Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — toilet bidet

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Bidet -istuimet käymälöille hygienian parantaminen hygine japanilaiset käymälät älykäs wc bidee vessapaperi Pese tai pyyhi

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Kanssa SplashLet, you can wash directly on toilet, with use of electronic bidet toilet seat just after you are finish. Se SplashLet Tarjoa lopullista vesivirtausta täydelliselle pesulle ja bideelle, vaihtamalla wc -paperin tarpeen ja hygienian saaminen seuraavalle tasolle. Hiemisen veden virtaus puhdistaa kaiken, mitä tarvitset puhdistaaksesi lempeällä ilman ja veden virtauksella. Vettä voidaan käyttää myös automaalin, maalien, levyjen, käsien ja jopa lattian pesemiseen.

Lue lisää →


Älykäs wc: n tulevaisuus

AI elektroninen wc wc: n tulevaisuus japanilaiset käymälät koneoppiminen älykäs wc älykäs wc -istuin älykkäät wc bidee

Älykäs wc: n tulevaisuus

Älykkäät käymälät yhdistävät tavanomaiset bideke ja älykäs kotitekniikka, jotta voidaan luoda kylpyhuoneen putkistolaite tai eräänlainen elektroninen bidee -wc. BrookPad on korkealaatuinen tuote, jonka olet tyytyväinen kylpyhuoneessasi. Tyypillinen eurooppalainen käyttää 18 kg wc -paperia vuosittain. Puhdistamista wc -paperilla ennen bidee -suihkun käyttöä suositellaan, kun käytetään bideeä ensimmäistä kertaa. Tavanomainen bidee voidaan kuivata joko wc -paperilla tai pyyhkeellä, jos käytät yhtä näistä. Paperipyyhe on terveempi ja turvallisempi kuin muut menetelmät.

Lue lisää →


Brändiarvio: Villeroy & Boch.

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone bidee -wc historia WC bidee wc Villeroy & Boch

Brändiarvio: Villeroy & Boch.

Se valmistaa astioita, Hygieniatarvikkeita ja terveystarvikkeita Saksassa. Pariisin maailmannäyttelyssä 1900 esitelty Phanolith-posliini on pysynyt suosittuna. Villeroy Boch ylläpitää erittäin korkeita laatuvaatimuksia, ja pienetkin virheet voivat johtaa hylkäykseen. Nämä WC: t ovat nykyaikaista twistiä klassisista WC-pannumuodoista. Avento-sarjassa on esimerkiksi reunattomat WC-istuimet ja ergonomiset kulhot, joissa on viistot reunat.

Lue lisää →