Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — washlet

Smart Toilet History, Japanese Toilets

hygienian parantaminen Japanin kylpyhuone japanilaiset käymälät moderni kylpyhuone älykäs wc -istuin toto pesu

Smart Toilet History, Japanese Toilets

E-BIDET- tai elektroninen bidee-istuin on järjestelmä, joka sisältää älykkäät elektroniset pesutoiminnot wc-istuimen sisällä. Älykkäät wc: t ovat Japanissa suosituimpia, joissa yli 80 prosenttia kotitalouksista käyttää niitä.

Lue lisää →


Can going to toilet be different with smart toilet?

bidet -suihke japanilaiset käymälät älykäs wc pesu

Can going to toilet be different with smart toilet?

BrookPad Splashlet on älykäs bidee -wc -istuin, jonka avulla voit puhdistaa wc: n vedellä wc -paperin sijasta. Älykäs istuin on varustettu yövalolla, istuimen lämmityksellä, vedenpesujärjestelmällä, jossa on ruostumaton suutin, kuivausrumpu, jossa on lämmin ilma ja pehmeä läheinen kansi. Se BrookPad Splashlet on nyt saatavana Japanissa. Lontoon koulun wc: hen on asennettu uusi wc -järjestelmä. Uusi wc on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan erilaiselta edelliseltä. He voivat käyttää uutta wc: tä, kun he palaavat kouluun maanantaina.

Lue lisää →


Kuinka japanilaiset käymälät parantavat hygieniaa?

elektroninen wc Japanin kylpyhuone japanilaiset käymälät älykäs wc toto pesu

Kuinka japanilaiset käymälät parantavat hygieniaa?

Elektronisella älykkäällä bidee -wc -istuimella on lämmitetty istuin, automaattinen veden pesu ja kuivuminen kuumalla ilmalla. Japanissa wc: t luokitellaan kolmeen suureen luokkaan: perinteinen, länsimainen ja monitoiminen. Japanilaiset wc: t ovat niin yleisiä, on melkein varmaa, että havaitset ja käytät sitä.

Lue lisää →


Isänpäivän yllätys, ehkä sähköinen wc

elektroninen wc lahjaideo loma älykäs wc -istuin wc -pesu pesu

Isänpäivän yllätys, ehkä sähköinen wc

Isänpäivä on isille omistettu päivä, joka kunnioittaa isyyttä, isän suhteita ja tärkeitä roolia, jota isät ovat heidän lastensa elämässä. Isänpäivää ehdotettiin alun perin vuonna 1909 keinona täydentää äitienpäivän juhlia. Loma pidetään 91 maassa, mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada, Ranska, Argentiina ja Japani. Italiassa, Espanjassa ja Portugalissa, tämä päivä perustettiin vuonna 1910, ja sitä vietettiin 21. kesäkuuta. Daily Mail on laatinut luettelon joistakin suurimmista isänpäivän lahjoista.

Lue lisää →