointiin.

Veteen varastointipaikat ja säiliöt löytyvät usein ullakolta tai toisesta tai kolmannesta asuinpaikasta. Seurauksena tästä on, että jos vuoto kehittyy, ensimmäinen asia huomaat on veden huuhtelu läpi katon. Sinun täytyy liikkua nopeasti, tai katto voi pudota alas ympärillesi. Irrota sähkö ja vesi päävirtakatkaisimen ja sulkuventtiilin kautta ja sulje sitten pääovi. Aseta säiliöt vuotavan veden keräämiseen ja sitten päälle kaikki hanat ja huuhdo kaikki vessat kotiin suorittamaan tehtävän loppuun. Kun pääsulkuventtiili on suljettu, putket ja kylmän veden säiliö tyhjennytään, eikä niitä täytettäisi, kun pääventtiili on suljettu. On tarpeen määrittää, mikä aiheuttaa vuodon, joka voi olla katkennut putki tai irrallinen yhteys, tai se voi olla itse vesisäiliö, joka vuotaa tai joka vuotaa, koska pallo venttiili tai ylivuoto. Jos vuoto tulee kuumasta vesisylinterista, kytke kattila pois päältä ja tyhjennä sylinteri liittämällä letku sulloon sylinterin pohjaan ja juoksemalla se viemäriin, jotta vesi valuu viemäriin. Tee korjauksia tai täydennyksiä, joita tarvitaan.

 • Toinen ja kolmas kerros ullakko ja vesisäiliöt nähdään usein taloissa.
 • Sulkuventtiili on suljettu, joten putket ja vesisäiliö tyhjentyvät.
 • There may be a broken pipe, a loose connection, or the cistern itself leaking or overflowing.

How to determine why there is no water flowing from a faucet.

When you turn on a faucet and nothing occurs, it may be very irritating to wait. Here's what you can do to reactivate your water supply. Step 1: Turn on the cold water faucet in your kitchen – or any other cold water faucet on a direct system – and let it run for a few minutes. If there is no flow, check to be that your primary stop valve is not closed. If the issue persists, you should contact your water provider. Step 2: If your cold water supply from the mains is operational, check the cold water storage tank in the attic. That it is empty, check to see if the ball valve is not stuck closed. Disassemble and clean the valve, or replace it if necessary. A blocked rising main, which may be caused by ice in the winter, will result in no flow when the valve is kept open for an extended period of time. Step 3 If your cold water storage cistern is completely filled yet there is no water coming out of your bathroom faucets, there is most likely an airlock or a blockage in the supply line leading from the cold cistern or hot water cylinder.

 • Be sure the primary shut-off valve is not obstructed.
 • Please notify us if the issue persists.
 • Check the cold water storage tank in the attic to see whether it is functioning.

What to do if your sink is clogged
If your sinks are draining slowly or have stopped altogether, there is most likely a clog somewhere in the waste line that has to be cleared. When the plug hole drains slowly, it is most often due to a buildup of oil or fibers that have been trapped below the grid on the plug hole. If the water does not flow away at all, this indicates that there is a full blockage and obstruction in the drain pipe. The following sections will walk you through the various approaches you may take to attempt to resolve the issue.

First and foremost, safety must be prioritized.

 • Chemicals may splash up on your skin and create chemical burns on the surface of your skin. Using a plunger should only be done after you have thoroughly rinsed your sink of the chemicals.
 • Tarvitset seuraavat tarvikkeet:
 • Plunger for the sink
 • Auger for removing clogs
 • Drain cleaner made with chemicals
 • Unblocker for drains
 • Rubber gloves, a cloth, petroleum jelly, a bucket, and bleach
 • Safety eyewear are required.

Before you begin unblocking, make sure you have a backup plan.

Unclogging a sink may be a messy task, therefore it is important to be prepared for the worst case scenario while doing so. Put on an apron or an old shirt, rubber gloves, and a pair of safety goggles to protect your clothing.

 • To begin, remove any visible dirt from the sink and then pull out the pop-up stopper that has been installed in it if the sink is fully obstructed. Fill it half way with water and insert the cup of a sink plunger over the plug hole to secure it. Fill the overflow with a wet towel to keep the pressure from evaporating away. You should also cover the other sink holes with a towel if you have a 2-bowl sink in order to generate adequate pressure for the plunger to function properly. Then, for 15 to 20 seconds, aggressively push the plunger up and down in the reservoir. Remove the plunger and see whether or not the water drains. It is possible that you may have to repeat this process three or four times.
 • Step 2 If it does not work, you may try using a chemical drain cleaning solution. To begin, apply a little layer of petroleum jelly around the rim of the plug hole to prevent it from being damaged. Because it will be extremely hazardous, it is recommended that you use protective gloves and goggles when working with it. It is not recommended to use in areas where other chemicals, such as bleach, may be present since this may result in the emission of potentially hazardous fumes.
 • Vaihe 3: Jos esteitä ei ole poistettu, sinun täytyy poistaa jätteen ansa järjestelmästä. Ämpäri pitäisi asettaa ansaan, jotta se voi kerätä kaikki mahdolliset vuodot. Poista ansa ja kaada sisältö ämpäriin ruuvimeisseliä käyttäen. Korjaa ansa ja yritä korvata mahdolliset vaurioituneet ojat. Varmista, ettei sitä ylitettäisi, sillä tämä tekee tulevaisuudessa vaikeammaksi korjata asioita. Jos tämä ei poista estettä, poistoauger on käytettävä poistoputkeen.

Drainin estäjä, joka toimii välittömästi

Kun verhoutuu viemäriin 20 metrin päässä, pikaviemäri käyttää kaasua, joka laajenee, kun se liittyy veteen, luoden voimakasta turbulenssia, joka tyhjentää viemärit siihen asti kiihtyneenä eikä paineena. Se poistaa hiusten, saippuoiden, paperin, öljyn ja ruokapartikkeleiden aiheuttamat esteet, jotka ovat murto-osassa, kun pestään kädet. Sitä pitäisi käyttää tukossa tai hitaasti virtaavissa altaissa. Muista aina lukea ja seurata paketin ohjeita ennen kuin käytät mitään tuotteita ..

Mitä tehdä, jos vessa on tukossa

Vedenhuuhtelumekanismi estää huuhteluveden kiipeämästä reunaan ja valumaan sitten hyvin hitaasti. On erittäin todennäköistä, että yleisaukko on tukossa, mutta jos näin ei ole, pääviemärijärjestelmässä saattaa olla ongelma. Tarvitset seuraavat tarvikkeet: Drain auger Bucket Bleach Rubber -käsineet

 • Ensimmäinen askel on yrittää dumppaamalla pailin lämmintä vettä pannulle korkeudelta; tämä menetelmä onnistuu usein raivaamaan pienen esteen.
 • Vaihe 2: Aseta iso vessanpönttö pan-uloskäynnille ja työnnä kahvaa ylös ja alas useita kertoja esteiden poistamiseksi.
 • Vaihe 3: Jos se ei toimi, yritä käyttää auger tehty erityisesti lavatory. Kun käännät kahvaa, luotain ulottuu U-mutkaan ja pyörii, jotta este voidaan hylätä.
 • Suojakäsineitä on käytettävä, ja valmistajan ohjeita on luettava ja noudatettava. Älä unohda puhdistaa kunnolla auger kunkin käytön jälkeen valkaisuainetta.

Pääkohdat, jotka koskevat miten käsitellä putkisto ongelma:

 • Pyyhi putki molemmilta puolilta poistaaksesi rasvaa tai likaa. Mene vaiheeseen 2 ja irrota teippi noin 20 cm: n paloiksi.
 • Poista tuki nauhasta.
 • Kun taustanauha on poistettu, toimi nopeasti hyvän kitkan varmistamiseksi. Lisää nauhan pituutta toisella mittarilla.
 • Kiinnitä nauha 30-40 mm: n päähän aukosta.
 • Jätä puolet nauhasta, jotta teippi pysyy itsellään. Sulje aukko, kääri teippi putken ympäri ja kiinnitä se reiän toiselle puolelle.
 • Paina-fit-putkien korjaussarjan korjauspakkausta käytetään joko kupari-tai muoviputkissa ilman lisävarusteita.
 • Paina kiinnitä tiukasti kiinni putkeen, ja kierrä muovipähkinä myötäpäivään, jotta se saadaan paikoilleen.
 • Seuraavien materiaalien putkiviipaleiden jälkeen käytetään piipun viipaleita, joissa on puolipyöreä tiedosto Teräsvillaa tai deburrinharjaa. Säänneltävä jakoavain: Stripparit, oliivit ja kappähkinät, 15 mm tai 22 mm 22 mm: n työntöputken korjauspaketin PTFE-nauhuri: sammuta vesi ja puhdista putki. Leikkaa vahingoittunut osa ja poista putken palanen.
 • Putkien kytkentäliitänteen katkaiseminen vaatii asiantuntemusta, - mutta vuodon korjaamisen jälkeen vuoto voi säästää aikaanne.
 • Tässä on mitä tarvitset: kumipäällysteinen johto pesee putkimiehen korjausputken korjausvaiheet ovat: Sulje vaurioituneen putken pala ja anna sen kuivua. Kun putki on parantunut, käytä harjaa vaurioituneiden alueiden korjaamiseksi.
 • Kirkas viemäriputki On tärkeää, että kaikki putket, kellari, tai autotalli, jotka altistuvat hyvin kylmille lämpötiloille.
 • Slowing sammuttaa vain jäätymisen.
 • Jos vesisäiliö on täynnä eikä vesisäiliöstä tule vettä, - on todennäköistä, että vesi on tukossa.
 • Sink unclogin ohjeet jäteputki on mahdollisesti tukossa ja siivouksen tarpeessa.
 • Kuidut tai voiteet, jotka ovat ruudukon alla, voivat aiheuttaa hitaan viemärin tulpan.
 • Kun viemäriputki on täysin tukossa, vesi ei virtaa pois.
 • Jos jatkat tätä, voit käyttää kemiallista puhdistusainetta.
 • Se panee ämpärin keräämään vuotoja.
 • Käytä käsineitä ja noudata valmistajan ohjeita.
 • Puhdista auger aina käytön jälkeen.

Kirjallinen
BrookPad RyhmäVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan