What is the best way to shop for a bath?

Mikä on paras tapa ostaa kylpy?

Oletko lukenut kylpyhuoneen osto-opasta?

 

Mikä on paras tapa ostaa kylpy?

Miten pesulle käy?

Kylppärin vuokraaminen tai kylppärin korvaaminen edellyttää tarkkoja mittauksia uuden kylvyn takaamiseksi. Jos sinulla on tilaa, harkitse kylpyhuoneen laittamista kauemmaksi huoneeseen ylellisemmäksi. Kylpy-ja suihkusekoittimet ovat mekaanisia tai termostaattisia. Harkitse, jos tarvitset kylvyn ja suihkun sekoittimen, jos käytät kylpyhuonetta suihkussa. Suorat kylpylät ovat yleisimpiä ja mahtuu mihin tahansa alueeseen.

Kylpylällä tai verholla kylpy voi tuplata suihkun. Kaksipäinen kylpy sisältää kaksi viemärialusta, - joten et istu tulpan tai hanojen päälle. Pesukylvyssä saa parhaat puolet molemmista maailmoista. Kulmakylpyammeita voidaan käyttää suihkussa ja sopivat hyvin nurkkaan. Ota lasikylpy, jossa ammeen takaosa on korkeampi kuin kylpy.

Freestanding amme on oikea tapa, jos sinulla on paljon tilaa ja haluat tuntea olevasi kylpylässä. Hetero-tai kulmakylpylä on erinomainen pienille kylpyhuoneille, jolloin voit kylpeä ilman, että alue on täynnä. Kylpyhuoneen kylppärissä voi olla kylppärin katto kaltevan katon alla. Kylpyammeessa olevat öljydiffuusiot ja LED-valot tekevät kylvystä nautinnollisempaa. Teräs kylpyammeessa on kaksi porautuvaa kuoppia, joten voimme ehdottaa vain pilaripentuja käytettäväksi niiden kanssa.

Tarkasta kylpyammeen lajike, joka sopii kuviosi, - äläkä unohda katsoa putkitöitä ja putkea. Vanhanaikainen vessa tarvitsee lisäosan ja ketjujätteen. Suihkuverhoihin kuuluvat kylpy-ja suihkuverhot. Kylpypaneeleja voidaan käyttää piilevistä putkista ja putkista. Kylpymatot auttavat puhdistamaan vuotoja-ja pääsevät sisään ja ulos ammeesta helpommin.

Kylpyammeessa voi olla yksi, kaksi tai neljä paneelia. Asennuspalvelu tekee unesta totta. Teemme töitä sertifioitujen asentajien kanssa taatakseen saumattoman työn alusta loppuun. Sen lisäksi, että asennetaan suunnittelu, asentajat voivat tarjota viimeinen silaus. Lue lisää asennuspalveluistamme ja varaa ilmainen kuuleminen nyt!

Kun kokoelmamme on hienoin, voit liottaa tai käydä suihkussa eleganssissa.

Pitkä, kuuma kylpy ammeessa täynnä kuplia kovan päivän jälkeen on äärimmäinen rentoutuminen. Väliaikaisissa kylpyammeissa on kuitenkin otettava huomioon lasten kylpyaika ja muun muassa lemmikkieläinten pesu. Koska monet talot ovat rajoittuneet tilojen kylpyhuoneissa, ne voidaan yhdistää suihkuihin luoda pesu alue, joka on sekä toiminnallinen että houkutteleva.

Missä huoneessa aiot laittaa uuden kylpyammeen?

Joko remontoitte kylpyhuoneenne tai korvaatte kylvyn, - teidän täytyy tehdä tarkat mitat alueellanne, jotta uusi kylpy mahtuisi. Suoran korvaajan saaminen voi merkitä sitä, että sinun on saatava sama koko kuin nykyinen, mutta se ei tarkoita, että sinulla on oltava sama uimakokemus. Tutki mahdollisuus korvata kylpy uudella taps ja järjestää niiden sijoittelu, tai voit mennä uudentyyppinen kylpy, jossa on joitakin uusia ominaisuuksia. Niille, jotka aloittavat alusta, harkita, kuinka suuri haluaisit kylpy olla ennen katsomista meidän valinta. Jos sinulla on tilaa, älä tunne, että kylpyvesi on tukittu nurkassa, sen sijaan yritä sijoittaa se kauemmas huoneeseen, jotta ylellisyyttä.

Kylvyt sekä vasemmalta että oikeakätiseltä.

Suihkut ja kulmakylpyamme merkitään tarvittaessa vasemmaksi tai oikeakätiseksi tuotesivulle. On kriittistä tehdä sopiva valinta, tai muuten pala ei välttämättä toimi tilassasi. Harkitse uuden suihkun tai kulmakylvyn sijaintia ja kuvasi itseäsi sitä talon edestä. Käännä kylpy siten, että levein pää (suihkuputkien tapauksessa L: n tai P: n silmukan lyhyt jalka) on kylvyn yläosassa. Jos nuoli osoittaa oikealle, esine on oikeakätinen; Jos nuoli osoittaa vasemmalle, esine on vasenkätinen.

Oikeiden kylpyhuonan hanan valitseminen

Voi tuntua oudolta harkita tätä ennen kylvyn valitsemista, mutta sinun on ensin valittava, millainen hana sopivin sinulle, koska tämä määrittää kuinka monta hanan reikää kylpy tarvitsee. Sekoittimen hanalle tarvitaan yksi reikä, kun taas erillisille hanoille tarvitaan kaksi reikää. Jos haluat saada hanat, jotka on asennettu seinälle tai lattialle ja saavuttaa kylvyn yli, et tarvitse ylimääräisiä hanan reikiä. Kylpyammeet, joissa on jo leikattuja, säästävät niitä itse poraamisen aikaa ja vaivaa, on saatavana tietyissä tyyleissä, kun taas toiset eivät ole. Tämä tarjoaa sinulle vaihtoehdon joko porataan numeroon, jota tarvitset valituille kylpyhuoneen hanoille tai jättämällä kylpyammeen sellaisenaan. Se on kaikki sinun tehtäväsi. Mieti, käytätkö kylvyä suihkualueena vai ei, tarvitaanko kylpy- ja suihkusekoitin vai ei, vai käytätkö erillisiä sekoittimia kylvyssä ja suihkussa. Kylpy- ja suihkusekoittimia on saatavana kahdessa lajikkeessa: mekaaninen ja termostaattinen. Mekaaniset sekoittimet ovat tyypillisiä, kun taas termostaattiset sekoittimet tarjoavat yksinkertaisen ja tarkan lämpötilanhallinnan, vähentävät palovammoja 38 ° C: n estäjästä ja sammuttavat veden automaattisesti muun muassa kylmän vesihuoltoongelman sattuessa. Muita saatavilla olevia versioita ovat kylmät vartalosekoittimet, jotka ovat viileitä kosketukseen ja ovat erinomainen vaihtoehto lapsille, joissa on lasten tai vanhempia ihmisiä.

Monenlaisia ​​kylpyjä

Kun etsit täydellistä kylpyhuonetta kylpyhuonellesi tai kylpyhuonellesi, muista, mihin haluat käyttää sitä, samoin kuin käytettävissä olevaan tilaan-pidä mittauksesi lähellä.

Suorat kylpylät

Suorat kylpyammeet ovat suosituin kylpyamme, ja ne voidaan asentaa pienimpiin tiloihin. Niitä on saatavana joko teräksessä tai akryylinä, ja niillä on ohut muotoilu klassisella muotolla, joka toimii hyvin monissa kokoonpanoissa. Tämä muotoilu on saatavana myös tilaa säästävässä versiossa kylpyhuoneisiin, joissa on rajoitettu tila. Tällaista kylpyammetta ympäröi yleensä kylpypaneeli ulkonäön loppuun saattamiseksi, ja se sijoitetaan usein seinää vasten tai kulmaan säästämään avaruudessa ja maksimoimaan toiminnallisuuden. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos asennat kylpynäytön tai verhon, voit käyttää kylpyä myös suihkussa. Suorilla kylpyammeemme on 10 vuoden takuu, ja ne voivat sisältää välillä 150-230 litraa vettä. Niitä on saatavana kahdessa koossa.

