Vettä käytetään suihkussa päivittäin ympäri maailmaa

bidee bidee -edut bidethistoria Bidet -myyttit bidee -wc bidee -käyttö terveydenhuollon parantaminen älykäs wc vessapaperi pesua

Löydä maailmanlaajuinen vesi sanan ympärille.

Löydä maailmanlaajuinen vesi sanan ympärille.

Pese vedellä maailmanlaajuisesti

Tietyillä planeetan alueilla pesu vedellä on vakio. Sinua painostetaan löytämään kylpyhuone useista maista, joiden avulla voit pestä kättäsi vedellä wc: n käytön jälkeen. Vaikka useimmissa länsimaissa on edelleen yleinen käytäntö pestä kätensä kuivalla paperilla, itä asettaa standardin wc -hygienialle.

Bidet -wc -istuimia käytetään lähes 90 prosentilla japanilaisista kotitalouksista, mikä on enemmän kuin älypuhelinten käyttäjiä. Vettä käytetään pesemään muutakin kuin vain Japanissa ja länsimaisissa kulttuureissa. Vettä on käytetty vaatteiden pesemiseen Intiassa vuosikymmenien ajan. Intian mantereella hygienian säilyttämiseen käytetään usein nollaa. Kylpyhuoneen käytön jälkeen islamilainen etiketti sanelee, että peset kädet vedellä. Shattaf, joka tunnetaan myös nimellä wc-suihku tai bidee-ruiskutus, on yleisin vesipohjaisen pesun muoto. Siksi shattaf- tai wc -suihku- tai bidee -ruiskutus on niin suosittu Itä -Aasian maissa, että sitä tunnetaan nyt itäsuihkuna.

Kaakkois -Aasiassa kylpyhuoneen suihku tai bidee -ruiskutus on myös erittäin suosittu. Filippiinit ja Thaimaa ovat kaksi paikkaa, joissa sitä käytetään yleisesti. Filippiineillä uimalla vedellä juontaa juurensa vedellä pesemiseen, kun melkein jokaisessa kylpyhuoneessa on bidee -ruiskutus, joka tunnetaan nykyään ruiskuttajana. Me lännessä olemme saattaneet keksiä huuhtelun wc: n, mutta meillä on vielä paljon ymmärrettävää idästä käyneistä wc: stä. On edullista pestä vedellä suihkussa.

 • Pesu vedellä on normi useissa osissa maailmaa.
 • Lähes 90% japanilaisista kodeista käyttää bidee -wc -istuimia, mikä on suurempi kuin älypuhelinten käyttäjät.
 • Siksi shattaf- tai wc -suihku- tai bidee -ruiskutus on ollut tunnettu itä -suihkussa Itä -Aasian maissa.

Bidet keksintö Ranskassa

Bidet keksintö Ranskassa

Mitä termi "bidee" tarkoittaa?

Webster määrittelee bideen "kylpyhuonetta, jota käytetään erityisesti ulkoisten sukupuolielinten ja peräaukon uimaamiseen". Katso myös: Kylpyhuonekokemus, jota et koskaan unohda, uusi, virkistävä, tosiasiallisesti hygieeninen, termi "bidee" voi tarkoittaa erilaisia ​​asioita eri ihmisille. Tämä lavatoritekniikan ominaisuus voidaan jäljittää 1700-luvun ranskalaiseen aristokratiaan, perustettiin Italiassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa, ja nykyään voi viitata koko ylellisyyteen, jota ei ole koskaan ennen unelmoinut ensiluokkaisen matkustamon ulkopuolella ulkomailla Lento tai Rooman päiväkylpylä.

It is no surprise that the world's most intelligent plumbing appliance is shrouded in mystery and suspense, given its trendy, continental origins and etymology. The sources, application, and usefulness of a product are only a few of the most often asked questions. What does it say to bidet? In French, what does bidet mean? How do bidets function? In the environment of new bathroom facilities, both of these are true concerns. Here, we will lift the veil on your questions, explain how this device came to be, and send you on your way to a healthier, more energizing bathroom experience.

Long before today's meaning still had the context of innovation, the term bidet was invented in 15th century France. Bidet is a French term for pony, pronounced bi-d or bee-day. The term "bider" meant "to trot" in Old French. The etymology changed over time to be like "pony bathroom," which refers to a smaller toilet that is straddled like a pony.

Of course, the first French bidets were nothing like the luxury smart chairs we have today, but all bidets and their equestrian namesakes were used by the most affluent members of old-world French monarchy.

 • "Kylpyhuoneen kiinnitys, jota käytetään yksinomaan ulkoisten sukupuolielinten ja anaali -alueen pesemiseen", Websterin mukaan.
 • Katso myös: Vessuhuonekokemus, jota et pian unohda, aivan uusi, energinen ja saniteetti totuudessa, eri yksilöille, sana "Bidee" voi merkitä monia asioita.

