Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — villeroy boch

On Villeroy ja Boch hyvälaatuinen, brändikatsaus.

bidee bidee -wc historia moderni kylpyhuone moderni kylpyhuoneen suunnittelu pieni wc WC Villeroy & Boch

On Villeroy ja Boch hyvälaatuinen, brändikatsaus.

Villeroy & Boch perustivat vuonna 1748 Iron Master François Boch ja hänen kolme poikaansa, jotka kaikki olivat aiemmin työskennelleet seppäinä. Yhtiö aloitti Audun Le Tiche Lorraine -kylässä, jossa rautamestarit kehittivät keramiikkayrityksen oppisopimusoppijoidensa avulla. Yhtiö loi maailman ensimmäisen laattatuotantolaitoksen, joka oli omistettu vain arkkitehtonisiin laattoihin vuonna 1869. Villeroylla ja Bochilla on pitkä ja arvostettu historia korkealaatuisten keraamisten ja terveystavaroiden tuottamisesta. Tätä asiantuntemusta on käytetty monenlaisia ​​houkuttelevia, nykyaikaisia ​​ja mukavia WC -yksiköitä ja bidekejä talon.

Lue lisää →


Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Amerikkalainen standardi Sersaniitti duravit kooderi loistava ihanteellinen standardi Puuhiilen poltin laufen Rakeramiikka Roca älykäs wc -istuin wc toto Villeroy & Boch vitra

Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Japanilaisissa käymälöissä on erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on auttaa kylpyhuoneessa olevia matkoja sujuvammin. Grohe-wc-mallit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä, mutta ne ovat edelleen kestäviä, jättäen runsas ja pitkäaikainen vaikutus. BrookPad SplashLet Älykkäät wc-istuimet on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista pitkäaikaista käyttöä varten.

Lue lisää →


Brändiarvio: Villeroy & Boch.

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone bidee -wc historia WC bidee wc Villeroy & Boch

Brändiarvio: Villeroy & Boch.

Se valmistaa astioita, Hygieniatarvikkeita ja terveystarvikkeita Saksassa. Pariisin maailmannäyttelyssä 1900 esitelty Phanolith-posliini on pysynyt suosittuna. Villeroy Boch ylläpitää erittäin korkeita laatuvaatimuksia, ja pienetkin virheet voivat johtaa hylkäykseen. Nämä WC: t ovat nykyaikaista twistiä klassisista WC-pannumuodoista. Avento-sarjassa on esimerkiksi reunattomat WC-istuimet ja ergonomiset kulhot, joissa on viistot reunat.

Lue lisää →