Mikä on paras tapa asentaa ylimääräisiä sähköpistorasioita?

sähkö- elektroninen wc opas Koti kodinparannus miten miten asentaa älykoti

Lue lisää siitä, kuinka voin lisätä ylimääräisiä sähkömyymälöitä kotiini?

Asenna pistorasia

Kuinka asentaa enemmän sähköpistorasioita?

Sähkötyö vaatii erittäin varovaisuutta. Sähkölaitteet on asennettava paikallisten rakennusmääräysten mukaisesti. Sammuta kuluttajayksikkö tai sulakerasia vaurioiden välttämiseksi. Sammuta katkaisija ja kiinnitä se mahdolliseksi. Merkitse laite osoittaaksesi, että työskentelet sen parissa. Jos piilotettuja putkia tai kaapeleita ei ole, kiinnitä kiinnityslaatikko paikoilleen.

Laatikon kiinnittämiseksi kiinteään seinään tarvitaan puhdas syvennys kipsin läpi ja tiiliin. Peitä maa -ydin vihreällä tai keltaisella hihalla sen säilyttämiseksi. Napauta sitten seinää vasaran kahvalla kuuntelemalla ontto ääntä. Pidä laatikkoa paikoillaan, kun merkitset, porat ja täytä reikiä. Ennen työn aloittamista tarkista esteet.

Poista poisto tyynäsahan tai kipsitaulun sahan asettamiseksi. Syöpyyntynyt pistorasia voidaan tuhota iskulla, joka tuhoaa etulevyn tai ylikuumenemisen. Vältä sitä uudelleen, kunnes ongelma on käsitelty. Toisinaan tarvitset ylimääräistä pistorasiaa, kun mitään ei ole. Nopein ja kätevin tapa liittyä rengaspiiriin on Spur -kaapelin käyttö, mutta sitä ei voida kiinnittää mihinkään muuhun pistorasiaan.

Kannusta ei voida ohjata pistorasiasta, joka on jo kytkettynä tai valtuutetaan Spur. Lisätulppa ei saa johtaa 100 neliömetrin nousuun piirin lattiatilassa. IEE: n johdotussäännöt sallivat rajoittamattoman määrän pistorasioita pääpiiriä kohti. Jokaisen piirin lattiapinta on kuitenkin rajoitettu. 30/32 ampeerirengaspiiri voi kattaa 100 neliömetriä ja toimittaa jopa 30/32 ampeeria.

Jos sinulla on suuri talo ja haluat laajentaa kannusta seinän läpi toiseen huoneeseen, tarvitset erillisen piirin. Eristä ensin piiri ja tarkista sitten jänniteesterillä virran pistorasia. Jos sinulla on metalli -etulevyjä, kytke 1,5 mm2 maa -ydinkaapeli etulevyn ja kiinnityslaatikon väliin. Käytä kumitietokoneita, joissa on metallin kiinnityslaatikoita, koska metallileikkauksia ympäröivät terävät reunat voivat vahingoittaa saapuvaa lankaa, jos ne loukkuvat niiden väliin. Kaapelin ulkopeitteen poistaminen paljastaa ytimen, jonka pitäisi ulottua muutama millimetri risteyslaatikkoon. Kytke SPUR -kaapelin ytimet tässä järjestyksessä: elää elää, neutraali neutraaliin ja maan päälle. Ennen kuin kytket virran päälle, lisää vihreä tai keltainen hihat paljaisiin jauheisiin ytimiin.

Pistorasiat?

Pistorasian vaihtaminen tai yhden pistorasian muuntaminen kaksinkertaiseksi pistorasiksi ovat molemmat suoraviivaisia ​​tehtäviä. Pistorasiat voidaan asettaa pinnalle tai huuhdella seinän kanssa. Vaikka pintaan asennetut johdotukset ovat selkeämpää (kiinnityslaatikko on yksinkertaisesti kiinnitetty seinään, lanka laitetaan sisään ja sitten etulevy kohdistetaan), huuhteluun asennettava johdotus näyttää mukavammalta ja on vähemmän alttiita tahattomille vaurioille kuin pinta- asennettu johdotus.

Ensinnäkin turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää.

Sähkötuotteet on asennettava paikallisten rakennusmääräysten mukaisesti henkilökohtaisen turvallisuutesi varmistamiseksi. Jos olet epäilemättä tai jos sitä vaaditaan lain mukaan, pyydä neuvoja pätevältä ammattilaiselta, joka on sähköisen itsevarmentamisohjelman jäsen. Lisätietoja on Internetissä tai paikallishallinnon kautta. Älä koskaan ota mitään mahdollisuuksia sähköturvallisuuteen. Seuraavaksi on turvatoimenpiteitä, jotka sinun tulee toteuttaa ennen sähkötyön tekemistä:

 • Sammuta päävoima kuluttajayksikössä / sulakerasiassa vaurioiden estämiseksi. Poista piirin sulake piiristä, jolla haluat työskennellä sen eristämiseksi. Pidä tämä taskussa, jotta et menetä sitä.
 • Sammuta vaihtoehtoisesti katkaisija ja lukitse se, jos mahdollista - Aseta yksikölle ilmoitus osoittamaan, että työskentelet piirissä.
 • Varmista, että piiri- tai jänniteesterillä / metrillä valaistuspiireissä, piiri on täysin kuollut.

Yhdestä huuhtelupistorasiasta kaksoispistorasiaan

Jos pistorasia on asennettu, on erittäin helppoa korvata se pinnalle asetetulla kaksoispistorasialla. Tätä tarkoitusta varten on saatavana erityisiä pistorasiamuuntamisruutuja, tai voit käyttää vain normaalia kaksoispistorasiaa ja porata ja kytkeä sen seinään, kuten tässä kuvassa on esitetty. Jotta pistorasia on asennettu, sinun on poistettava vanha laatikko ja luotava suurempi syvennys uudelle, jonka käsittelemme yksityiskohtaisemmin myöhemmin. Tehtävään tarvittavat työkalut ja tarvikkeet sisältävät:

 • Ruuvimeisseli
 • Pistorasiatesteri
 • Putki- ja kaapelin ilmaisin
 • Hammer -toimintapora muurausbitteillä
 • Vaijerilanka
 • Uusi kaksoispistoke
 • Seinäpistokkeet ja ruuvit
 • Vihreä / keltainen hihainen tarvittaessa

Ensinnäkin turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää.

Jos kaapeli ei ole riittävän pitkä saavuttamaan uuden pistorasian napit ilman kiristystä, vastusta kiusausta päästäksesi se pois pistorasiasta. Kiinnitä tuore lyhyt kaapeli käyttämällä puristus- tai päätepohjaa, joka on erityisesti kehitetty työhön. Tee kuitenkin tämä vain, jos kiinnityslaatikossa on riittävä tila; Kaikkien sähköliitäntöjen on oltava näkyvissä, eikä sitä haudata seinään kiinnityslaatikon taakse.

 1. Piirin eristäminen on suoritettava. Ole toinen tarkistus pistorasiatesterillä varmistaaksesi, että se ei ole vielä elossa. Irrota etulevy ja johdot yhden pistorasian kiinnitysrasian napoista kiinnittämällä ruuvit etulevylle. Jos huomaat, että maa -ydin on alasti, peitä se vihreällä tai keltaisella hihalla sen suojaamiseksi.
 2. Siirrä johdot asennetun uuden pinnan kiinnityslaatikon katkaisun läpi. Ilmoita sitten lyijykynällä seinällä olevien kiinnitysreikien sijainnit. Poista laatikko, tarkista se kaikkiin piilotettuihin putkiin tai johdoihin ja poraa sitten ja sulje reikä sen takana olevaan seinään.
 3. Asenna uusi laatikko ruuvaamalla se paikoilleen ja kytke sitten johdot liittimiin seuraamalla vaiheessa 3 esitettyjä vaiheita. Vaihda vanha etulevy uudella. Tarkista pistorasia pistorasiatesterin avulla varmistaaksesi, että se on oikein johdotettu.

Huuhteen kiinnittäminen kiinteisiin seiniin on hyvä idea.

Laatikon takana olevaan tiiliin tarvitaan puhdas syvennys, kun huuhtelee laatikko asennettaessa kiinteään seinään. Koska se on pölyistä työvoimaa, käsineitä ja turvavesiä tulisi käyttää.

Tehtävää varten tarvitset seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • Kynäjen suojakäsineet
 • Suojalasit turvallisuuden vuoksi
 • Putkien ja kaapeleiden ilmaisin
 • Porata muurausbittien kanssa vasara -toimintaporan avulla
 • Klubin vasara tukemaan
 • Ruuvimeisseli
 • Johtimien stripparit
 • Testaaja pistorasioille
 • Asennuslaatikko
 • Nauha, joka tarttuu
 • Muovista valmistetut seinäpistokkeet
 • Ruuvit pyöreälläpäällä

Kiinnitykset tasoittuvat nastaseinämän kanssa

Kun huuhtelee pistorasian asentamista nastaseinämään, on parasta käyttää ontelon kiinnitysruutua asennuksen mahdollisimman helpoksi. Tässä asennuksessa on laippa, joka lepää seinän pinnalla ja jousikuormitettuja tai pyöriviä koristeita, jotka työntävät kipsilevyn takaosaa vasten, mikä mahdollistaa enemmän joustavuutta sijoittamisen suhteen asennuksen asentamisen aikana.

Kalusteet, jotka ovat tasoittuneet nastaseinämän kanssa

 1. Tarkista piilotetut putket tai johdot, ja jos kaikki on kunnossa, kiinnitä kiinnityslaatikko paikoilleen. Tarkista objektin horisontaalisuus henkitasolla ennen sen ääriviivojen piirtämistä seinälle. Tee useita reikiä kiinnityslaatikon muodossa muurausbitellä ja vasaran toimintaporalla syvyyteen, joka on hiukan suurempi kuin kiinnityslaatikon syvyys. Alternatively, if you have a socket template, you may utilize it. Set the depth stop on the drill or wrap a piece of masking tape around the bit to serve as a depth guide.
 2. Remove the plaster and masonry using a bolster and club hammer, being sure to cut all the way down to the bottom of the holes that were bored. Clean out all of the dirt and make sure the box fits properly.
 3. Hold the box in place while you mark the locations of the fastening points and drill and fill the holes. Before connecting the box, make a channel for the cable to go through. After that, separate the circuit and complete the final connections as described in the section titled "Replacing a broken socket." Install the faceplate and use a socket tester to ensure that the wiring is in proper working order.

Tehtävää varten tarvitset seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • Finder of studs
 • degree of spirit
 • Lyijykynä
 • Putkien ja kaapeleiden ilmaisin
 • Ruuvimeisseli
 • A pad saw or a plasterboard saw are two different types of saws.
 • Johtimien stripparit
 • Testaaja pistorasioille
 • Fixing box for cavities

Check for framing by gently tapping on the wall with your hammer handle and listening for the hollow sound to change. Ennen työn aloittamista tarkista esteet. Before continuing, make sure the box fits snugly in the hole. Re-insert the box, ensuring the cable is routed through the hole.

 1. Identify the location where you wish to install the new switch or socket. Using a stud finder, make sure there isn't any structure in the way before starting the project. Even if you don't have the proper tools, you can check for framing by tapping lightly on the wall with your hammer handle and listening for the hollow sound to change as you touch over the framework. Continue to hold the box in place while checking it with a spirit level to verify it is horizontal, and then draw a circle around it in pencil.
 2. Examine the area to ensure that there are no concealed pipes or wires, then press and twist a screwdriver through the outline at diagonally opposite corners so that the blade of a pad saw or plasterboard saw may be inserted. Remove the waste piece of plasterboard by cutting outwards from the perforations, following the shape of the box you've created.
 3. Check to ensure that the box fits tightly in the hole before proceeding. Take the knockout out of the box and set it aside. Push the box back into the hole, ensuring that the cable is routed through the hole.
 4. Pushing in or turning the fastening lugs will ensure that they are securely gripping the back face of the plasterboard. Connect the wires and then attach the faceplate to the circuit board. A socket tester may be used to ensure that the socket is properly wired.

Changing out a corroded socket

It is possible for a socket to get damaged for a variety of reasons, including a blow that breaks the faceplate or overheating that causes burning. If the issue is burning, it is most likely due to an overloading of the socket or a loose connection in a plug, which are both common causes. Avoid re-plugging it in until the issue has been resolved, or else the same thing will happen once again. Despite the fact that you may increase the number of sockets in a room by changing single sockets to doubles, there may be occasions when you need an additional socket at a location where none currently exists. The addition of a spur from a ring circuit will be required in this situation. Either an existing socket or a junction box that is linked into the cable run of an appropriate ring circuit may be used to power this device. The circuit must be protected by an RCD device.

