Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — toilet sprayer

Muinaisesta wc -paperista älykkääseen wc -suihkeeseen

liite bidee -edut elektroninen wc historia loma älykäs wc vessapaperi wc -ruiskutus

Muinaisesta wc -paperista älykkääseen wc -suihkeeseen

Historical records show that toilet paper was already used in the 6th century by an eastern emperor. Paper became widely available in the 15th century, but commercially available toilet paper did not appear in the Western world until 1857. Wiping with stones and washing with water or snow were popular practices in ancient times. Corncobs were a popular toilet paper option in the 1700s. Until glossy paper was introduced, Sears catalogs were used in outhouses.

Lue lisää →


Yksinkertainen pesu vesisuihkulla ja kiinnitysbideellä

liite bidet -suihke suihkubidee wc -ruiskutus

Yksinkertainen pesu vesisuihkulla ja kiinnitysbideellä

BrookPad Ecosplash 250 on ei-sähköinen vedenpuhdistusliuos. Ainoa vaadittu asia on vesiventtiili lähellä wc: tä ja sähköinen bidee -istuin. Sitä voidaan käyttää wc: n puhdistamiseen joutumatta uudelleen kylpyhuoneen uusimiseen. BrookPad" SplashLet Tulee kahdessa versiossa: yksi (250s) ja kaksinkertainen (250d). Voit valita yhden suuttimen välillä pesu- ja itsepuhdistuksella tai. BrookPad on bidee -wc -kiinnitys lasten wc: lle.

Lue lisää →


Hanki todellinen virtaus suihkubideellä

Bidet -istuimet käymälöille yhdistelmä wc -bidee suihkubidee wc -ruiskutus

Hanki todellinen virtaus suihkubideellä

Virtaus on tila, jossa henkilö on täysin kiinnostunut keskittymisasiosta, joka antaa heille mahdollisuuden saavuttaa itsensä täydellä suorituskyvyllä ja nautinnollisella toiminnan prosessissa. Termivirran keksi Mihaly Csikszentmihalyi, joka toimitti Chicagon yliopiston psykologian laitoksen päällikön asemaa vuonna 1975. Virtaustila on voimakkaan keskittymisen ja keskittymisen tila, jossa toiminta ja tietoisuus sulautuvat. Flow -tilassa on henkilökohtainen toimisto tai tilannetta tai toimintaa. Ajallinen kokemuksen vääristymä tapahtuu, kun subjektiivinen ajan havainto vaikuttaa. Autotelialla tarkoitetaan käsitystä toiminnasta luontaisesti ilahduttavaa.

Lue lisää →


Miksi lapset löytävät wc: n, bidetin, ruiskuttajan niin hauskasti?

liite bidet -suihke Emoji kakkuvitsi wc -huumori wc -ruiskutus wc

Miksi lapset löytävät wc: n, bidetin, ruiskuttajan niin hauskasti?

WC -huumori on suuren ilon lähde tietyn ikäisille lapsille wc: llä ja suihkubideellä. WC -huumori voi olla tehokas työkalu lapsille, mutta potta rajoittaa tapoja tulisi käyttää. Koomikot luovat vitsejä asioista, jotka tekevät meistä epämukavaksi, ja se on yleinen selviytymisstrategia. Asiantuntijat ehdottavat, että lapset tekevät saman asian, vaikka he eivät olisi tietoisia siitä. Kylpyhuone -onnettomuudet ovat korkealla 3–6 -vuotiaiden lasten huolenaiheista. WC -huumori voi olla hyvä tapa selviytyä sekä lasten että aikuisten hermostuneisuudesta.

Lue lisää →


Tämä uusi älyvessa on uskomaton.

elektroninen wc japanilaiset käymälät älykäs wc wc -ruiskutus

Tämä uusi älyvessa on uskomaton.

Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka paljon parempi pesu vedenpuhdistuksella kuin paperilla. Mutta se on totta. Kokemus on niin poissa tästä maailmasta, että haluat ehkä jopa kertoa ystävillesi siitä. On kuitenkin vaikea kuvitella jotain, jota et ole henkilökohtaisesti kokenut. Ei ole palata vanhaan tapaan käyttää wc -paperia, kun olet kokeillut sitä. Sinun pitäisi antaa se mennä.

Lue lisää →