Kylpyammeet, joissa on kaksi päätä

Rentoudu kaksoispäisen kylvyn kummassakin päässä ilman, että sinun on huolehdittava siitä, että istut pistokkeessa tai lepäämällä hanassa, koska kaksoiskäyttöisessä kylvyssä on kaksi viemäriä. Tällaisessa suorassa kylvyssä, joka on usein hiukan laajempi kuin normaali kylpyamme, on pistoke ja napautukset keskellä, toisin kuin sivut. Lisäksi kaksoispäivillä kylpyammeissamme on takuita, jotka vaihtelevat 10–30 vuotta ja joiden kapasiteetti on välillä 185–220 litraa vettä.

Kylpyt suihkulla

Vain pienellä koon nousulla tavanomaisessa kylpyammeessa suihkussa yhdistävät suihkun mukavuuden kylvyn nautintoon, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan pienikokoisille tiloille. Suihku- ja uimatilan yhdistämiseksi yhdessä suihkuputkia on saatavana joko P- tai suorareunaisessa L-muodossa. Kaikki suihkupullemme on rakennettu akryylistä ja kapasiteetti on 170 - 230 litraa vettä. Ne taataan 10–30 vuotta.

Mitä ominaisuuksia minun pitäisi etsiä kylvyn ostaessani?

Koko ja sijoittaminen ovat tärkeitä näkökohtia. Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun tulisi harkita, on kylpyhuoneesi koon koko kylpyhuoneesi koon ja kylpylän sijainti. Napautukset. Valitsemasi kylpyamme on vaikutus asentamiesi hanan tyyppiin. Jätteet, paneelit ja näytöt ovat kaikki mukana.

Millainen kylpy on rentouttavin?

Akryyli on erittäin suosittu kylpyamateriaalina, ja siitä on noussut valittu materiaali, koska sen tarjoamiin moniin etuihin. Se ei vain tarjoa luonnollista lämpöä, mutta se on myös erittäin halpa, erittäin kestävä ja helppo ylläpitää, mikä tekee siitä suositun valinnan kiireisille perheille.

Mikä on paras pitkäkestoinen materiaali, jota voit valita kylpyammeelle?

Valurauta -kylpyammeet on mahdollista luoda kaatamalla kuuma sulaa rautaa muottiin, joka on luotu sopivassa muodossa, tasoittamalla sitä ja peittämällä sen paksulla emalikerroksella. Se on epäilemättä käytettävissä oleva kestävin kylpyamme, ja viimeistely on kestävä haketulle, naarmuuntumiselle ja hammaslääkkeelle, samoin kuin suurin osa kotitalouskemikaaleista ja puhdistusaineista.

Millaista uimapukua minun pitäisi saada?

Suurimmassa osassa akryylihauteita paksuus on välillä 5–10 mm. Seurauksena on, että kaksoisnahkaiset akryylihauteet ovat paljon kestävämpiä ja tarjoavat sinulle luotettavan, vahvan tuotteen, joka kestää huomattavasti pidemmän ajan. Ainakin 8 mm paksuja kylpyjä pidetään yleensä hyvänä valintana, koska niillä on alhaisemmat mahdollisuudet murtaa käytettäessä.

Voitko kertoa minulle, kuinka kauan akryylikylpy kestää?

Verrattuna lasikuituun, akryyliletket ovat edullisempia ja pitkäaikaisia ​​valinta kylpyammeellesi, etenkin kun se on yhteydessä toiseen vahvaan perusmateriaaliin, kuten korkean teknologian polymeeriin. Akryyli -kylpyammeiden elinikä on noin 10–15 vuotta, mikä on huomattavasti pidempi kuin lasikuitukylpylässä.

Onko posliini -kylpyamme edullista kuin akryyli -kylpyamme?

Posliiniin verrattuna akryyliä pidetään yleensä huomattavasti kestävämmänä materiaalina. Vaikka posliini -kylpyammeilla on huomattavasti vaikeampi pinta ja ne ovat siten naarmuuntuneempia verrattuna akryylialtaan, posliini -kylpyammeiden kovempi pinta tekee niistä paljon alttiimpia halkeiluun ja halkeamiseen, kun niille kohdistuu vakavia vaikutuksia.