Muinainen bidee -pesun historia

Muinainen bidee -pesun historia

Bidethistoria

Ranskalaiset huonekalujen valmistajat kehittivät ensimmäisen bideen, sikäli kuin tunnustamme, 1700 -luvulla. Idea oli aluksi yksinkertaistettu ja primitiivinen, joka koostui vain erilaisesta kulhosta tai kammion potista, jonka yli voi levittää tai leijua, kun niiden yksityisiä osia on vedellä.

Bidee à seringue tai ylöspäin suuntautuva bidee-ruiskutus oli seuraava versio, jota käytti säiliön syötetty käsipumppu ja jota käytettiin vain makuuhuoneessa. Tätä varianttia ajatellaan olevan käytetty laajasti ehkäisyyn sekä yleiseen pesuun. Vaikka puolustamme tiukasti jälkimmäistä (edes Pariisin heinän rullan jälkeen), emme suvaitse tai hyväksytä bidee -ohjelmaa ehkäisyvälineiden tai sairauksien ehkäisemistä mihinkään syystä. Se on mahdollisesti yhtä menestyvä kuin perinteinen hyppääminen ylös ja alas syntyvyyden hallinnan muoto.

Sisä LVI oli edennyt siihen pisteeseen, että viemäröinti eteni wc: n ja bideelle siirtyä makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen 1900 -luvun alkupuolella. Vuonna 1928 John Harvey Kellogg keksi "anaali douche" Yhdysvalloissa. (Ja ei, emme tarkoita miehen kanssa, joka kuristaa hänen edustajistaan ​​kuntosalilla.) Patenttihakemuksen mukaan Kelloggin innovaatio hyödyntää samoja mekanismeja kuin perinteinen bidee -suutin. American Bidet Company paransi tekniikkaa vuonna 1965 lisäämällä säädettävä suihke ja lämmin vesivaihtoehto. Siitä lähtien uudet bideteknologiat ja ominaisuudet ovat edenneet katkaisunopeudella.

 • Sikäli kuin tiedämme, ranskalaiset huonekalujen valmistajat keksivät ensimmäisen bideen 1700 -luvulla.
 • Aluksi konsepti oli yksinkertainen ja yksinkertainen, ja se koostui vain erillisestä kulhosta tai kammion potista, jonka yli voi levittää tai leijua pesemällä yksityisiä osia vedellä.
 • 1900 -luvun alkupuolella sisäputkisto oli edennyt siihen pisteeseen, että viemäröintien eteneminen antoi wc: n ja bideelle siirtyä makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen.

On helppo ymmärtää, kuinka bidee -wc toimii.

On helppo ymmärtää, kuinka bidee -wc toimii.

Näin bidee -wc -istuin toimii.

Takaisin harjaus wc -paperilla voi olla epätyydyttävää, tehottomia ja vanhentuneita, kun käytät bideeä. Nanohiukkasia käytetään muutamassa bidee -wc -istuimessa suuttimien steriloimiseksi makealla vedellä ennen niiden käyttöä. Ablutionin lyhyen ajanjakson vuoksi kylpyhuoneen pesu pysyy turvallisena ja hygieenisenä, kun olet wc: ssä. Suihkupää voi olla täysin paikallaan tai työntää pois pesukoneiden keskiosasta suorituskyvyn maksimoimiseksi. Pesukoneen huuhtelu voidaan keskeyttää hetkessä, kun vesi lämpenee ennen spin -syklin aloittamista.

Suutin sijoitetaan bideelle, ennen kuin napsautat etäpaneelin "puhdista" -painiketta tai bidee -ohjauksen yläosassa olevaa painiketta sen lukituksen avaamiseksi. Se ajaa vettä anturilla, jotta kulhon käytön salliminen (joka todennäköisesti on asennettu seinälle tai kiinnitetty istuimeen) ja puhdistaa kulho. Se voi koskettaa sinua kädessä ruiskutussuuttimella.

Virran lämpötila, veden paine, suuttimen sijainti ja ruiskutuksen syvyys voidaan muuttaa. Istuimen kuivaamiseksi tietyillä bidee -wc -istuimilla on kuumia ilmakuivaimia. BrookPad Auttaa sinua asentamaan bideetiä kylpyhuoneeseesi. Älykkäät wc -istuimet ja eurooppalaisiin kylpyhuoneisiin rakennetut bidee -ruiskut ovat yleistymässä eurooppalaisissa kodeissa. Suutin voi puhdistaa itsensä ja palata alkuperäiseen sijaintiinsa bidee -penkillä.

Sinun tulisi kirjaimellisesti kuivua, jos wc -paperi on kätevää. Tarvitaan vain muutama neliö! Monet yksilöt päättävät käyttää tiettyä pesulaitetta tai pyyhettä kuivumaan itsensä. Jos sinulla on kiire, aloita toimenpide wc -paperiarkilla. Ilmakuivain saisi sinut kuivaksi muutamassa minuutissa.

 • Kun käytät bideeä, takaapäin harjaaminen wc -paperilla voi olla tyytymätön, tehoton ja vanhentunut.
 • Muutamassa bidee -wc -istuimessa nanohiukkasia käytetään suuttimien puhdistamiseen makealla vedellä ennen niiden käyttöä.
 • Kylpyhuoneen pesu pysyy turvassa ja terveydellisenä ollessasi wc: ssä lyhyen pituuden vuoksi.

Rentoudu ja arvosta uutta vesietuja.

Rentoudu ja arvosta uutta vesietuja.
 

Mitkä kansakunnat eivät käytä wc -paperia ja käyttävät sen sijaan vettä?

Tunisia, Marokko, Egypti ja Jordan: Nämä kansakunnat käyttävät vettä puhdistukseen kylpyhuoneessa, mutta "vessassa" on enemmän "reikä" lattiassa kuin wc. Sinun on rypistynyt reiän yli, aivan kuten ihmiset Aasian kulttuureissa.

Mitkä kansakunnat käyttävät todennäköisimmin wc -paperia?

WC -paperin käyttö kiinalaisella tavalla on yleistä Itä -Aasian, länsimaisten ja monikulttuuristen olosuhteissa. Ennen huuhtelu wc: n keksintöä käytettiin myös muita paperituotteita. Bidekejä käytetään useissa eurooppalaisissa ja Etelä -Amerikan maissa jatkopuhdistusta varten.

Käytetäänkö wc -paperia Japanissa?

Jopa henkilöt, joilla on wc -bidekejä ja pesulaitteita, käyttävät wc -paperia Japanissa. Käyn jälkeen Japanin wc -paperi heitetään suoraan wc: hen.

Voinko käyttää jotain wc -paperin sijasta?

Mitkä ovat hienoimmat wc -paperin korvikkeet? Pyyhi vauvoille. Bidet, tarkka. Ruumuru on kone, joka suihkuttaa nesteitä. Tyyny terveystarkoituksiin. Kangas, jota voidaan käyttää uudelleen. Kudos ja lautasliinat toimitetaan. Pyyhkeet ja pesulakkeet toimitetaan. Sienet ovat eräänlainen sieni. Hävittäminen ja turvallisuus.

Tiedät nyt, kuinka älykästä wc: tä käytetään.

Älykkäät wc: t auttavat paitsi hyvinvointiasi ja mukavuuttasi, myös yhteiskuntaa ja maailmaa yleensä. BrookPad Tavoitteena on vähentää kasvihuonepäästöjä hyödyntämällä mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja laatikosta alkaen. Älykäs wc -järjestelmän käyttö voisi auttaa vähentämään wc -paperin käyttöä vähentämällä samalla globaalia metsien häviämistä. Hyötyjen kannalta bideetit näyttävät olevan ei-brainer. Älä pelkää kokeilla mitään tuoretta. BrookPad Ymmärtää, että suurin osa meistä epäröi käyttää bideeä, mutta ymmärrämme myös, että kun olet tottunut siihen, et menetä wc: täsi. On aika tehdä vuoro.

Seuraavat ovat tärkeimmät johtopäätökset veden käytöstä suihkussa kaikkialla maailmassa.

 • Kun käytät bideeä, takaapäin harjaaminen wc -paperilla voi olla tyytymätön, tehoton ja vanhentunut.
 • Muutamassa bidee -wc -istuimessa nanohiukkasia käytetään suuttimien puhdistamiseen makealla vedellä ennen niiden käyttöä.
 • Ablutionin lyhyen keston vuoksi kylpyhuoneen pesu pysyy turvassa ja terveysvaiheessa ollessasi wc: ssä.
 • Suorituskykyä varten suihkepää voi olla täysin paikallaan tai siirtyä ulospäin pesukoneen keskuksesta.
 • Pesukoneen huuhtelu voidaan pysähtyä hetkeksi, kun vesi lämpenee ennen spin -syklin alkamista.
 • Suutin pysyy bidetissä, ennen kuin vapautat sen painamalla kaukosäätimen "puhdista" -painiketta tai bidee -ohjauksen yläosassa olevaa painiketta.
 • Se ruiskuttaa vettä anturille kulhon käytön mahdollistamiseksi (joka todennäköisesti asetetaan seinälle tai kytkettynä istuimeen) sekä puhdistaa se.
 • Suihkuajan avulla se voi ulottua ja ottaa yhteyttä käteen.
 • Virran lämpötila, veden paine, suuttimen sijainti ja ruiskutussyvyys voidaan säätää.
 • Certain bidet toilet seats contain hot air dryers to dry the seat.
 • BrookPad can help you with getting a bidet installed in your bathroom.
 • Eurooppalaisissa taloissa älykkäitä wc -istuimia ja eurooppalaisille kylpyhuoneisiin suunniteltuja bidee -ruiskuttajia on yhä laajemmin levinnyt.
 • Suutin on itsepuhdistuva ja se voidaan palauttaa alkuperäiseen asemaansa bidee-penkillä.
 • Jos wc -paperia on saatavana, sinun tulee fyysisesti kuivua.
 • Monet ihmiset haluavat kuivua itseään tietyllä pesulaitteella tai pyyhkeellä.
 • Aloita toimenpide wc -paperiarkilla, jos olet kiireessä.
 • Muutamassa minuutissa ilmakuivain saa sinut kuivumaan.

 

Kirjoittanut
BrookPad TiimiVanhempi viesti Uusi postaus


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan