Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — tiles

Kuinka voin valita kylpyhuonekauton laatat?

kylpyhuone kylpyhuoneen uusinta kylpyhuonekaupat älykäs wc laatat

Kuinka voin valita kylpyhuonekauton laatat?

Kylpyhuoneessasi valitsemasi laatat asettavat sävyn valmistetun tilan yleisön ulkonäön ja tunteen. Yhdeksän ideaa, jonka aion jakaa teille tänään, tekee siitä yksinkertaisemman kuin koskaan kaventaa sitä, mitä todella haluat käyttää ihanteellisessa kylpyhuoneessasi ja muuttaa visiosi todellisuudeksi.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa laattaa seinä?

kylpyhuone kylpyhuonekaupat opas miten kuinka käyttää laatat

Mikä on paras tapa laattaa seinä?

Olemme täällä auttamassa sinua saamaan parhaan mahdollisen viimeistelyn seinälaattojen asennuksellesi. Seuraavat ideat auttavat sinua laatimaan kylpyhuone, suihkukaappi, keittiö backsplash tai vain pieni tila sen ympärillä. On tärkeää valmistautua etukäteen ja arvioida tarvitsemasi laattojen ja liiman määrä. Piirrä tasainen viiva yksi laatta korkealle kaikkien neljän seinän yli korkeimmasta kaltevasta nurkasta. Suojataksesi silmäsi ja kasvot lentäviltä laattoilta ja teräviltä reunoilta, käytä turvasalaa ja pölymaskia.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa asettaa lattialaatat?

kylpyhuonekaupat opas Koti kodinparannus miten laatat

Mikä on paras tapa asettaa lattialaatat?

Ensimmäinen askel uuden laattalattian asettamisessa on tilan mittaaminen. Puhdista lattia saippualla ja vesiliuoksella ja tasoita se tarvittaessa. Varmista, että betoni on kuiva, pölytön ja pohjustettu akryylipohjaisella pohjamaalilla. Osta aina 10% ylimääräisiä laattoja murtumien ja leikkausten mahdollistamiseksi. Laattakuviosi taataksesi symmetrinen, merkitse kunkin seinän keskipisteet liituviivoilla lattialla.

Lue lisää →