Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — toilet paper

Mikä aiheuttaa peräpukamia - oireet ja hoito?

bidee -edut peräpukamat hygienian parantaminen vessapaperi hyvinvointi

Mikä aiheuttaa peräpukamia - oireet ja hoito?

Peräpukamat ovat peräaukon pullistuneita suoneita ja alempi peräsuolen, jotka aiheuttavat epämukavuutta. Kylpyhuoneen ummetus, ripuli ja pitkäaikainen käyttö ovat kaikki oireita. Lääkevoiteita voidaan antaa kärsivälle alueelle, mutta niiden hyödyllisyys on edelleen todistamaton. Jos oireet ovat vakavia tai eivät parane konservatiivisella hoidolla, voidaan tarvita leikkausta. Peräpukamia, jotka ovat tromboituneet.

Lue lisää →


Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Bidet -istuimet käymälöille hygienian parantaminen hygine japanilaiset käymälät älykäs wc bidee vessapaperi Pese tai pyyhi

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Kanssa SplashLet, you can wash directly on toilet, with use of electronic bidet toilet seat just after you are finish. Se SplashLet Tarjoa lopullista vesivirtausta täydelliselle pesulle ja bideelle, vaihtamalla wc -paperin tarpeen ja hygienian saaminen seuraavalle tasolle. Hiemisen veden virtaus puhdistaa kaiken, mitä tarvitset puhdistaaksesi lempeällä ilman ja veden virtauksella. Vettä voidaan käyttää myös automaalin, maalien, levyjen, käsien ja jopa lattian pesemiseen.

Lue lisää →


Vettä käytetään suihkussa päivittäin ympäri maailmaa

bidee bidee -edut bidethistoria Bidet -myyttit bidee -wc bidee -käyttö terveydenhuollon parantaminen älykäs wc vessapaperi pesua

Vettä käytetään suihkussa päivittäin ympäri maailmaa

Sana bidee voi tarkoittaa erilaisia ​​asioita eri ihmisille. Ranskalaiset huonekalujen valmistajat kehittivät ensimmäisen bideen, sikäli kuin tunnustamme, 1700 -luvulla. Shattaf on niin suosittu Itä -Aasian maissa, että sitä tunnetaan nyt itäsuihkuna. Älykkäät wc -istuimet ja bidee -ruiskut ovat yleistymässä eurooppalaisissa kodeissa.

Lue lisää →


Maapäivä - 22. huhtikuuta

maapäivä elektroninen wc loma vessapaperi vesipesu

Maapäivä - 22. huhtikuuta

Vuonna 2020 yli 100 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa juhlii 50 -vuotisjuhliaan maailman suurimpana online -joukkoliikkeinä. Yli 193 maassa se houkutteli yli miljardia ihmistä.

Lue lisää →


Maailman wc -päivä - 19. marraskuuta

bidee -wc historia loma älykäs wc vessapaperi Maailman wc -päivä

Maailman wc -päivä - 19. marraskuuta

19. marraskuuta Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokous ilmoitti maailman wc -päiväksi. Pyrkii kiinnittämään huomiota puhtaanapito -ongelmiin ympäri maailmaa. Sanitaation puute voi johtaa sairauksien, kuten koleran, lavantaudin ja hepatiitin, leviämiseen.

Lue lisää →