Tulevatko akryylihauteet keltaiseksi ajan myötä?

Akryyli -kylpyamme valmistetaan kuumentamalla ja muovaamalla (tyhjiömuodostus) -levyjä, jotka sitten vahvistetaan lasikuitulla pohjassa ja sivuilla. Muotti ja home eivät pysty kasvamaan materiaalin pinnalla, koska se ei ole huokoinen. Koska väri on yhdenmukainen koko akryylissä, se ei ole keltainen ajan myötä, kuten lasikuitukylpy.

Mitä eroa on lasikuitun ja akryylihauteen välillä?

Tutki kylpyamme reunat tarkistaaksesi, näyttävätkö ne ohuemmalta kuin muu kylpyamme; this may be an indicator that it is acrylic. Acrylic tubs are often available in a wider range of colors than fiberglass tubs, which are typically only available in white. Furthermore, acrylic tubs have a smoother surface when compared to fiberglass tubs. Acrylic is also warmer to the touch than fiberglass.

Do acrylic tubs have a tendency to scratch?

Kun akryylitubit raapustetaan helpommin kuin valurautaa, ne ovat vähemmän herkkiä lohketa ja halkeamista, ja halkeamat voidaan usein korjata suhteellisen helposti (feat enemmän monimutkainen valurautat)

Bathtubs kulmaan.

Kulmakylpyammeet ovat jälleen yksi erinomainen vaihtoehto, jos sinulla on rajoitetusti tilaa ja haluat yhdistää uima- ja suihku -alueet. Kuten nimi osoittaa, kulmakylpyt on suunniteltu sopimaan siististi nurkkaan. Kulmakylpy on usein suurempi ja lyhyempi kuin suora kylpyamme, minkä ansiosta on yksinkertaisempi asettaa kuin suora kylpyamme. Niiden tarjoamasta lisäleveydestä kolmionmuotoisia kylpyammeet, jotka tunnetaan myös nimellä kolmionmuotoiset suihkut, voidaan käyttää voimakkaasti suihkut. Lisäksi joillakin versioilla on sisäänrakennettu istuin, mikä on ihanteellista, jos joudut kiivetä kylpyammeeseen auttaaksesi pienten lasten tai lemmikkien pesemisessä. Mallit, joissa kylpyamme on vasemmalla tai oikealla, on saatavana sekä symmetrisissä että epäsymmetrisissä kokoonpanoissa. Kylpypaneeli vaaditaan myös kulmakylpylän ulkonäön loppuun saattamiseksi. Kymmenen vuoden takuun lisäksi tarjoamme myös kulmakylpylät, joiden kapasiteetti vaihtelee välillä 160–230 litraa vettä.

Kylpylät, jotka ovat vapaasti seisovia

Jos sinulla on paljon tilaa työskennellä ja haluat tuntea olosi kylpylässä, itsenäinen kylpyamme on tie. Sen sijaan, että heidät pakotetaan tiukkaan nurkkaan, niitä voidaan käyttää todella herättävän keskipisteen luomiseen kylpyhuoneeseesi. On otettava huomioon useita elementtejä, mukaan lukien yksityiskohtaiset, klassiset tyylit sekä tyylikkäämpiä, nykyaikaisia ​​malleja. Lisää mukavuutta, harkitse tohvelihautetta, jossa kylpyammeen takaosa on korkeampi kuin loput kylvystä. Etsi rulla-kylpyammeet, joissa on reuna, joka vierittää kylpyn reunan yli historiallisemman ilmeen, samoin kuin litteät kylpyammeet. Onko se aito kynsijalka? Vapaasti seisova kylpyamme ei tarvitse viimeistelypaneelia riippumatta siitä, sijoitetaanko se suoraan lattialle vai jaloille. Viemäröinti- ja saari -kylpyammeet toisaalta saattavat tarvita asiantuntijan käyttöä. Kaikissa vapaasti seisovissa kylpyammeissamme on 10 vuoden takuu, ja ne mahtuvat 175–220 litraa vettä.

Kylpyt kylpylässä

Hemmotteluun ei tarvitse käyttää rahaa, kun voit nauttia rauhallisesta ja runsasta kokemusta oman kodin mukavuudesta kylpyläkylvellä. On mahdollista ostaa suora tai kulma kylpy, jossa on sisäänrakennettu poreallasjärjestelmä, ja voit mukauttaa sitä ominaisuuksilla, kuten integroidut eteeriset öljyn hajottimet ja LED-valaistus, jotta kylpyamme olisivat entistä miellyttävämmät. Monet järjestelmistämme voidaan tilata jo asennetulla wellness-järjestelmällä, jonka avulla voit nauttia kylpylän kaltaisesta kokemuksesta riippumatta siitä, mitä suunnittelustasi suunnittelet. Tarkista, onko valitsemasi malli yhteensopiva järjestelmän kanssa. Tarjoamme erilaisia ​​poreallasvaihtoehtoja, jotta voit luoda rauhoittavan ympäristön, joka on räätälöity erityistarpeisiisi.

Tyypilliset kylpyammeiden mittaukset ovat seuraavat:

Koska saatavilla on niin monia erilaisia ​​kylpyammeet, alueelta sopivan koon löytäminen on kriittistä sen varmistamiseksi, että et ole tyytymätön.

Kylpyammeet, jotka ovat suorat tai suorakulmaiset

Malleja on laaja valikoima, joka vaihtelee välillä 150-180 cm ja leveys 70-80 cm. Jos sinulla on seinä, jonka pitkä on noin 180 cm, voit asentaa suoran kylpyamme.

Kulmakylpylöitä on saatavana monissa muodoissa ja kokoina.

Nämä kylpyammeet ovat tyypillisesti 120-160 cm, mutta leveys on 90-140 cm, mikä tekee niistä leveämpiä kuin suorat kylpylät. Corner bathtubs, on the other hand, may more readily make the most of a bathroom's awkward corner and can be placed under a sloping roof.

Kylpyammeet, jotka säästävät avaruudessa

Avaruuteen säästävien versioiden suora / nurkka muoto on ihanteellinen pienille kylpyhuoneille, joten kylvyn ottaminen on helppoa tukkeutumatta kylpyhuoneesi tilaa. Pienin ulottuvuus tilaa säästävälle kylpyammeelle on 105 x 70 cm pitkä ja leveys. Saatavana on monia eripituisia, vaihtelevat välillä 120–140 cm suorassa kylpyammeessa 150-160 cm: iin epäsymmetriseen nurkka-kylpyammeeseen.

Kylpyammeet, jotka ovat vapaasti seisovia

Perinteisesti vapaasti seisovat kylpyammeet löytyivät vain suurista kylpyhuoneista, mutta tänään on versioita, jotka sopivat paremmin pienempiin tiloihin. Vapaasti seisovat kylpyammeemme ovat keskimäärin noin 170 cm pitkiä, 80 cm leveitä ja 50–60 cm. Saaren kylpyamme voidaan asentaa helposti 10 m2: n kerrokseen, jos käytät näitä yleisiä mittauksia.

Kylpyammeet porealloilla

Tämän kokoisen alueen kylpyammeet ovat melko suuria, mutta niitä on saatavana useissa eri muodoissa, mukaan lukien 170 x 75 cm, 180 x 85 cm ja 180 x 80 cm suorissa kylpylöissä ja 160 x 90 cm tai 140 x 140 cm kulma -allissa .

Teräksestä valmistetut kylpyammeet

Yhdestä kierrätettävästä teräslevystä valmistettu teräskylpy on muodostettu painamalla arkki muottiin halutun muodon saamiseksi. Sitten se on suojattu kovalla kuluttavalla ja kiiltävällä eenalilla pinnoitteella varmistaakseen, että se näyttää kauniilta ja kestää pitkään. Teräskylpylät ovat kuitenkin alun perin viileitä kosketukseen johtuen siitä, että ne välittävät lämpöä tehokkaasti ja lämmittävät nopeasti. Mieti, onko tämä paras vaihtoehto sinulle ja talosi, koska jos kylpyamme ei ole täysin täynnä, sivut ovat erittäin kylmiä, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka rauhoittava se tuntuu. Suosittelemme yksinomaan pylväskylpylöihoja (tunnetaan myös nimellä kuuma ja kylmä kylpylahat) käytettäväksi teräskylpyamme kanssa, koska niissä on kaksi ennalta porattua HAP-reikää.

Varusteet ja jalat ovat mukana.

Lähes kaikki kylpyammeemme toimitetaan täydellisesti kaikilla tarvittavilla varusteilla-tarkista kaksinkertainen tarkista, mikä sisältyy ennen ostoksesi tekemistä. Jos olet kuitenkin ostanut itsenäisen kylpyamme, voi kuitenkin olla vielä muutama lisävaruste, joka on otettava huomioon. Tutustu kylpyjalkovalikoimaan täydentämään valittua malliasi ja älä unohda tarkistaa putkien suojaa ja seistä myös putkia. Vapaasti seisovissa kylpyammeissa, joissa on hana -reikiä, käytetään putken suojaa piilottaakseen putkistoon, joka johtaa hanat. Käytetään kylpyammeissa, joilla ei ole hanan reikiä, jalusta putket nostavat hanat siten, että ne ulottuvat reunojen yli ja kylpyammeeseen.

Hukkaa kylpyhuoneesta?

Jätteet, jotka tunnetaan myös nimellä pistokkeet, eivät ole vain välttämättömiä kylvyn toiminnan suhteen, mutta ne ovat myös merkittäviä sen ulkonäön suhteen. Kylpyjätteet toimitetaan ylivuodolla, mikä auttaa estämään sinua täyttämästä kylpyä likaisella vedellä. Perinteisemmälle kylpyhuoneelle suositellaan pistoketta ja ketjujätettä. Vaihtoehtoisesti, jos haluat nykyaikaisemman ulkonäön, valitse ponnahdusikkuna tai napsauttajajäte. Pop-up-kylpyjätettä ohjataan kytkimellä, joka sijaitsee ylivuodon yläpuolella: Avata ja sulkea jätteet, käännät vain kytkintä. Clicker -jäte toimii samalla tavalla kuin painike, koska sitä voidaan painaa vain sisään tai ulos. Varmista, että tarkista valitun kylvyn jätteiden yhteensopivuus ennen sen ostamista.

Kylvynäytöt ja suihkuverhot ovat kahden tyyppisiä suihkuverhoja.

Kylvyn käyttäminen suihkussa tarvitsee näytön tai suihkuverhon asentamisen, jotta vesi voi vuotaa huoneeseen kylvyn käytön aikana. Pyyhekiskot ja integroitu säilytystila on saatavana monista kylpynäytöistämme, joiden avulla voit pitää kylpyhuoneesi puhtaana ja siistinä, kun taas pyyhe on silti helpon ulottuvilla vaatteiden pesun jälkeen. Koriste -ikkunat ovat saatavana kehyksillä tai ilman sitä, turvalasissa tai akryylissä ja monissa hoidoissa, kuten kirkkaat, läpinäkymättömät, himmeät ja kaarevat tai suorat. Suoran näytön vaihtoehdon avulla voit valita yhden, kahden tai neljän paneelin suunnittelun välillä. Jos avaat yhden paneelin kuten tavallinen ovi, jokin vesi vuotaa oven avautuessa. Kaksipaneelisuunnittelulla, joka on lähinnä hanat, on jonkin verran suurempi, mikä tarjoaa hieman enemmän suojaa roiskumiselta, kun suihku on päällä. Etsi malleja, joilla on pääsy sivulta, jolloin voit käyttää suihkua ilman liotusta. Kun ei käytetä, nelipaneelin vaihtoehdot voidaan taittaa kokonaan takaisin, jolloin voit säästää arvokasta lattiatilaa. Kylvyssä ollessa näytöt, joissa on lukuisia paneeleja, ovat hyödyllisiä, koska ne voidaan taittaa kokonaan tieltä ja pitää poissa tieltäsi. Kaarevat näytöt ovat ihanteellisia, jos olet valinnut kylvyn kaarevalla reunalla tai jos haluat vain vähän enemmän suojaa roiskeilta kuin suora näyttö tarjoaa sinulle.

Paneelit kylpyhuoneeseen

Kylpyvalintasi ja missä se on asennettu, kannattaa ehkä harkita paneelien lisäämistä kylpyhuoneen ulkonäön loppuun saattamiseksi. Kylpyammeiden kylpypaneelit ovat saatavana puuvaikutuspinnoitteina, kuten tammi ja pähkinä, samoin kuin valkoisilla kuvioilla, kuten kieli ja ura. Kylpypaneeleja voidaan käyttää paitsi putkistojen tai putkistojen salamiseksi, jota et halua nähdä, mutta niitä voidaan käyttää myös lisää säilytystilaa tai esteettistä vetoomusta kylpyhuoneeseesi.

Uimaturvallisuus on erittäin tärkeää.

Sijoita kylpymatto, jotta jalat liukuisivat ja liukuvat, kun pääset sisään ja ulos kylvystä. Kankaan lattiamatot ovat käytettävissä hipojen purkamiseksi ja turvallisempaa päästäksesi sisään ja ulos kylpyammeesta tarvittaessa. Lisäksi toimitetaan kumimatot, joissa on liukastumiskahvat, turvallisuuden takaamiseksi seisoessaan kylpyammeessa suihkun tai kylpyhuoneen käyttämiseksi. Katsokaa valikoimamme kylpykiskoja, portaita ja tuoleja ihmisille, jotka tarvitsevat enemmän apua uimisen aikana - he varmistavat, että kaikki voivat uida turvallisesti.

Osoita muistettavana ostoksilla kylpyamme?

 • Kylpyhuoneen kunnostaminen tai vain kylpykorvaus vaatii tarkkoja mittauksia uuden kylpyhuoneen varmistamiseksi.
 • Jos sinulla on tilaa, harkitse kylpyasi laittaa kauemmas huoneeseen ylellisemmän ilmeen.
 • Kylpy- ja suihkusekoittimet ovat mekaanisia tai termostaattisia.
 • Mieti, tarvitset kylpy- ja suihkusekoitin, jos käytät kylvyä suihkussa.
 • Suorat kylpylät ovat yleisimpiä ja mahtuvat mihin tahansa alueeseen.
 • Kylpylällä tai verholla kylpyasi voi kaksinkertaistua suihkussa.
 • Kaksoispäässä sijaitsevassa kylvyssä on kaksi viemäriä, joten et istu pistokkeessa tai hanassa.
 • Suihkukylvellä saat parhaat puolet molemmista maailmoista.
 • Kulmakylpyammeita voidaan käyttää suihkut ja mahtua hienosti nurkkaan.
 • Harkitse tohvelihautetta, jossa kylpyammeen takaosa on korkeampi kuin muu kylpyamme.
 • Vapaasti seisova kylpyamme on tapa edetä, jos sinulla on paljon tilaa ja haluat tuntea olosi kylpylässä.
 • Suorat tai kulmakylpylät ovat erinomaisia ​​pienille kylpyhuoneille, joiden avulla voit uida sotkematta aluetta.
 • Haitallisessa kylpyhuoneen nurkassa kulmakylpy voidaan laittaa kaltevan katon alle.
 • Kylpyammeiden eteeriset öljyn hajottimet ja LED -valot tekevät kylpyajasta nautinnollisemman.
 • Teräskylpylöissämme on kaksi ennalta porattua Hana-reikää, joten ehdotamme vain pylväskylpylän hanoja käytettäväksi niiden kanssa.
 • Tutustu kylpyjalähajikkeeseen vastaamaan malliasi ja älä unohda katsoa putken kuoria ja seistä putkia.
 • Vanhanaikainen kylpyhuone tarvitsee pistokkeen ja ketjujätteen.
 • Suihkuverhot sisältävät kylpynäytöt ja suihkuverhot.
 • Kaarevalla kylpyammeella voi olla yksi, kaksi tai neljän paneelin muotoilu.
 • Asennuspalvelumme tekee unelmasi kylpyhuoneesta todellisuuden.
 • Työskentelemme sertifioitujen asentajien kanssa saumattoman työn takaamiseksi alusta loppuun.
 • Suunnittelun asentamisen lisäksi asentajamme voivat tarjota lopulliset kosketukset.
 • Lisätietoja asennuspalveluistamme ja varaa ilmainen kuuleminen nyt!

Kirjoittanut
BrookPad Tiimi

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.