Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — smart

Keittiömme ovat viisaampia minuuttiin mennessä.

opas miten moderni moderni muotoilu fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs keittiö

Keittiömme ovat viisaampia minuuttiin mennessä.

Älykkäät laitteet voivat auttaa sinua säästämään rahaa ja energiaa, koska ne ovat energiatehokkaita, itse diagnosoivia ja mukautettavissa päivittäiseen rutiiniisi. Emme olisi suositelleet heitä kymmenen vuotta sitten, mutta uskomme tänään, että ylivoimainen enemmistö on hyvä arvo.

Lue lisää →


Merkittävin tapa, jolla älykäs talo voi parantaa elämääsi.

opas Koti kodinparannus fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs wc kestävä kestävä arkkitehtuuri

Merkittävin tapa, jolla älykäs talo voi parantaa elämääsi.

Älykäs tekniikka on saapunut: Tässä on viisi tapaa, joilla se voi parantaa elämämme laatua. Älykkäät termostaatit antavat sinun hallita kodin lämpötilaa puhelimellasi tai äänellä. Älykkäällä ovikellellä voit nähdä kuka on ovella olematta siellä. Älykäs valaistus voi auttaa vähentämään sinistä valotasoa, mikä helpottaa nukahtamista. Valkoista kohinaa voidaan käyttää melun suodattamiseen samalla kun tuottavat rauhoittavia ääniä.

Lue lisää →


Tehokkain tekniikka terveelle oleskelulle

Koti kodinparannus fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs wc tekniikka

Tehokkain tekniikka terveelle oleskelulle

Kaiken kaikkiaan on puhdasta, terveellistä kotiteknologiaa. Arvioi valaistus ja laitteistot tavoitteena luoda turvallisuustunne sekä asukkaille että vierailijoille. Käytä automaattisen tunnistavien anturien tai lämpötilanhallinnan lämmityskomponentteja pitämään talosi ja perhe terveenä. Kosketusvapaan ulkovalaistuksen lisääntyminen on käynnissä. Etukuisti ja kävelytievalaistus on riittävän kirkas nähdäkseen etsiessään oveavainta. Pois kotoa, valot tulisi kytkeä päälle. Älykkäät kotivalot sisältävät monia ominaisuuksia, kuten helppoa On/OFF-aikataulua ja älypuhelinta tai tablettiystävällisiä ohjelmistoohjauksia. WiFi- tai Bluetooth -yhteydet tarvitaan tähän innovatiiviseen älykkään lukkoon. Pitkäaikaiset ja lian kestävät pinnoitteet mahdollistavat lattian helposti puhdistaa. Käytä terveystietoisia tekniikoita, kuten ilmanpuhdistimia, kostuttajia ja ilmankuivaajia, varmistaaksesi, että ilma on mahdollisimman puhdas.

Lue lisää →


Älykäs keittiön ostaminen: Ostajan opas

opas keittiö moderni moderni muotoilu fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykkäät wc

Älykäs keittiön ostaminen: Ostajan opas

Älykkäisiin keittiöihin kuuluvat uudet laitteet ja ottelut, jotka vastaavat äänikomentoihin ja joita hallitaan sovelluspohjaisen kaukosäätimen kautta. Smart viittaa itsevalvontaan, analysointiin ja raportointiin. Energy Star -sertifioidut älykkäät välineet voivat auttaa sinua säästämään rahaa sähkölaskullesi. Hyvin varustetussa keittiössä on laitteet, jotka "ajattelevat" sinulle. Mukauta jokaista tehtävää käyttämällä erilaisia ​​antureita ja parametreja, joihin pääsee näistä laitteista. WiFi- ja Bluetooth-yhteensopivat laitteet yhdistävät koko keittiön toisiinsa.

Lue lisää →


What is a smart bidet?

bidee bidethistoria Japanin kylpyhuone japanilainen wc japanilaiset käymälät fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs wc Älykkäät wc -toiminnot

What is a smart bidet?

Bidee -wc on altaan tai astia, jota käytetään käden pesemiseen wc: n käytön jälkeen. Joissakin maissa on suihkebideke, kun taas toisissa on lämmitetyt istuimet, kuuma vesi ja ilmankuivaajat. Älykkäät wc: t voivat vähentää wc -paperin käyttöä vähentäen samalla globaalia eroosiota. Se BrookPad SplashLet Yhdistä wc ja bidee -puhdistus. Käsien pesemiseksi wc: n käytön jälkeen bidee on altaan tai astia.

Lue lisää →