Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — toilets

WC: n ja wc -istuimen ostaminen: Ostaopas

kylpyhuone bidee -wc opas miten miten asentaa WC wc

WC: n ja wc -istuimen ostaminen: Ostaopas

WC on toiseksi käytetty kylpyhuonetuote pesuallas jälkeen. Spigotin ja maaperän putken halkaisija auttaa sinua valitsemaan oikean. Sulje kytkettynä käymälöissä on kaksi tyyliä: seinään ja taakse, edessä ja sivulla. Ennen uuden wc: n ostamista mittaa korkeus, halkaisija (spigote ja maaperäputki) ja maaperän putkien sijoittaminen. Koska et voi indeksoida putkien alla tai ympärillä, seinä-käymälöitä on vaikeampi puhdistaa kuin avoimet käymälät.

Lue lisää →


Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Amerikkalainen standardi Sersaniitti duravit kooderi loistava ihanteellinen standardi Puuhiilen poltin laufen Rakeramiikka Roca älykäs wc -istuin wc toto Villeroy & Boch vitra

Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Japanilaisissa käymälöissä on erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on auttaa kylpyhuoneessa olevia matkoja sujuvammin. Grohe-wc-mallit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä, mutta ne ovat edelleen kestäviä, jättäen runsas ja pitkäaikainen vaikutus. BrookPad SplashLet Älykkäät wc-istuimet on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista pitkäaikaista käyttöä varten.

Lue lisää →


Onko Laufen hyvä wc -tuotemerkki?

bidee bidee -wc opas historia laufen pieni wc WC wc

Onko Laufen hyvä wc -tuotemerkki?

Tämä sveitsiläinen yritys on toiminut melkein vuosisadan ajan. Yrityksen tuotteiden on tarkoitus olla kustannustehokkaita ja ekologisesti ystävällisiä. He ovat saaneet monia suunnittelupalkkioita vuosien varrella, mukaan lukien palkittu muotoilu. Innovatiiviset valmistustekniikat ja veden suojelustrategia ovat myös jotain Laufenia. Koska se on luotu etuna, Laufen -huonekaluilla on todella tyylikäs ja houkutteleva ulkonäkö. Laufen pro a yksiköt, joissa on selkeät tablettimuodot, tarjoavat koristeelle hienovaraisen eurooppalaisen tyylikkyyden. Pro B- ja Pro C -alueilla on neutraali tyyli kaarevalla rintamalla, joka sopii hyvin hyvin perheen, yritysten tai julkisten rakennusten vessoihin. Bidet ja wc ovat mukavia, käytännöllisiä ja kauniita. Seinä-ripustettu, seinään ja tiiviisti kytketyt wc: t tarjoavat selkeän näkökohdan valosta ja tilasta kylpyhuoneeseen. Stefano Giovannoni loi il Bagno Alessi -sarjan kylpyammeita, pesualloja, WCS: tä, bidekeitä ja säiliöitä.

Lue lisää →


Miksi lapset löytävät wc: n, bidetin, ruiskuttajan niin hauskasti?

liite bidet -suihke Emoji kakkuvitsi wc -huumori wc -ruiskutus wc

Miksi lapset löytävät wc: n, bidetin, ruiskuttajan niin hauskasti?

WC -huumori on suuren ilon lähde tietyn ikäisille lapsille wc: llä ja suihkubideellä. WC -huumori voi olla tehokas työkalu lapsille, mutta potta rajoittaa tapoja tulisi käyttää. Koomikot luovat vitsejä asioista, jotka tekevät meistä epämukavaksi, ja se on yleinen selviytymisstrategia. Asiantuntijat ehdottavat, että lapset tekevät saman asian, vaikka he eivät olisi tietoisia siitä. Kylpyhuone -onnettomuudet ovat korkealla 3–6 -vuotiaiden lasten huolenaiheista. WC -huumori voi olla hyvä tapa selviytyä sekä lasten että aikuisten hermostuneisuudesta.

Lue lisää →


Kuinka eristää vesiputket kotona.

kylpyhuone kylpyhuoneen uusinta putken eristys putkimies putkimies tarvitaan putkisto wc

Kuinka eristää vesiputket kotona.

Putken jäätymisen estämiseksi käytä vaahtoputkia. Kotisi on lämpimämpää, jos eristät parvi -lattian seurauksena, parvi tulee kylmemmäksi, mikä lisää parvella jäädytettyjen vesiputkien riskiä. Askel askeleelta ohjeet annetaan tässä opetusohjelmassa. Putken eristyksen parvella tai toimistossa DOE on antanut ohjeita.

Lue lisää →