Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — toilet

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos sinulla on putkiongelma?

kylpyhuone opas miten kuinka käyttää putkimies putkimies tarvitaan putkisto WC

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos sinulla on putkiongelma?

Vaurioituneen putken korjaamiseksi voidaan tarvita työntöputken korjauspakkaus tai joustava letkuyhteys. Jos ei, sinun on asennettava uusi putki. Push-fit putken korjauspaketit on helppo käyttää, ja ne voidaan laittaa joko kupari- tai muoviputkiin. Paras tapa on poistaa putki leikkaamalla molemmat puolet pienellä putkileikkurilla. Pysäytä vuoto pysyvästi korjauskettiä ja säästä aikaa.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa korjata vessan väri?

kylpyhuone miten kuinka käyttää putkimies putkimies tarvitaan putkisto WC wc -huuhtelu

Mikä on paras tapa korjata vessan väri?

Toilet flushing accounts for 20% of household water use. You must push the handle to trigger a lever inside the cistern to flush. In this way, the tank may drain into the bowl as quickly as possible. It's vital to keep an eye on the tank's water level. If your toilet leaks, you must act immediately.

Lue lisää →


WC: n ja wc -istuimen ostaminen: Ostaopas

kylpyhuone bidee -wc opas miten miten asentaa WC wc

WC: n ja wc -istuimen ostaminen: Ostaopas

WC on toiseksi käytetty kylpyhuonetuote pesuallas jälkeen. Spigotin ja maaperän putken halkaisija auttaa sinua valitsemaan oikean. Sulje kytkettynä käymälöissä on kaksi tyyliä: seinään ja taakse, edessä ja sivulla. Ennen uuden wc: n ostamista mittaa korkeus, halkaisija (spigote ja maaperäputki) ja maaperän putkien sijoittaminen. Koska et voi indeksoida putkien alla tai ympärillä, seinä-käymälöitä on vaikeampi puhdistaa kuin avoimet käymälät.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa purkaa tukkeutuneita putkia?

kylpyhuone bidee -wc opas keittiö putkimies putkimies tarvitaan putkisto WC irrottaminen

Mikä on paras tapa purkaa tukkeutuneita putkia?

Jos wc on tukkeutunut, huuhtele se ja käytä sitten kemiallista tyhjennyspuhdistusainetta. Käytä käsineitä ja suojalasit suojataksesi kädet ja silmäsi puhdistusaineelta. Jos jätteiden ansa ei ole poistettava, käytä viemäriäänellä jäteviivan koettamiseen. Kodin viemärijärjestelmän jäteputket ja ansat ovat järjestelmän kriittisiä komponentteja. Muoviputkia ja varusteita käytetään suurimmassa osassa nykyaikaisia ​​järjestelmiä. Jos pesuallas, altaan tai kylpyamme tyhjentyvät hitaasti, yritä korjata ongelma mahdollisimman pian. Jos et, tilanteen korjaaminen voi olla vaikeampaa.

Lue lisää →


Onko Vitra tunnettu vessavalmistaja?

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu bidee design opas historia WC vitra

Onko Vitra tunnettu vessavalmistaja?

VitrA on turkkilainen yritys, joka perustettiin 1900-luvun alussa. üleyman Ferit Eczacibaşi, tunnettu turkkilainen apteekkari, perusti yrityksen. VitrA Essentials on kustannustehokas tapa luoda nykyaikainen, tuore koti. Suunnittelijoiden kokoelma sisältää Alejandro Aravena ja Michel Charlot. VitrA on yksi maailman johtavista kylpyhuonetehtaista, joka perustettiin 1970-luvulla.

Lue lisää →