Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — sustainable architecture

Mikä tekee arkkitehtuurista kestävän?

design suunnitteluideoita opas älykäs suunnittelu kestävä kestävä arkkitehtuuri

Mikä tekee arkkitehtuurista kestävän?

Prosessilla, jolla varmistetaan, että tällä hetkellä käytettävissä olevien resurssien käytöllä ei ole kielteistä vaikutusta kollektiiviseen hyvinvointiin, tunnetaan kestävänä suunnittelulla. Kestävän suunnittelun ensisijainen tavoite on optimoida energiatehokkuus koko rakennuksen elinkaaren ajan. Materiaalit, joilla on korkea lämpömassa, säilyttävät tehokkaasti lämmön ja hyvän eristyksen, ovat esimerkkejä matalan energian suunnittelukomponenteista. Uusi urbanismi, uusi klassinen arkkitehtuuri ja täydentävä arkkitehtuuri ovat kaikki liikkeitä, jotka puolustavat ekologisesti ystävällisempää rakentamista. Kestävä urbanismi kattaa toimet, jotka ylittävät ympäristöystävällisen arkkitehtuurin ja omaksuvat kokonaisvaltaisemman näkemyksen kestävyydestä.

Lue lisää →


Mitä kestävä arkkitehtuuri tarkoittaa?

arkkitehtuuri design suunnitteluideoita opas kestävä kestävä arkkitehtuuri

Mitä kestävä arkkitehtuuri tarkoittaa?

Kestävä arkkitehtuuri sisältää tarkoituksenmukaisen lähestymistavan energian ja ympäristönsuojeluun ympäristön suunnittelussa. Passiivinen aurinkorakennuksen suunnittelu, joka ei tarvitse aktiivisten aurinkolaitteiden, kuten aurinkosähkökennojen tai aurinkovesipaneelien, asentamista, voi kerätä aurinkoenergiaa tehokkaasti. Matalaenergiamallit sisältävät lämpöä pidättävät materiaalit, joilla on korkea lämpömassa, sekä erinomainen eristys, joka auttaa estämään lämpöä pääsemästä.

Lue lisää →


Merkittävin tapa, jolla älykäs talo voi parantaa elämääsi.

opas Koti kodinparannus fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs wc kestävä kestävä arkkitehtuuri

Merkittävin tapa, jolla älykäs talo voi parantaa elämääsi.

Älykäs tekniikka on saapunut: Tässä on viisi tapaa, joilla se voi parantaa elämämme laatua. Älykkäät termostaatit antavat sinun hallita kodin lämpötilaa puhelimellasi tai äänellä. Älykkäällä ovikellellä voit nähdä kuka on ovella olematta siellä. Älykäs valaistus voi auttaa vähentämään sinistä valotasoa, mikä helpottaa nukahtamista. Valkoista kohinaa voidaan käyttää melun suodattamiseen samalla kun tuottavat rauhoittavia ääniä.

Lue lisää →