Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — smart design

Keittiömme ovat viisaampia minuuttiin mennessä.

opas miten moderni moderni muotoilu fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs keittiö

Keittiömme ovat viisaampia minuuttiin mennessä.

Älykkäät laitteet voivat auttaa sinua säästämään rahaa ja energiaa, koska ne ovat energiatehokkaita, itse diagnosoivia ja mukautettavissa päivittäiseen rutiiniisi. Emme olisi suositelleet heitä kymmenen vuotta sitten, mutta uskomme tänään, että ylivoimainen enemmistö on hyvä arvo.

Lue lisää →


Mitkä ovat pieniä kylpyhuoneen ideoita?

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita design suunnitteluideoita moderni moderni kylpyhuone moderni kylpyhuoneen suunnittelu moderni muotoilu moderni tyylinen kylpyhuone Pieni kylpyhuoneen suunnittelu älykäs suunnittelu

Mitkä ovat pieniä kylpyhuoneen ideoita?

Opi tekemään pienestä kylpyhuoneesta isommalta käyttämällä liukastumista. Löydä täydelliset varusteet ja kalusteet pienimmalle kylpyhuoneelle. Ole tietoinen joistakin tällä hetkellä markkinoilla olevista tilaa säästävistä innovaatioistamme. Käytä näitä ideoita rakentaaksesi sinulle ihanteellinen kylpyhuone. Viime aikoina pesu- tai turhamaisuusyksiköt ovat kehittyneet melko vähän.

Lue lisää →


How do you come up with bathroom refreshment ideas?

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuonevalaistus kylpyhuoneen jäähdytin kylpyhuoneen uusinta kylpyhuoneen pesuallas kylpyhuonekatsat kylpyhuonekaupat moderni kylpyhuoneen suunnittelu moderni muotoilu Pieni kylpyhuoneen suunnittelu älykäs suunnittelu wc -suunnittelu

How do you come up with bathroom refreshment ideas?

Kynttilät saavat kylpyhuoneesi näyttämään tyylikkäiltä. Harkitse kylpymatto-, saippua -annostelijoiden ja hammasharjapidikkeiden päivittämistä. Kylpyhuoneesi sisustus on yksinkertaista, lisää vain valoa ja väriä. Sinulla on oltava kyky kunnostaa kylpyhuoneesi tehdäksesi se. Jokainen kylpyhuoneen uusinta sisältää turhamaisuudet.

Lue lisää →


Mikä tekee arkkitehtuurista kestävän?

design suunnitteluideoita opas älykäs suunnittelu kestävä kestävä arkkitehtuuri

Mikä tekee arkkitehtuurista kestävän?

Prosessilla, jolla varmistetaan, että tällä hetkellä käytettävissä olevien resurssien käytöllä ei ole kielteistä vaikutusta kollektiiviseen hyvinvointiin, tunnetaan kestävänä suunnittelulla. Kestävän suunnittelun ensisijainen tavoite on optimoida energiatehokkuus koko rakennuksen elinkaaren ajan. Materiaalit, joilla on korkea lämpömassa, säilyttävät tehokkaasti lämmön ja hyvän eristyksen, ovat esimerkkejä matalan energian suunnittelukomponenteista. Uusi urbanismi, uusi klassinen arkkitehtuuri ja täydentävä arkkitehtuuri ovat kaikki liikkeitä, jotka puolustavat ekologisesti ystävällisempää rakentamista. Kestävä urbanismi kattaa toimet, jotka ylittävät ympäristöystävällisen arkkitehtuurin ja omaksuvat kokonaisvaltaisemman näkemyksen kestävyydestä.

Lue lisää →


Merkittävin tapa, jolla älykäs talo voi parantaa elämääsi.

opas Koti kodinparannus fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs wc kestävä kestävä arkkitehtuuri

Merkittävin tapa, jolla älykäs talo voi parantaa elämääsi.

Älykäs tekniikka on saapunut: Tässä on viisi tapaa, joilla se voi parantaa elämämme laatua. Älykkäät termostaatit antavat sinun hallita kodin lämpötilaa puhelimellasi tai äänellä. Älykkäällä ovikellellä voit nähdä kuka on ovella olematta siellä. Älykäs valaistus voi auttaa vähentämään sinistä valotasoa, mikä helpottaa nukahtamista. Valkoista kohinaa voidaan käyttää melun suodattamiseen samalla kun tuottavat rauhoittavia ääniä.

Lue lisää →