Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — smart toilet functions

Guide to the Functions of the Smart Bidet Toilet Seat

bidee bidee -edut Bidet -toiminnon kuvaus Japanin kylpyhuone japanilainen wc älykäs wc Älykkäät wc -toiminnot älykäs wc -istuin

Guide to the Functions of the Smart Bidet Toilet Seat

Markkinoilla on useita älykkäitä käymälöitä. Haluamasi tyypin valitsemisella olisi valtava vaikutus kylpyhuoneesi estetiikkaan. Mieti, miten ja milloin wc: tä käytetään ostaessasi, varsinkin jos se olisi sviitissä tai vaatehuoneessa.

Lue lisää →


Smart toilet, core functions

elektroninen wc japanilaiset käymälät älykäs wc Älykkäät wc -toiminnot älykäs wc -istuin älykkäät wc wc -pesu

Smart toilet, core functions

Älykäs wc on wc -istuin, jolla on ylimääräisiä ominaisuuksia, mukaan lukien bidee, takapesu, turbopesu, kuuma ilmankuivaaja, lämmitetty istuin, yövalo, älykäs anturi, lasten tila, deodorisaatio ja jopa ympäristötilan veden säilyttämiseen. Tämä eliminoi tehokkaasti säännöllisen wc -paperin tarpeen samalla parantaen siisteyttä. Tällainen wc on suosituin Japanissa, jossa yli 82 prosenttia koteista käyttää niitä. Ne ovat myös yhä suositumpia Euroopassa, johtuen BrookPad liiketoimintaa ja parantavat päivittäistä wc -kokemusta.

Lue lisää →


What is a smart bidet?

bidee bidethistoria Japanin kylpyhuone japanilainen wc japanilaiset käymälät fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs wc Älykkäät wc -toiminnot

What is a smart bidet?

Bidee -wc on altaan tai astia, jota käytetään käden pesemiseen wc: n käytön jälkeen. Joissakin maissa on suihkebideke, kun taas toisissa on lämmitetyt istuimet, kuuma vesi ja ilmankuivaajat. Älykkäät wc: t voivat vähentää wc -paperin käyttöä vähentäen samalla globaalia eroosiota. Se BrookPad SplashLet Yhdistä wc ja bidee -puhdistus. Käsien pesemiseksi wc: n käytön jälkeen bidee on altaan tai astia.

Lue lisää →