Mitkä ovat pieniä kylpyhuoneen ideoita?

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita design suunnitteluideoita moderni moderni kylpyhuone moderni kylpyhuoneen suunnittelu moderni muotoilu moderni tyylinen kylpyhuone Pieni kylpyhuoneen suunnittelu älykäs suunnittelu

Opettele ottamaan kaikki irti pienestä alueesta, olipa se sitten oma, vaatehuone tai kompakti tila.

Moderni kylpyhuone suunnittelu

Kylpyhuoneen suunnitteluideoita?

Opettele saamaan pieni kylpyhuone näyttämään suuremmalta käyttämällä kiiltävää maalia. Löydä täydelliset varusteet ja kalusteet pienimpäänkin kylpyhuoneeseen. Ole tietoinen joistakin tällä hetkellä markkinoilla olevista tilaa säästävistä innovaatioistamme. Käytä näitä ideoita rakentaa kylpyhuone, joka sopii sinulle. Viime aikoina pesutelineet eli turhakkeet ovat kehittyneet melkoisesti.

On riittävä vastatila, tai tietää tarkat mitat turhamaisuus. Ennen kuin ostat jalusta-altaan, mittaa käytettävissä oleva lattiapinta-ala, jotta voit verrata altaan mittoja omaasi. Yksityisen uimarannan valmistelu voi olla haastavaa, mutta onneksi vaihtoehtoja on monia. Pienillä alueilla suositaan säännöllisiä ammeita. Ne tulevat eri pituisina täyttämään tarpeesi. Lasi kylpyamme näytöt suojata alue läikkymistä samalla niin paljon luonnonvaloa kuin se on mahdollista läpäistä.

Märkätilan asennus sisältää kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi. Löydät monia vaihtoehtoja, jotka täyttävät sinun ja perheesi vaatimukset. Voit valita yhden tai kahden oven kaapin vastaamaan säilytysvaatimuksia. Kehyksettömät peilit auttavat sinua näkemään koko heijastuksen häiritsemättä. Kaikki kolme vaihtoehtoa (levy vinyyli, moderni lattia, ja lattialaatat) ovat pitkäikäisiä, kosteutta kestävä, ja helppo pitää ja puhdistaa.

Puulaminaatti, vinyylilankku ja puulattiat käyttävät puun luonnollisia sävyjä lukuun ottamatta lämpimiä sävyjä, kuten ruskeaa. Kylpyhuoneen tai vaatehuoneen valaistus voi suuresti vaikuttaa siihen, kuinka suuri tilasi näyttää. Valot ja kalusteet oikeissa paikoissa voi tarjota ilmaa avaruutta ja tervetullut tilaan. Kylpyhuoneen valojen on noudatettava nykyisiä määräyksiä, jotka on suunniteltu turvallisuutta ajatellen. Pehmeä valkoinen (2 700-3 000 kelviniä) on lämmin ja kultainen väri. Lämpöä tehostetaan värillä lämpötila 2700K ja tuottaa tunteen kodikkuutta. Vaikka värivalinnat ovat hyvin yksilöllisiä, enemmistö ihmisistä suosii kirkkaita sävyjä, jotka ovat miellyttäviä ja tuttuja.

Ideoita pieneen kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuoneissa koko ei ole ainoa huomioon otettava tekijä. Kylpyhuonetta suunniteltaessa valinnoilla, jotka saavat tilan näyttämään kevyemmältä ja kirkkaammalta, sekä kalusteilla, jotka palvelevat monia tarkoituksia, voi olla merkittävä vaikutus siihen, miten huone toimii ja tuntuu. Mikä tahansa kylpyhuone, onko se pieni puuterihuone, ahdas vaatehuone tai pieni ensuite voi tuntua suurelta ja mahtuu kaikki kotitalouden vaatimukset hieman etukäteen ja älykäs suunnittelu valintoja. Me vie sinut läpi valintaprosessin, joka toimii pienimmässäkin kylpyhuoneessa, sekä esittelee sinulle joitakin vallankumouksellisia tilaa säästäviä ratkaisuja, jotka ovat nyt saatavilla. Käymme läpi myös tilan suunnittelun ja valaisemisen niksit, jotta se näyttäisi suuremmalta kuin se todellisuudessa on. Katso oppaamme suosituimpiin pieniin kylpyhuonetrendeihin ja Suunnittele unelmiesi kylpyhuone.

Sopivin sävy pieni kylpyhuone on.

Ammattilaiset Glidden Paint suosittelee käyttämällä valoa ja kirkkaita värejä, jotka heijastavat valoa, jotta vaikutelma isompi sisustus. Koska se heijastaa eniten valoa, valkoista maalia suositellaan usein yhtenä hienoimmista väreistä pienille kylpyhuoneille.

Millä väreillä saa pienen kylpyhuoneen näyttämään suuremmalta?

Suosittelemme, että valitset kiiltävä maali erittäin tumma sävy. Haluamme maalata pienet kylpyhuoneet tummalla värillä, kuten mustalla, jotta ne näyttäisivät tilavammilta. Se lisää huoneeseen syvyyttä ja antaa vaikutelman suuremmasta alueesta.

Miten valitsen altaan?

Altaat ovat kylpyhuoneen keskipiste, ja kun tilaa on palkkiossa, on olemassa kaksi tapaa, joilla altaan voi auttaa saamaan kylpyhuoneesi näyttämään suuremmilta. Seinälle asennetut altaat, jotka tunnetaan myös nimellä seinä-altaat, eivät tarvitse tavanomaista jalustan, jonka avulla voit säästää lattiatilaa samalla kun luovat virtaviivaisemman ulkonäön kylpyhuoneeseesi. Kelluva valuma -alue, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa tasaiseen seinään tai kulma -altaalle, joka voidaan sijoittaa paikkaan, jota usein jätetään huomiotta, ovat molemmat vaihtoehtoja käytettävissä olevasta tilasta riippuen. Näiden virtaviivaisten versioiden avulla sinun ei tarvitse uhrata tyylikkyyttä toiminnallisuudelle tyylikkäiden kromoitujen jätteiden ja varusteiden takia.

Vaihtoehtoisesti voit päättää sisällyttää varastot altaan alle hyödyntääksesi sen käytettävissä olevaa tilaa. Turhamaisuusyksiköt, jotka tunnetaan usein nimellä Washtands, ovat viime vuosina nähneet merkittävän muutoksen, mikä johtaa suosion elvyttämiseen. Uusien kompaktien versioiden käyttöönoton vuoksi sekä nykyaikaisissa että klassisemmissa malleissa on nyt löydetty käytännöllisesti katsoen mihin tahansa alueeseen. Turhamaisuusyksikön avulla saatat pystyä poistamaan huoneesi ylimääräisen itsenäisen säilyttämisen-tai saatat pystyä vapauttamaan säilytystilan muualla talossasi. Riippumatta valitsemastasi altaasta, varmista, että siinä on yksi napautusreikä, jotta voit lisätä sekoittimen napautuksen myöhemmin. Tämä tyylikäs muotoilu ei vain pidä asioita siistinä, vaan se vapauttaa myös arvokasta vastatilaa saippualle ja muille vähäisille kylpyhuoneen tarpeille.

Mikä on hienoin materiaali, jota käytetään kylpyhuoneen nieluissa ja turhamaisuuksissa?

Vaikka ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesuallot ovat useimmiten nähty keittiöissä, ne ovat myös fantastinen valinta kylpyhuoneisiin. Ruostumaton teräs on kestävä bakteereille ja bakteereille, ja se on riittävän vahva kestämään voimakasta pesua. Lisäksi sen tyylikkään värin ja ulkonäön vuoksi tällaista pesuallasta voidaan käyttää monenlaisten työtasojen materiaalien kanssa.

Mitä tekijöitä minun pitäisi harkita ostaessani turhamaisuusaltaan?

Ennen kuin valitset pesuallas, varmista, että sinulla on tarpeeksi vastatilaa tai että tiedät turhamaisuuden tarkat mitat. Jos päätät käyttää jalustan pesuallasta turhamaisuuden sijasta, mittaa käytettävissä oleva lattiatila ennen ostamista, jotta voit verrata pesuallasmittauksia omaan.

Mitä tekijöitä tulisi harkita valitessaan käymälöitä?

Monia tekniikoita, joita voidaan käyttää lisää huoneen saamiseen pesuallas ympärillä, voidaan käyttää myös enemmän tilaa wc: n ympärillä. Seinä-painavan mallin valitseminen aiheuttaa vaikutelman, että tila on suurempi-samalla kun puhdistat tuulen. Riippumatta valitsemastasi valinnasta, älä unohda kiinnittää tarkkaa huomiota niiden esineiden mittoihin, joita haluat käyttää prosessin läpi. WC -säiliön ja PAN: n koosta on merkittäviä eroja mallista toiseen, mikä voi olla hyödyllistä, jos yrität puuttua tiettyyn ongelmaan.

Slimline -säiliöt voivat vähentää tilaa, jonka wc vie huoneeseen, mikä on hyödyllistä, jos haluat välttää oven avaamista ja sulkemista. Kun työskentelet rajoitetun tilan kanssa, ohut pannu voi tehdä kaiken eron siinä, mahtuuko sen vieressä olevaan altaan vai ei. Älä unohda wc -istuinta. Valitse valkoinen tai neutraali -värinen istuin, joka sopii huoneen muihin huonekaluihin. Seurauksena on, että kun tulet huoneeseen, katseesi ei houkuttele tätä aluetta.

Mikä on paras tapa valita mukava kylpy?

Pienen alueen kylpylätilan löytäminen voi olla vaikeaa, mutta onneksi jokaiselle perheenjäsenelle on saatavana monia vaihtoehtoja, kun kyse on tästä tarpeesta. Suorat kylpyammeet ovat ihanteellisia kompakteille tiloille, ja niitä on saatavana moninaisina pituuksilla tarpeidesi tyydyttämiseksi. Hyödyntäkää kylpyhuonetta ottaen parhaiten ottamalla huomioon piilotettu säilytysmuoto. Suihkukylpy on yksinkertainen ja tehokas menetelmä talouden estämiseksi, jos aiot lisätä sekä suihkun että olemassa olevan kylpyn.

Nämä monitehtävät ovat paljon enemmän kuin yksinkertaisesti suihkupää, joka on kyydissä kylvyn yli; Ne on rakennettu nerokkaasti tarjoamaan suuren alueen suihkussa toisessa päässä säilyttäen samalla kylpyamme hyödyllisyys ja mukavuus. Hyödynnä lasikylpylähdettä suojaamaan huoneesi vuotojen ja antamalla silti mahdollisimman paljon luonnollista valoa päästä alueellesi. Jos olet huolissasi jäykästä näytöstä, joka on tiellä, taittavat näytöt, kuten Niilin linjamme, voi olla upea ratkaisu.

Entä suihkut ja märät huoneet, lasketaanko ne?

Nykyaikaisia ​​suihkukoteloita on saatavana monenlaisissa muodoissa ja kokoissa, jolloin ne voidaan asentaa jopa haastavimpiin paikkoihin. Neljänneksen ja offset -kvadranttikoteloiden ulkonäkö on virtaviivainen, ja liukuovet vievät vähemmän tilaa kuin tavanomaisemmat saranoidut ovet verrattuna heidän kollegaansa. Visuaalisen sotkun vähentämiseksi minimiin siirry läpinäkyviin lasioviin ja kehyksetöntä kalusteita, jotka auttavat tekemään suihkuhuoneestasi suurempi ja samalla puhdistaminen helpommaksi.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa suihkussa, yritä asentaa märkä huone sen sijaan. Huoneessa suihku on vaihtoehto, koska se ei tarvitse suihkutarkasta tai suljetun suihkukotelon asentamista. Vaikka asennus voi viedä hiukan normaalia pidempään, koska sinulla on vesieristys koko huoneen, sinut palkitaan suihkuhuoneella, joka on helppo ylläpitää ja joka mahtuu erilaisiin toimintoihin pienellä tai epätavallisen muotoisella alueella . Katsokaa koko märkä huonepakkauksiamme, jotka sisältävät kaiken, mitä tarvitset aloittamiseen omasta asennuksestasi.

Joten millaisia ​​kylpyhuonekalusteita ja säilytystilaa haluat?

Vaikka varastointi voi olla ongelma pienemmillä alueilla, onneksi on saatavana erilaisia ​​ratkaisuja, jotka tekevät tilastasi vielä vaikeamman sinulle. Peilatut kaapit ovat erinomaisia ​​pesualtaan yli ja niitä on saatavana monissa syvyyksissä erilaisten huonekonfiguraatioiden sijoittamiseksi. Harkitse peiliä, jolla on integroitu hylly, joka tarjoaa sinulle paikan muutaman välttämättömyyden säilyttämiseksi, tai kaapin, jolla on nosto-ovi, joka vaatii vähemmän tilaa avautumaan, kun tilaa on rajoitetusti. Meillä on myös yhden ja kaksoisoven kaapit tarjoamaan sinulle lisävalintoja sekä tyylejä, joissa on näkymättömiä kahvoja, jotta tilaasi näyttävät tyylikkäältä ja virtaviivaisilta. Selaa valintamme nyt!

Jos sinulla on vain pieni määrä lattiatilaa, pitkä kapea kaappi mahtuu mitä tahansa pyyhkeistä wc-paperiin-ja seinään asennetut versiot ovat käytettävissä lattiasi puhtaana. Uuteen suunnittelijakokoelmaan sisältyy korkea kiiltokaapit, jotka antavat enemmän valoa päästä tilaan. Pidä aina suihku caddy suihkukotelossa tai kylvyn yläpuolella, jotta pullot pitävät lattialla ja kaikki helpon ulottuvuuden sisällä. Löydät ratkaisuja monista muodoista ja kokoista, jotka vastaavat perhettäsi ja perheesi tarpeita.

Millaisia ​​seiniä sinulla on?

Avaruudessa mahdollisimman paljon valon ja kirkkauden ylläpitäminen on paras tapa avata se ja tehdä siitä suurempi. Tämä on mahdollista tehdä käyttämällä neutraaleja värejä, kuten valkoista, kermaa ja vaaleanharmaa, sekä kiiltäviä pintoja. Valitse kylpyhuonemaali, joka on suunniteltu kestämään höyryä ja kosteutta tehokkaasti, samoin kuin pehmeä kiiltävä viimeistely, joka auttaa heijastamaan luonnollista valoa avaruudessa. Katot tulisi pitää valkoisina korkeuden ja tilavuuden esiintymisen aikaansaamiseksi.

Kiiltävän laattapintaiset edistävät myös huoneen valaistusta. Pienemmät laastilinjat ja yksinkertaiset kuviot voivat auttaa luomaan huoneen suuremman tilan illuusion. Suurimuotoiset laatat voivat auttaa tekemään huoneen näyttämään laajemmalta. Pysy peruskuvioissa, jotka on myös helppo puhdistaa ja säilyttää. Pienemmät laatat ja mosaiikit, samoin kuin kuvioitu taustakuva, saattavat tuntua sotkuiselta pienemmällä alueella. Suihkukotelot ja kylpyhuoneen seinäpaneelit voivat olla sopiva vaihtoehto kylpyhuoneessa oleville perinteisille seinälaattoille. Sen lisäksi, että se on hyvin helppo asentaa, sileä ja kiiltävä akryylipinta ei rikkoudu laastin viivoilla, mikä antaa vaikutelman suuremmasta tilasta. Pidä rauhoittava värivalikoima, joka heijastaa valoa koko avaruudessa.

Suurimuotoisten peilien sisällyttäminen alueellesi on toinen tehokas tapa luoda enemmän tilaa, ja ne tekevät ihmeitä sekä luonnollisen että keinotekoisen valon heijastamiseksi. Kehymätön peili antaa näkösi vaeltaa peilin koko pinnan yli ilman häiriintymistä. Harkitse peiliä, jossa on sisäänrakennettu valaistus todella tyylikkään ulkonäön ja monitoiminnan monipuolisuuteen. Se lisää käytettävissä olevan peilialueen määrää hyödyntämällä parempaa tilaa, jota olisi käytetty valaistukseen tavanomaisen peilin yläpuolella.

Mitä sinun pitäisi etsiä valitessasi lattia?

Pienessä suihkuhuoneessa tai vaatesäiliön lattiapäällystettä varten voi auttaa tummemman värin määrittelemään alueen määrittelemään ja näyttämään suuremmalta. Lattialaatat, arkin vinyyli ja nykyaikaiset lattiat ovat kaikki erinomaisia ​​vaihtoehtoja, koska ne ovat kosteudenkestäviä, pitkäaikaisia ​​ja helppo ylläpitää ja puhdistamista. Valitse laastin väri, joka täydentää laattoja, käytä isompia laattoja ja vältä voimakkaiden kuvioiden käyttöä lattialla, jotta huone näyttää vähemmän sotkuiselta ja avoimemmalta.

Millainen lattia on muodissa vuonna 2021?

Laminaatin, vinyylilevyjen ja parkettilattiaten värit perustuvat puun luonnollisiin sävyihin, lukuun ottamatta lämpimiä sävyjä, kuten ruskea. Se on totta, kylmät sävyt ovat edelleen suosittuja pitkälle seuraavalle vuosikymmenelle. Huolimatta siitä, että tummat sävyt eivät ole täysin asteittaisia, vaaleanpuut puun esiintymiset ovat yksi suosituimmista lattiatyyleistä vuonna 2020.

Mikä on viimeisin lattiahuone, joka osuu markkinoille?

Laatassa ja matossa käytetään tällä hetkellä paljon bluesia ja vihanneksia, kun taas kevyempiä, airisempia sävyjä käytetään puu- ja kivipintaisiin. Vaikka hienot sävyt ovat suosittuja koko lattiateollisuudessa vuonna 2021, on tärkeää huomata, että suuntaukset siirtyvät usein edestakaisin lämpimien ja kylmien sävyjen välillä.

Millaista lämmitystä tulisi käyttää pienessä kylpyhuoneessa?

Perinteiset jäähdyttimet voivat viedä arvokasta lattiatilaa pienessä kylpyhuoneessa, mutta luovat vaihtoehdot tarjoavat tilaa säästäviä vaihtoehtoja. Mikään pyyhe ei ole lohduttavampi kylpyamme tai suihkun jälkeen, ja pyyhekaupa on erinomainen valinta pienille huoneille. Näitä laitteita, joita kutsutaan myös pyyhelämmittiminä, on saatavana monissa houkuttelevina viimeistelyissä. Jos haluat luoda isomman tilan ulkonäön, mene valkoisten tai metallisten viimeistelyjen kanssa. Pienille alueille on kapeaa pyyhelämmittimiä, samoin kuin lyhyempiä pyyhelämmittimiä, jotka voidaan sijoittaa kylpyn päälle lämpimille pyyhkeille napin painalluksella, kun niitä tarvitset. Pyyhekäähdyttimen käytön päätöksen tekeminen tarjoaa myös mahdollisuuden poistaa perinteisen pyyhekisan tarve, joka tarjoaa usein paremman roikkuvan alueen ja nopeamman kuivausjakson.

Jos muutat kylpyhuoneesi lattiaa, ota huomioon vaihtoehdot, joita voidaan käyttää lattialämmityksellä. Koska lattialämmitys voidaan asentaa jopa pienimpiin vaatehuoneeseen, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että astut pois kylvystä tai suihkussa jäätyvälle lattialle. Jäähdyttimen tai seinälle kiinnitetyn lämmittimen poistaminen voi vapauttaa tärkeän tilaa ylimääräiselle säilytystilaa varten-tai yksinkertaisesti enemmän tilaa useille lapsille ja lemmikkieläimille.

Millaista salamaa tarkoitat?

Tapa, jolla valaisit kylpyhuoneesi tai viittahuoneesi, voi vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka tilava se näyttää. Kun valoa ei ole riittävästi, pienet tilat vaikuttavat vielä pienemmiltä; Siitä huolimatta, että oikeat paikkoihin sijoitetun sipulin ja kalusteiden oikea valinta voi tehdä huoneista näyttämään laajemmilta ja vieraanvaraisemmilta. Kylpyhuoneen valaistusvalaisimiin tulisi käyttää kylpyhuoneen valaisimia ja alamäkeitä. Jos se on toteutettavissa, jaa valot tasaisesti huoneen ympäri ja harkitse valonheittimien sijoittamista tärkeille paikkoille, kuten kylpyamme tai keittiö.

Nykyaikaiset LED -lamput tarjoavat puhtaan, kirkkaan valon ja kestävät keskimäärin 15 vuotta, joten sinun ei tarvitse huolehtia lisävalojen lisäämisestä ja tulevaisuudessa korvata lisää lamppuja. He saavuttavat myös täyden kirkkautensa erittäin nopeasti, toisin kuin aikaisemmat CFL -valot, mikä myötävaikuttaa tilan tekemiseen kutsuvammalta. Altaan yläpuolelle tai molemmin puolin asetetut seinävalot sekä sisäänrakennetun valaistuksen peili ovat kaikki huomioitavia vaihtoehtoja. Nämä tarjoavat pehmeämmän valon, joka tekee toiminnoista, kuten parranajo ja meikkien asettaminen, ja ne toimivat ylävalaistuksen yhteydessä täydellisemmän kuvan tarjoamiseksi.

Millainen valaistus on esteettisesti miellyttävä kylpyhuoneessa?

Jos haluat näyttää kauneimmalta kylpyhuoneessa, sinulla tulisi olla valoja, jotka reunustavat tai ympäröivät peiliä, samanlainen kuin mitä löydät backstage -pukuhuoneesta. Selkeet, jotka on varjostettu tai peitetty ja asetettu pään korkeuteen koko huoneessa, voivat edelleen tasata ja pehmentää yleistä ulkonäköäsi.

Tarvitsetko kylpyhuoneessa erityistä valaistusta?

Vastaus tähän kysymykseen on todennäköisesti "kyllä". Kun valitset kylpyhuoneen valoa, on oltava äärimmäisen varovaisuutta, koska kaikkien kylpyhuonevalon on oltava turvallisuuden ajan luotujen lakien mukaisia ​​- missä tahansa on sähköä ja vettä, on korotettu vaara, minkä vuoksi standardit ovat niin tarkkoja .

Onko parempi, että sinulla on pehmeä valkoinen tai päivänvalon kylpyhuone?

Alla on esitetty hehkulampunvärilämpötila. Pehmeä valkoinen (2700 - 3000 Kelvin) on lämmin ja keltainen sävy, samanlainen kuin hehkulamppujen tuottama värispektri. Nämä sipulit sopivat ihanteellisesti käytettäväksi muun muassa keittiöissä ja kylpyissä. Värit, jotka ovat kirkkaan valkoisia (4 000 - 5000 Kelvin), ovat valkoisten ja sinisten sävyjen välillä.

Mikä väri LED -valo on sopivin kylpyhuoneeseen?

Huolimatta siitä, että väri-mieltymykset ovat hyvin yksilöllisiä, suurin osa ihmisistä valitsee valon 2700K-3000K-alueella koteihinsa, koska valon sävy on miellyttävää ja tuttua. Värilämpötilassa noin 2700 000 on lämpimämpi, viihtyisempi tunne, ja se on suotuisampi ihoäänille ja lämpimille väripaleteille.

Pääperiaatteet pienen tilan maksimoimiseksi.

 • Selaa opastamme trendikkäisiin pieniin kylpyhuoneideoihin ja rakenna oma kylpyhuone.
 • Varastointi altaan alla voi auttaa sinua maksimoimaan altaan alla olevan alueen.
 • Turhamaisuussuunnitelmat sekä nykyaikaisissa että perinteisissä tyyleissä voidaan nyt löytää sopivan melkein mihin tahansa tilaan.
 • Vaikka turhamaisuusyksikkö voi antaa sinun säästää huoneessasi itsenäisesti seisovaa säilytystilaa, se voi myös vapauttaa tilaa muualla kotona.
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesuallot ovat silti loistava vaihtoehto myös kylpyhuoneisiin.
 • Slimline Cisterns voi auttaa sinua välttämään aukeamista ja sulkemaan oven pienemmän koon takia.
 • Täydelliset märät huonepaketit sisältävät kaiken, mitä tarvitset aloittamiseen omasta asennuksestasi.
 • Peilatut kaapit ovat erinomaisia ​​sijoittamiseen pesualtaan yli syvyyteen eri huoneen asetteluihin.
 • Tummanväristen mattojen käyttäminen pienessä suihkussa tai viittaassa voi tehdä tilan näyttämään suuremmalta.
 • LED -tekniikan valaistuksen tulisi käyttää kylpyhuoneen valokeiloja ja alempien valoja.
 • Ota huomioon valaisimien asentaminen välttämättömien alueiden, kuten kylpyhuoneen tai keittiön ympärille, jos se on mahdollista.
 • Sinun ei tarvitse korvata tai asentaa lisää valoja, koska nykyaikaiset LED -lamput kestävät keskimäärin 15 vuotta ja tarjoavat puhtaan, kirkkaan valon.
 • Alla on erittely hehkulampun värin lämpötilasta.
 • Pehmeä valkoinen (2700 - 3000 Kelvin) on lämmin ja kultainen väri.
 • Ihanteellinen käytettäväksi keittiöissä, kylpyhuoneissa ja muissa paikoissa.
 • Valkoinen on luokkaa 4000 - 5000 Kelviniä.
 • Eri väri-asetuksista huolimatta suurin osa ihmisistä käyttää valoa talojensa 2700K-3000K-alueella, koska tämä sävy on miellyttävä ja tuttu.
 • Lämmin, vaalea valo antaa sille viihämmän tunteen, ja on siten imartelevampi niille, joilla on lämpimät väripaletit.

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan