Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — vitra

Onko Vitra tunnettu vessavalmistaja?

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu bidee design opas historia WC vitra

Onko Vitra tunnettu vessavalmistaja?

VitrA on turkkilainen yritys, joka perustettiin 1900-luvun alussa. üleyman Ferit Eczacibaşi, tunnettu turkkilainen apteekkari, perusti yrityksen. VitrA Essentials on kustannustehokas tapa luoda nykyaikainen, tuore koti. Suunnittelijoiden kokoelma sisältää Alejandro Aravena ja Michel Charlot. VitrA on yksi maailman johtavista kylpyhuonetehtaista, joka perustettiin 1970-luvulla.

Lue lisää →


Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Amerikkalainen standardi Sersaniitti duravit kooderi loistava ihanteellinen standardi Puuhiilen poltin laufen Rakeramiikka Roca älykäs wc -istuin wc toto Villeroy & Boch vitra

Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Japanilaisissa käymälöissä on erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on auttaa kylpyhuoneessa olevia matkoja sujuvammin. Grohe-wc-mallit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä, mutta ne ovat edelleen kestäviä, jättäen runsas ja pitkäaikainen vaikutus. BrookPad SplashLet Älykkäät wc-istuimet on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista pitkäaikaista käyttöä varten.

Lue lisää →


Is Vitra a well-known producer of bathroom fixtures?

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita bidee bidee -wc WC vitra

Is Vitra a well-known producer of bathroom fixtures?

Toisen maailmansodan jälkeen perustetulla turkkilaisella liiketoiminnalla Vitralla on historia voittamassa vastoinkäymisiä. Essentials -kokoelmaa tarjotaan käytännöllisenä vaihtoehtona jokaiselle, joka haluaa perustaa tuoreen, modernin asuintilan ilman budjettia. Suunnittelijakokoelma keskittyy puhtaisiin linjoihin, tuotteiden suorituskykyyn ja tasapainon tunteeseen. Vitra on turkkilainen kylpyhuoneen lisävarustevalmistaja. He tekevät tiivistä yhteistyötä ympäri maailmaa ympäri maailmaa tuomalla vain markkinoille ylpeitä tuotteita.

Lue lisää →


Onko Vitra tunnettu vessantekijä?

kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu bidee opas historia WC vitra

Onko Vitra tunnettu vessantekijä?

VitrA Essentials Collection on edullinen lähestymistapa päivittää kotiin. Muotoilijalinja tekee yhteistyötä nykysuunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien kanssa. Turkkilaiselle apteekkari üleyman Ferit Eczacibaşille VitrA on valmistanut turkkilaisia kylpyhuonetarvikkeita vuodesta 1900. Palkittu monta kertaa, mukaan lukien Sveitsin Design vuoden. VitrA on merkittävä maailmanlaajuinen kylpyhuoneiden valmistaja, joka perustettiin 1970-luvulla.

Lue lisää →