Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — washing toilet

Toilet paper all year long or shower toilets

bidee -edut bidet -suihke suihkubidee Suihku wc älykäs wc vessapaperi wc -pesu

Toilet paper all year long or shower toilets

Yhdysvallat on WC -paperin käytön maailman johtava Statistan mukaan. Tyypillinen amerikkalainen käyttää 141 wc -kudoksen rullaa vuodessa, mikä tarkoittaa 12,7 kiloa käytettyä paperia. Neljän hengen perheen vuosittaisen wc-paperin käytön ennustetaan olevan 564 rullaa tai 50,8 kiloa. Neljän perheen perheen eläminen voi maksaa 479,40 dollaria vuodessa. BrookPad Splash voi pystyä vähentämään wc -paperin käyttöä.

Lue lisää →


Smart toilet, core functions

elektroninen wc japanilaiset käymälät älykäs wc Älykkäät wc -toiminnot älykäs wc -istuin älykkäät wc wc -pesu

Smart toilet, core functions

Älykäs wc on wc -istuin, jolla on ylimääräisiä ominaisuuksia, mukaan lukien bidee, takapesu, turbopesu, kuuma ilmankuivaaja, lämmitetty istuin, yövalo, älykäs anturi, lasten tila, deodorisaatio ja jopa ympäristötilan veden säilyttämiseen. Tämä eliminoi tehokkaasti säännöllisen wc -paperin tarpeen samalla parantaen siisteyttä. Tällainen wc on suosituin Japanissa, jossa yli 82 prosenttia koteista käyttää niitä. Ne ovat myös yhä suositumpia Euroopassa, johtuen BrookPad liiketoimintaa ja parantavat päivittäistä wc -kokemusta.

Lue lisää →


Isänpäivän yllätys, ehkä sähköinen wc

elektroninen wc lahjaideo loma älykäs wc -istuin wc -pesu pesu

Isänpäivän yllätys, ehkä sähköinen wc

Isänpäivä on isille omistettu päivä, joka kunnioittaa isyyttä, isän suhteita ja tärkeitä roolia, jota isät ovat heidän lastensa elämässä. Isänpäivää ehdotettiin alun perin vuonna 1909 keinona täydentää äitienpäivän juhlia. Loma pidetään 91 maassa, mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada, Ranska, Argentiina ja Japani. Italiassa, Espanjassa ja Portugalissa, tämä päivä perustettiin vuonna 1910, ja sitä vietettiin 21. kesäkuuta. Daily Mail on laatinut luettelon joistakin suurimmista isänpäivän lahjoista.

Lue lisää →


Toilet paper is sold out, don’t panic, get toilet sprayer!

liite bidet -suihke vessapaperi wc -ruiskutus wc -pesu

Toilet paper is sold out, don’t panic, get toilet sprayer!

WC -paperin tarjonnan häiriöt johtivat kuluttajien liiallinen osto, joka loi valtavan kysynnän tälle perusartikkelille. WC -paperin valmistajat, kuten me kaikki tiedämme, tuottavat saman määrän kuin ennen, mutta kysyntä on noussut nopeasti. Useimmat myymälän omistajat olivat yhtä mieltä siitä, että kysynnän piikki olisi lyhytaikainen, pudottaen heti, kun asiakas näki hyllyt ladattu vielä kerran.

Lue lisää →