 • Piirin eristäminen on suoritettava. Ole toinen tarkistus pistorasiatesterillä varmistaaksesi, että se ei ole vielä elossa. Remove the socket faceplate from the wall by unscrewing it and pulling it away from the wall. Keep the screws in case the replacements don't fit well.
 • Irrota lopetusruuvit ja kaapelisydäkset vapautetaan. Jos eristys on vaurioitunut lämmöllä, leikkaa ytimet ja poista eristyksen päät. Jos huomaat, että maa -ydin on alasti, peitä se vihreällä tai keltaisella hihalla sen suojaamiseksi.
 • Yhdistä jokainen ydin käyttämällä uutta etulevyä oppaana vastaavaan päätelaitteeseen: punaisen ytimen tai ytimien elävä pääte, mustan ytimen neutraali pääte ja maa -ytimen maanpääte. Kiristä liitinruuvit kokonaan alas. Vaihda etulevy uudella. Jos uudet ruuvit eivät sovi vanhaan laatikkoon, alkuperäisiä ruuveja tulisi käyttää. Tarkista pistorasia pistorasiatesterin avulla varmistaaksesi, että se on oikein johdotettu.

Kuinka lisätä kannustin rengaspiiriin (kuvilla)

Spur -kaapelin käyttäminen linkittämiseen olemassa olevaan pistorasiaan on nopein ja kätevin tapa liittää rengaspiiriin - mutta sitä ei voida kytkeä mihinkään muuhun pistorasiaan. IEE: n johdotusmääräyksissä on tähän erittäin tarkkoja vaatimuksia. Ei ole sallittua ajaa kannusta pistorasiasta, joka on jo kytketty kannukseen tai joka tällä hetkellä toimittaa virtaa kannukseen. Ja ylimääräinen pistorasia ei saa johtaa piirillä, joka ylittää 100 neliömetriä. Koulutetun sähköasentajan on selvitettävä, onko pistorasia, josta haluat ajaa, on osa rengaspiiriä siinä tapauksessa, että olet siinä kysymyksessä. Vaihtoehtona kannuksen laajentamiselle olemassa olevasta pistorasiasta, pääpiirilinjaan kytkettyä 3-terminaalista, 30 AMP: n liitäntärasiaa voidaan käyttää sen sijaan. Koska samat säännöt sovelletaan, jos olet epäilemättä, ota yhteyttä koulutetun sähköasentajan kanssa.

Asianmukaisen pistorasian valitseminen

Tarkista pistorasiatesteri, että virta on kytketty pois kuluttajayksiköstä piirin eristämisen jälkeen. Sen jälkeen poista etulevy pistorasiasta, josta haluat ajaa kannusta. Laske asennuslaatikkoon syöttävien kaapeleiden lukumäärä: Yksi lanka osoittaa, että se on jo kannustaessa; Kolme kaapelia osoittavat, että se on jo toimittanut kannuksen, jota et voi lisätä kannusta kummassakaan tapauksessa - kokeile sen sijaan toista pistorasiaa. Se, mitä sinun on etsittävä, on pistorasia, johon on tulossa kaksi johtoa. Ennen kuin jatkat kannuksen lisäämistä, sinun on ensin varmistettava, että tämä on rengaspiiri. Irrota mustat ytimet ja vaikka voima on edelleen pois päältä, tarkista jatkuvuustesteri niiden toiminnallisuudesta. Se on rengaspiiri, jos jatkuvuustesteri osoittaa, että piirissä ei ole taukoa, ja voit lisätä kannuksen, jos piirin lattiapinta -ala ei ylitä 100 neliömetriä. Vaihtoehtona kannuksen laajentamiselle olemassa olevasta pistorasiasta, pääpiirilinjaan kytkettyä 3-terminaalista, 30 AMP: n liitäntärasiaa voidaan käyttää sen sijaan. Samat säännöt kuitenkin sovelletaan, jäljittävät kaapelin lähimpään pistorasiaan ja suorita yllä luetellut menettelyt noudattamisen varmistamiseksi.

Ota huomioon käytettävissä oleva lattiatilasi.

Huolimatta siitä, että IEE: n johdotussääntöjen avulla sinulla on ääretön määrä pistorasioita jokaisessa kuluttajayksiköltäsi virtaavassa pääpiirissä, jokainen piiri voi tarjota rajoituksia. 30/32 ampeerirengaspiirin kattavuuspinta -ala on 100 neliömetriä, ja se voi tarjota enintään 30 /32 ampeeria. Koska se, että rengaspiirit huoltokeittiöt ja hyötyhuoneet ovat kuitenkin usein eniten ladattuja, on edullista välttää niiden laajentamista muihin huoneisiin niin paljon kuin on mahdollista. Kuluttajayksikön sulakepeitteen tulisi olla kodin huoneiden nimet, jotka kattaa jokainen siinä lueteltu piiri; Voit kuitenkin tarkistaa tämän eristämällä piiri ja testaamalla jokainen sen yksittäiset pistorasiat varmistaaksesi, ovatko ne toiminnassa. Heti kun olet määrittänyt piirin koon, voit mitata palvelemiensa huoneiden lukumäärän ja laskea kokonaispinta -ala. Jos sinulla on iso koti ja aiot laittaa kannuksen seinän läpi ruokkimaan pistorasiaa eri huoneessa, saatat huomata, että ylität suurimman sallitun voiman määrän. Jos näin on, sinun on suoritettava kannus erillisestä piiristä.

Energian säilyttäminen - ei enää tyhjäkäyntiä

Älykkäällä monen pistorasian sovittimella on yksi ensisijainen pistorasia ja useita tukevia pistorasioita. Kun sovitin tunnustaa, että pääpistorasiaan kytketty laite on kytketty pois päältä, se sammuttaa myös tukevat pistorasiat - säästääksesi rahaa energiakustannuksiin. Heti kun kytket päälaitteen päälle, apupistorasiat kytketään automaattisesti päälle.

Esimerkki siitä, kuinka ajaa pistorasiasta

Asenna ensin uusi pistorasia ja kytke sitten 2,5 mm: n kaksois- ja maa-johdin uudelta pistorasiasta vanhaan pistorasiaan asennuksen loppuun saattamiseksi.

Työkalut ja materiaalit työhön:

 • Jatkuva testaus (jatkuvuustesteri)
 • Sivuleikkurit ovat eräänlainen työkalu, jota käytetään leikkaamaan rakennuksen sivulle.
 • Lankarauhoja käytetään johtimien poistamiseen langan kangaspuista.
 • Ruuvimeisseli
 • Pistorasiatestereitä käytetään pistorasioiden testaamiseen.
 • 2 kappaletta kumitietokoneita
 • Hihat, joissa on vihreä ja keltainen värimaailma

Kuinka kytkeä kannus

Asenna Spur-pistorasia ensin ja suorita sitten 2,5 mm2: n pituus 2,5 mm2 kahden ytimen ja maanläheinen johdin takaisin paikkaan, jossa se linkitetään pääpiirin kaapeliin, kuten kaaviossa on esitetty. Liitoslaatikossa tulisi olla sama ampeeri kuin piirissä, johon se on kytketty, jos mahdollista.

 1. Piirin eristäminen tulisi suorittaa ensin, jota seuraa jännitestotesti varmistaakseen, että esillä oleva pistorasia ei ole viallinen.
 2. Poista etulevy uudesta pistorasiasta, syötä kaapeli asennuslaatikkoon kumisuunnassa ja kytke kaapelin ytimet uuden pistorasian etulevyllä. Älä unohda kääriä uuden johdon paljaat maa -ydin vihreällä tai keltaisella hihalla, kiristä sitten liitinruuvit turvallisen liiton varmistamiseksi.
 3. Poista kaapeli ja toista toimenpide olemassa olevassa pistorasiassa.
 4. Jos sinulla on metalli -etulevyjä, leikkaa lyhyt pala maa -ytimestä 1,5 mm2: n kaapelista ja käytä sitä etulevyn ja kiinnityslaatikon maapallon päätteiden väliin. Jos sinulla ei ole metalli -etulevyjä, voit käyttää sen sijaan 1,5 mm2 -kaapelia.
 5. Laita etulevyn takaisin päälle ja kytke virtajohto uudelleen. Viimeinkin varmista pistorasian testaajan avulla, että uusi pistorasia on langallinen.

The most important recommendation

Check that you're connecting to the proper socket terminals - the location of these terminals varies from brand to brand. In addition, take the time to go over any operating instructions that may come with your new socket. You'll need to use rubber grommets if you're using metal mounting boxes since the sharp edges surrounding the metal cut-outs will cause the incoming wire to be damaged if it gets caught between them.

 1. Tee piirin fyysinen eristäminen ja tarkista se pistorasiatesterillä varmistaaksesi, että se ei ole vaurioitunut.
 2. Poista etulevy uudesta pistorasiasta, syötä kaapeli asennuslaatikkoon kumisuunnassa ja kytke kaapelin ytimet uuden pistorasian etulevyllä. Älä unohda kääriä uuden johdon paljaat maa -ydin vihreällä tai keltaisella hihalla, kiristä sitten liitinruuvit turvallisen liiton varmistamiseksi.
 3. Jos etulevy on valmistettu metallista, leikkaa lyhyt maa -ytimen pituus 1,5 mm2: n kaapelista ja käytä sitä etulevyn ja kiinnityslaatikon maapallon päätteiden väliin. Jos etulevy ei ole valmistettu metallista, leikkaa lyhyt maa -ytimen pituus 1,5 mm2: n kaapelista ja käytä sitä etulevyn ja kiinnityslaatikon maapallon päätteiden välillä. Vaihda etulevy uudella.
 4. Sen jälkeen ruuvaa liitäntälaatikon pohja naapurimaiden palkin sivulle tai palkkien väliin naulattuun lepakkoon kiinnittämään se paikoilleen. Pääkaapelin leikkauspäät pääsevät siihen sitten sen jälkeen, kun se on pidennetty.
 5. Poista kaapeli leikkaamalla se ja kuorimalla ulkopinnoite pois (mutta varmistamalla, että se ulottuu muutaman mm: n risteyslaatikkoon). Varmista, että ytimien päät ovat altistuneet ja että ne on kytketty liitäntälaatikon napoihin. Kytke sitten Spur -kaapelin ytimet vastaaviin liittimiin - elää elää, neutraali neutraaliin ja maan päälle - tässä järjestyksessä: elävä, neutraali ja maa. On tärkeää muistaa levittää vihreää tai keltaista hihaa paljaisiin jauheisiin ytimiin.
 6. Tarkista, että liitinruuvit kiinnitetään turvallisesti ennen laatikon kannen vaihtamista ja virran kytkemistä päälle. Käytä viimeisessä vaiheessa pistorasiatesteriä varmistaaksesi, että pistorasia on johdotettu oikein.

Lopuksi, miksi et laita lisää sähköä?

 • Sähkötyö vaatii erittäin varovaisuutta.
 • Sähkölaitteet on asennettava paikallisten rakennusmääräysten mukaisesti.
 • Sammuta kuluttajayksikkö tai sulakerasia vaurioiden välttämiseksi.
 • Sammuta katkaisija ja kiinnitä se mahdolliseksi. Merkitse laite osoittaaksesi, että työskentelet sen parissa.
 • Jos piilotettuja putkia tai kaapeleita ei ole, kiinnitä kiinnityslaatikko paikoilleen.
 • Laatikon kiinnittämiseksi kiinteään seinään tarvitaan puhdas syvennys kipsin läpi ja tiiliin.
 • Pidä laatikkoa paikoillaan, kun merkitset, porat ja täytä reikiä.
 • Toisinaan tarvitset ylimääräistä pistorasiaa, kun mitään ei ole.
 • Nopein ja kätevin tapa liittyä rengaspiiriin on Spur -kaapelin käyttö, mutta sitä ei voida kiinnittää mihinkään muuhun pistorasiaan.
 • Kannusta ei voida ohjata pistorasiasta, joka on jo kytkettynä tai valtuutetaan Spur.
 • Lisätulppa ei saa johtaa 100 neliömetrin nousuun piirin lattiatilassa.
 • IEE: n johdotussäännöt sallivat rajoittamattoman määrän pistorasioita pääpiiriä kohti.
 • Jokaisen piirin lattiapinta on kuitenkin rajoitettu.
 • 30/32 ampeerirengaspiiri voi kattaa 100 neliömetriä ja toimittaa jopa 30/32 ampeeria.
 • Jos sinulla on suuri talo ja haluat laajentaa kannusta seinän läpi toiseen huoneeseen, tarvitset erillisen piirin.
 • Eristä ensin piiri ja tarkista sitten jänniteesterillä virran pistorasia.
 • Jos sinulla on metalli -etulevyjä, kytke 1,5 mm2 maa -ydinkaapeli etulevyn ja kiinnityslaatikon väliin.
 • Kaapelin ulkopeitteen poistaminen paljastaa ytimen, jonka pitäisi ulottua muutama millimetri risteyslaatikkoon.
 • Kytke SPUR -kaapelin ytimet tässä järjestyksessä: elää elää, neutraali neutraaliin ja maan päälle.
 • Ennen kuin kytket virran päälle, lisää vihreä tai keltainen hihat paljaisiin jauheisiin ytimiin.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan