Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — smart toilets

What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japanin kylpyhuone japanilainen wc japanilaiset käymälät älykäs wc älykäs wc -istuin älykkäät wc

What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japanilainen wc voi myös viitata elektroniseen wc: hen, älykäs wc, japanilainen wc -istuin tai älykäs wc. Moderni wc syntyi, kun Toto esitteli Washlet G -sarjansa vuonna 1980 japanilaisen wc -toton. Japanilaiset wc: t ovat kuuluisia puhtaudestaan ​​vesisuihun ansiosta, jonka tarkoituksena on puhdistaa sinut ilman wc -paperia.

Lue lisää →


Älykäs keittiön ostaminen: Ostajan opas

opas keittiö moderni moderni muotoilu fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykkäät wc

Älykäs keittiön ostaminen: Ostajan opas

Älykkäisiin keittiöihin kuuluvat uudet laitteet ja ottelut, jotka vastaavat äänikomentoihin ja joita hallitaan sovelluspohjaisen kaukosäätimen kautta. Smart viittaa itsevalvontaan, analysointiin ja raportointiin. Energy Star -sertifioidut älykkäät välineet voivat auttaa sinua säästämään rahaa sähkölaskullesi. Hyvin varustetussa keittiössä on laitteet, jotka "ajattelevat" sinulle. Mukauta jokaista tehtävää käyttämällä erilaisia ​​antureita ja parametreja, joihin pääsee näistä laitteista. WiFi- ja Bluetooth-yhteensopivat laitteet yhdistävät koko keittiön toisiinsa.

Lue lisää →


Mitkä ovat erityyppiset wc: t?

Takaisin seinään käymälöihin bidee -wc Sulje kytketyt wc: t elektroninen wc älykkäät wc WC-istuin perinteiset wc seinän ripustetut wc

Mitkä ovat erityyppiset wc: t?

Vaikka nämä seinä-käymälät ovat visuaalisesti houkuttelevia ja vievät vähän tilaa, niitä voidaan käyttää myös budjetin hyödyntämiseen. Perinteisillä wc: llä voi olla tiiviisti kytketty konfiguraatio, joka on identtinen nykyisten wc: n kanssa. Niitä on usein kolme eri korkeutta: lyhyt, keskisuuri ja raskas.

Lue lisää →


10 kylpyhuoneideoita ja mallia

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita Japanin kylpyhuone Suihku wc älykäs wc älykkäät wc 10 parasta kylpyhuoneen suunnittelua

10 kylpyhuoneideoita ja mallia

Unelmiemme kylpyhuoneen suunnitteluun tarvitsemme kaikki vähän inspiraatiota. Seurauksena on, että voit käydä läpi galleriamme, nähdä, mitä asiakkaamme ovat tehneet, lukea blogiartikkeliamme ja kouluttaa kylpyhuoneen suunnittelijaasi alan uusimmista suuntauksista.

Lue lisää →


Älykäs wc: n tulevaisuus

AI elektroninen wc wc: n tulevaisuus japanilaiset käymälät koneoppiminen älykäs wc älykäs wc -istuin älykkäät wc bidee

Älykäs wc: n tulevaisuus

Älykkäät käymälät yhdistävät tavanomaiset bideke ja älykäs kotitekniikka, jotta voidaan luoda kylpyhuoneen putkistolaite tai eräänlainen elektroninen bidee -wc. BrookPad on korkealaatuinen tuote, jonka olet tyytyväinen kylpyhuoneessasi. Tyypillinen eurooppalainen käyttää 18 kg wc -paperia vuosittain. Puhdistamista wc -paperilla ennen bidee -suihkun käyttöä suositellaan, kun käytetään bideeä ensimmäistä kertaa. Tavanomainen bidee voidaan kuivata joko wc -paperilla tai pyyhkeellä, jos käytät yhtä näistä. Paperipyyhe on terveempi ja turvallisempi kuin muut menetelmät.

Lue lisää →