Mitkä ovat ylellisiä kylpyhuoneideoita?

kylpyhuoneen suunnittelu design suunnitteluideoita ylellisyys ylellinen kylpyhuone moderni moderni kylpyhuone moderni kylpyhuoneen suunnittelu moderni muotoilu moderni tyylinen kylpyhuone Pieni kylpyhuoneen suunnittelu

Opi suunnittelemaan ylellinen spa-tyylinen ympäristö, joka on täynnä ylellisiä mukavuuksia ja luonnollisia viimeistelyjä.

Ylellinen kylpyhuone design

Ylellisiä kylpyhuoneideoita:

Luo täydellinen lepo- ja rentoutumispaikka valitsemalla spa-kylpyhuone. Neutraalien sävyjen ja luonnollisten viimeistelyjen, kuten marmorin, puun ja kiven, käyttö on yleinen piirre tässä muotoilutyylissä. Useiden vaihtoehtojemme avulla voit valita kylpyhuoneesi sisustukseen sopivan värin ja koon. Termostaattinen suihkukaappi voi tarjota lähes tyydyttävän kylpylämaisen kokemuksen kotona. Suuri suorakulmainen suihkukaappi antaa tunteen ylellisestä kylpylästä ja antaa samalla riittävästi tilaa kylpyyn.

Sinun on valittava neutraalin harmaan tai tyylikkään harmaan kaapin välillä harmonisoidaksesi huoneen muun sisustuksen. Tässä kylpyhuoneessa voit käyttää matalatasoisia tai seinään ripustettavia säilytysyksiköitä hylly- tai koukkulaitteiden sijaan, jotta seinät olisivat puhtaita. Maalaismaiseen tyyliin suosittelemme puuefektikaappeja puuviimeistelyssä tai modernissa viimeistelyssä. Modulaarinen muotoilu mahdollistaa kalusteiden ja varastojen yhdistämisen tarpeen mukaan. Tässä ylellisessä kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku yhtä mukava kuin nämä kaksi.

Upeita, luonnollisia materiaaleja, kauniita muotoja ja erinomaista läpikuultavuutta on runsaasti täällä. Lattialämmitys on loistava tapa luoda kylpylämainen ympäristö rikkomatta budjettia. Jos haluat upean, pitkäikäisen lattian, jota on saatavilla erilaisissa luonnollisissa ja neutraaleissa värivalinnoissa, valitse ylelliset vinyylilattiamme. Kylpyhuoneen DIY-suunnitteluideoita ovat seinien maalaus ja kylpyhuoneen valaistus. Dramaattisen kattovalaisimen asentaminen voi lisätä draamaa tilaan.

Muista sammuttaa kaikki kynttilät ennen kuin poistut huoneesta ja valita alueelle sopivan kokoiset kynttilät. Tämä auttaa välttämään savuvaurioita. Älykäs suihku antaa sinun hallita kaikkia kylpemiskokemuksesi elementtejä puhelimella tai ääniaktivoinnilla Amazon Alexan kautta. Älykkäät suihkut ovat vieneet idean digitaalisesta suihkusta vieläkin pidemmälle. Deluxe-suihkut on suunniteltu hemmottelemaan ja hemmottelemaan sinua vapaasti seisovilla saippua-annostelijoilla ja lämmitetyllä pyyhepatterilla.

Millä tavoin ylelliset kylpyhuoneet eroavat muista?

Kylpyhuoneen kylpyhuone on täydellinen valinta henkilöille, jotka haluavat luoda täydellisen lepo- ja rentoutumisalueen. Hyödynnä uusimpia kylpyhuoneita sekä hienostunut sisustus muuttaaksesi kylpyhuoneesi ylellisen boutique-hotellin arvoiseksi paikaksi. Neutraalien värien ja luonnollisten viimeistelyjen, kuten marmorin, puun ja kiven, käyttö kylpyhuoneen luomiseksi, joka näyttää kalliilta ja räätälöidyltä, on tämän tyylin painopiste. Anna meidän opastaa sinut läpi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tämän ylellisen kylpyhuoneen luomisesta omassa kodissasi.

Uusi allas on luotu.

Moderni pesuallas kauniilla hanalla on pakollinen elementti ylellisessä kylpyhuoneessa. Kylpylöissä suositut työtasoaltaat tarjoavat ripauksen ylellisyyttä. Kuten nimestä käy ilmi, ne voidaan sijoittaa joko työtason päälle tai pesuallasyksikön päälle, mikä tekee niistä ihanteellisia käytännöllisen säilytystilan hygieniatuotteillesi. Tutustu moniin vaihtoehtoihin, joiden avulla voit valita kylpyhuoneesi sisustukseen sopivan värin ja koon sekä valitsemasi työtason. Viimeistele viimeistelemällä kromattu korkea kulho hana viimeistelemään ulkoasun. Suosikkihanamme ovat kauniit vesiputoushanat, jotka lisäävät ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Lisäksi, jos sinulla on tilaa ja käytät usein kylpyhuonettasi muiden kanssa, harkitse kahden altaan tai kahden altaan vierekkäin.

2000-luvun kylpyammeet.

Whirlpool -kylpyamme on lopullinen hemmottelu, kun kyse on lopullisen terveydenhuollon lisäämisestä. Luo yksi asentamalla yksi Whirlpool -kylpyjärjestelmistämme kylpyammeeseen, joka on yhteensopiva (tarkista järjestelmät sopivien valintojen varalta). Whirlpool -kylpyjärjestelmiin on sisällytetty lukuisia suihkukoneita, jotka voidaan sijoittaa eri asentoihin rentoutuaksesi ja hierontaaksesi lihaksia. Kromaterapiajärjestelmäsi on varustettu suihkukoneilla, jotka on kehitetty erityisesti tiettyihin tarkoituksiin, kuten takahierontaan ja jalan refleksiologiaan. Moniin järjestelmiin integroidut väriä muuttavat LED-valot tarjoavat rentouttavan ympäristön, jonka avulla voit rentoutua kokonaan.

Wc, jotka ovat "älykkäitä".

WC-mallit, jotka ovat seinä- tai seinään, näyttävät fantastisilta ylellisessä kylpyhuoneessa, koska niiden putket ja säiliöt ovat piilossa, jolloin ne voivat sulautua saumattomasti sisustusvalintoihisi. Seinä-wc: tä ovat kosketuksissa maan kanssa, toisin kuin seinä-harrastus WC: llä, jotka eivät ole kosketuksissa maahan. Tämä antaa heidän kohonnut korkeamman ja helpottaa niiden puhdistamista. Koska heillä ei ole reunaa, kun huuhtelet wc: n, 95 prosenttia kulhosta pesee puhtaana, mikä säästää paljon aikaa ja vaivaa puhdistusta. Lisäksi huuhtelu on paljon hiljaisempaa ja vesitehokkaampaa kuin aiemmat versiot. Lisäksi tarjoamme seinä-wc: tä, jotka saapuvat esiasennettuna kaappiin, joka säästää aikaa ja työskentelee, kun on aika asentaa. Valitse kaapit hienostuneella harmaalla tai neutraalilla valkoisella varmistaaksesi, että ne menevät hyvin muun huoneen sisustuksen kanssa. Kun kyse on wc-istuimesta, et tule pettymään, jos kulutat hieman enemmän rahaa pehmeälle lähelle istuimelle, joka ei löysää ja liukua ajan myötä.

Suihku suunnittelijan kosketuksella.

Kun kyse on kylpylahuoneesta, käytä viimeisimpiä teknologisia kehitystä ja laitteita taataksesi, että olet todella hemmoteltu. Erittäin laajalla suihkupäällä voit luoda kylpyläkokemuksen kotona. Esimerkiksi nykyaikainen termostaattinen sekoittimen suihku on saatavana termostaattisilla kiinteillä suihkupäillä, joiden leveys on jopa 300 mm. Vaihtoehtoisesti voit asentaa toisen suihkupään, joka tunnetaan nimellä Diverter, niihin tilanteisiin, kun tarvitset suihkupään, joka on kiinnitetty joustavaan letkuun, jota voit ohjata. Ja ylellisempää suihkukokemusta varten etsiä suihkupäätä, joissa on erilaisia ​​suihkekuvioita, joista valita. Vaihtoehtoja on monia, mukaan lukien hieronta, kyllästyminen ja sumuinen suihke. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää digitaalista suihkua. Suihkun lämpötilaa ja virtausnopeutta voidaan hallita tarkasti etäisyydeltä, jolloin voit aloittaa ihanteellisen suihkun ennen kuin astut koskaan jalkaan kylpyhuoneeseen. Niissä on erilaisia ​​ohjelmoituja toimintoja ja ne toimivat joko korkeilla tai matalapaineisilla vesijärjestelmillä.

Märät huoneet 2000 -luvulla.

Suihkukoteloiden suhteen meillä on erilaisia ​​malleja ja muotoja, joista valitaan, joka täydentää ylellistä ulkonäköä. Ehdotamme suihkukotelon aluetta. Se on täysin modulaarinen, jolloin voit sekoittaa ja sovittaa kiinteät paneelit ja ovipaneelit luodaksesi haluamasi suihkumuodon ja avaustyylin sekä ulkonäön ja viimeistelyn. Suuri suorakaiteen muotoinen suihkukotelo luo vaikutelman ylellisessä kylpylässä olemisesta, samalla kun se toimii myös kauniina keskipisteenä huoneessa ja tarjoaa tarpeeksi tilaa uimiseen. Ja jos sinulla on tilaa, ovien ovien kohdalla valitse iso kahden paneelin liukuovi, joka luo tilavan ja herättävän suihkun. Vältä houkuttelematonta pistorasian reikää suihkusalustaan ​​ja valitse sen sijaan piilotettu jäte, joka on yleistä huippuluokan kylpylöissä. Esimerkiksi eri sarjassa on piilotettu jäte, joka voidaan peittää kaikilla laatoilla, jotka valitset täysin räätälöidyn suihkukotelon. Jos sinulla on tilaa, sinun kannattaa harkita märän huoneen asentamista. Ne tarjoavat vaikutelman huippuluokan kylpylässä, jolloin voit nauttia suihkussa olevasta suihkukokemuksesta, joka voidaan sijoittaa minkä tahansa kokoiseen kylpyhuoneeseen. Koska ne voidaan sijoittaa lattiatasolle, ne ovat ihanteellisia, jos joudut harkitsemaan pääsyä itsellesi tai kaikille perheenjäsenille, jotka saattavat olla rajoittuneet pyörätuoliin.

Kylpyhuonekalusteet ja säilytystila, joka on ajan tasalla.

Pidä hyllyt ja koukut vähimmäismäärään tässä kylpyhuoneen suunnittelussa, ja siirry sen sijaan matalan tason tai seinä-ripustuksen säilytysyksiköihin saadaksesi puhtaiden seinien halutun vaikutuksen. Maalaismaista ulkonäköä varten suosittelemme puuvaikutuskaappeja puun viimeistelyssä tai tyylikkäällä nykyaikaisella alueella, jotka molemmat ovat tummaa väriä, joka näyttäisi fantastiselta, kun ne ovat vastakohtana vaaleammille laattoille. Valitse vaihtoehtoisesti valikoimasta tyylikkäitä kaapeja, joilla on nykyaikainen valikoima, jota on saatavana useissa väreissä. Koska kokoelma on modulaarinen, voit sekoittaa ja sovittaa huonekalut ja tarvikkeet vastaamaan säilytysvaatimuksiasi. Lisäksi sen sileän pinnan vuoksi on helppo puhdistaa.

Mikä on ylellisen kylpyhuoneen määritelmä?

Kun kyse on ylellisistä kylpyammeista, erillinen suihku, joka on koristeltu kauniilla viimeistelyllä, kuten kalusteilla ja laattavalinnoilla, on välttämätöntä. Voit valita lasisuihun, suuremman suihkun, höyrysuihkun tai jopa räätälöidyn kahden hengen suihkun läpikäynnin läpi kylpyhuoneen kunnostamisen loppuun saattamiseksi.

Ylellisyyden seinät.

Harkitse tilan kokoa, kun valitset tyyliä - vaaleammat, neutraalit värit ja viimeistelyt, kuten lievemmät metsät, voivat toimia hyvin pienissä tai synkeissä kylpyhuoneissa, kun taas tummempia valintoja, kuten liuskekivi ja tumma kivi, voidaan käyttää hyvin isommissa . Ota huomioon näiden kahden sekoittaminen, esimerkiksi vaalean seinän laatat pienten osien tummien mosaiikkien laattojen kanssa visuaalisesti pidätyselementin tuottamiseksi. Laattoja voidaan käyttää luonnollisten sävyjen ja tekstuurien tarjoamiseen; Suuremmat koon laatat ovat erityisen suosittuja ylellisissä kylpyhuoneissa. Lattia- ja seinälaatat tulisi koordinoida silmiinpistävän ulkonäön tuottamiseksi.

Jos olet huolissasi tilasi ylikuormittamisesta, rajoita laattojen käyttö suihku- ja uima -alueille vain vesitiiviin alueen luomiseksi ja käytä maalia tai taustakuvia loppuosaan. Muista valita kylpyhuonemaali, joka on suunniteltu vastustamaan kosteutta ja pysymään neutraaleissa väreissä, kuten harmaat, ruskeat ja voiteet koko huoneessa. Taustakuva on erinomainen tapa jäljitellä luonnollisia materiaaleja, kuten marmoria, puuta tai liuskekiviä, samoin kuin kuvioita, kuten tiiliä ja laattoja, joutumatta kuluttamaan paljon rahaa. Tarkista, että taustakuva on sopiva kylpyhuoneisiin, aivan kuten maalilla.

Etsitkö saumatonta viimeistelyä uima -alueellasi tai jopa koko kylpyhuoneessa? Kylpyhuoneen seinäpaneelit ovat täydellinen ratkaisu. Niitä on vähemmän vaikea asentaa kuin laattoja, ja niitä voidaan käyttää lattiasta kattoon. Ne ovat myös täysin vedenpitäviä. Lisäksi, koska he eivät käytä laastia, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että home tuhoaa viimeistelyn. Valitse marmori- ja kivivaikutusmalli lausunnon antamiseksi.

Mikä tarkalleen ottaen "ylellinen kylpyhuone"?

Suurimman osan ajasta kylpyhuoneessa on joko kylpyamme tai suihku. Toisaalta ylellinen kylpyhuone on sellainen, jossa sekä kylpyamme että suihku ovat yhtä upeita kuin nämä kaksi. Täältä löytyy upea sekoitus upeita, luonnollisia materiaaleja, tyylikkäitä muotoja ja erinomaista läpikuultavuutta.

Lattia, joka on ajan tasalla.

Jatka seinälaattojen tyyliä lattiaan luodaksesi dramaattisen vaikutuksen ja yhtenäisen ulkonäön. Valitse vaihtoehtoisesti pitkäaikaiselle lattialle, joka näyttää hyvältä ja on saatavana erilaisissa luonnollisissa viimeistely- ja neutraaleissa väreissä, valitse ylellinen vinyyli-napsautusta. Kylpyhuone. Sen kohokuvioitu pinta antaa aiton kiven ulkonäön ja tunteen, mikä tekee siitä huipun ylellisyydessä.

Mikä erottaa ylellisen suihkun?

Tähän tapaukseen sisältyy useita ylellisyyssuihkuominaisuuksia, mukaan lukien kaksoiskäyttöiset suihkupäät, kolmas kattoon kiinnitetty suihkupää, luonnonkivilattiat, kääntymispaikat ja räätälöity muotoilu alueelle sopiviksi.

Lämmitysjärjestelmä on korvattu.

Lattialämmitys on hieno tapa toistaa kylpylän kodikas ilmapiiri rikkomatta pankkia. Sen lisäksi, että se on kustannustehokas menetelmä huoneen lämmittämiseksi ottamatta arvokasta seinätilaa, se eliminoi tarpeen kävellä paljain jaloin kylmien laattojen yli aamuisin talvella. Kun käytät lattialämmitystä, kylmiä laikkuja ei ole, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon isommille kylpyhuoneille, joiden lämmittäminen voi kestää kauemmin ja pysyä lämpimänä tavanomaisemman jäähdyttimen järjestelmän käytettäessä. On tärkeää huomata, että jokainen lattia ei ole yhteensopiva lattialämmityksen kanssa, joten tarkista valinta ennen ostamista. Pitkät pyyhekaupat ovat erinomainen valinta, jos et voi vaivautua olemaan huomaamaton. Jos haluat kohtella neutraaleja värejä, käytä metallista tai mustaa viimeistelyä. Pidämme erityisesti tästä silmiinpistävästä suunnittelijan modernista harjatun nikkelin pyöreän pyyhekautaa, jolla on kaareva muoto, joka on sekä ainutlaatuinen että kaunis ja joka varmasti saa kommentteja kävijöiltäsi.

Mikä on paras tapa suunnitella kylpyhuone?

Paranna kylpyhuoneen seinän sisustuksen ulkoasua valitsemalla oikea väri seinien maalaamiseksi. Se on yksinkertainen ja edullinen DIY -kylpyhuoneen sisustusprojekti, joka voi muuttaa kylpyhuonetta kokonaan muutamassa minuutissa. Kevyet sävyt tarjoavat illuusion suuremmasta tilasta pienessä kylpyhuoneessa. Tummat tai elävät värit voivat antaa draaman tunteen mihin tahansa kokoiseen kylpyhuoneeseen.

Korkealaatuisen valaistus.

Kylpylän rauhallisen Zen-tunnelman luomiseen voidaan käyttää lämmintä ympäristövalaistusta. Tämä onnistuu parhaiten seinävaloilla, ja tarjoamme erilaisia moderneja, esteettisesti miellyttäviä malleja, jotka täydentävät ylellistä sisustussuunnitelmaa. Lisävalaistusta voidaan tarvita tietyissä tehtävissä, kuten meikkaamisessa, jotta näet, mitä teet. Upotettavat alasvalot ja spottivalot ovat ihanteellisia tähän, koska ne ovat vaatimattomia ja huomaamattomia eivätkä heikennä kokonaissuunnittelua. Jos haluat lisätä hieman draamaa huoneeseesi, kokeile asentaa dramaattinen kattovalaisin. Himmennin säätimiä voidaan käyttää valaistuksen säätämiseen työn mukaan. Tämä edellyttää himmennettävän valon sekä himmennetyskytkimen käyttöä. Toisin sanoen voit luoda miellyttävän ympäristön hellävaraisella valaistuksella ja nostaa sitä, kun tarvitset enemmän valaistusta.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, ota mukaan rauhoittavia kynttilöitä. Ne ovat pehmeitä, neutraaleja värejä ja tuoksuvat rauhoittavilla tuoksuilla, kuten sandelipuu, tee ja inkivääri sekä pellava ja valkoinen puuvilla. Käytä niitä kylpyammeessa tai pesualtaassa, ja jos suunnittelutyösi on vaativampaa kuin pelkkä virkistys, kokeile kaivertaa seiniin syvennyksiä. Muista aina olla jättämättä kynttilöitä palamaan poistuessasi huoneesta ja varmista, että valitsemasi kynttilät ovat sopivan kokoisia tilaan, johon ne sijoitetaan - tämän pitäisi auttaa estämään savutahroja.

Mikä kylpyhuoneessa saa sen näyttämään kalliilta?

Sen sijaan, että tekisit sen itse tai käyttäisit aikaa, voit käyttää maalia antamaan tylsälle kylpyhuoneellesi uuden elämän..... Syvän harmaa tai harmaa väri antaa kylpyhuoneesi turhamaisuudelle ensiluokkaisen ulkonäön säilyttäen sen neutraalina sävyltään.

Lisävarusteita nykyaikaisilla teoksilla.

Seinään asennettavat saippua-annostelijat lähellä pesuallasta ja suihkussa antavat sinulle mahdollisuuden luoda suosikkikylpyläsi kokemus. Siirrämällä saippuat, kosteusvoiteet, voiteet ja hiustuotteet pumppualusteisiin voit piilottaa epämiellyttäviä etikettipulloja, jotka muuten heikentäisivät ylellistä ulkonäköä. Ne tekevät hygieniatuotteiden jakelusta helppoa, ja ne saavat kävijät tuntemaan olonsa täysin hemmoteluksi koko oleskelunsa ajan. Niille, jotka eivät ole valinneet lämmitettyä pyyhepatteria, tämä vapaasti seisova moderni pyyhekisko sopii erinomaisesti pyyhkeiden ripustamiseen ja täydentää muuta kylpyhuoneen sisustusta geometrisen muotoilunsa ansiosta.

Mikä on "älykäs suihku" ja miten se toimii?

Digitaalisen suihkun konsepti on otettu askeleen pidemmälle älykkäiden suihkujen avulla, joiden avulla voit hallita suihkukokemuksesi kaikkia näkökohtia puhelimella tai jopa ääniaktivoinnin avulla, kun se on yhdistetty älykkään kodin järjestelmään, kuten Amazon Alexa -ääniavustajaan.

Ylellinen kylpyhuone kohokohtia ovat.

 • Hyödynnä viimeisimpiä kylpyhuoneita, kuten tyylikästä sisustusta, tehdäksesi kylpyhuoneestasi ylellisen boutique-hotellin.
 • Ylelliset työtasoaltaat tarjoavat hienon kosketuksen kylpylöihin.
 • Lisäksi tarjoamme taka-seinään ulottuvia käymälöitä, jotka saapuvat täysin rakennettuina kaapilla, mikä lyhentää asennusaikaa.
 • Erittäin leveän suihkupään ansiosta voit nauttia kylpyläkokemuksesta kotona.
 • Moderni termostaattisuihku on saatavilla kiinteillä suihkupäillä, joiden leveys on jopa 300 mm.
 • Voit sen sijaan asentaa suihkupään pidennyksen, joka on joustava letku, joka kiinnitetään suihkupäähän.
 • Ylellinen kylpyhuone on sellainen, jossa kalusteet ovat korkealuokkaisia ja laadukkaampia.
 • Tile lattia ja seinät antaa huoneesi upean ilmeen.
 • Miten kylpyhuoneeni pitäisi suunnitella?
 • Valitse sopiva seinän väri parantaaksesi kylpyhuoneesi sisustuksen ulkonäköä.
 • Nopea ja halpa kylpyhuoneen sisustusprojekti muuttaa kylpyhuoneesi muutamassa minuutissa.
 • Värisävyt voivat saada pienen kylpyhuoneen näyttämään isommalta.
 • Tummat tai eloisat sävyt sopivat mihin tahansa kylpyhuoneeseen.
 • Helmi nykyisillä malleilla.
 • Suihkussa ja pesuallas vieressä seinään asennetut saippua-annostelijat toistavat kylpylän tunteen.
 • Leimatut pullot, jotka muuten häiritsisivät ylellisyyttä, saattavat piilottaa saippuat, kosteusvoiteet, voiteet ja hiustuotteet.
 • He tekevät kylpytuotteiden toimittamisesta napsautuksen, ja vieraillesi annetaan hemmottelevaa huomiota.
 • Tämä vapaasti seisova moderni pyyhekautakunta on loistava valinta pyyhkeiden ripustamiseen ja täydentää loput kylpyhuoneesi sisustuksesta geometrisellä suunnittelullaan.
 • Digitaalinen suihkuidea on otettu askeleen pidemmälle älykkäiden suihkujen kanssa, joiden avulla voit hallita uimakokemustasi puhelimesta tai äänen aktivoinnin kautta, kun se on yhteydessä Amazon Alexa -äänen avustajaan.

Kirjoittanut
BrookPad Tiimi

 Vanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan