Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — small toilet

On Villeroy ja Boch hyvälaatuinen, brändikatsaus.

bidee bidee -wc historia moderni kylpyhuone moderni kylpyhuoneen suunnittelu pieni wc WC Villeroy & Boch

On Villeroy ja Boch hyvälaatuinen, brändikatsaus.

Villeroy & Boch perustivat vuonna 1748 Iron Master François Boch ja hänen kolme poikaansa, jotka kaikki olivat aiemmin työskennelleet seppäinä. Yhtiö aloitti Audun Le Tiche Lorraine -kylässä, jossa rautamestarit kehittivät keramiikkayrityksen oppisopimusoppijoidensa avulla. Yhtiö loi maailman ensimmäisen laattatuotantolaitoksen, joka oli omistettu vain arkkitehtonisiin laattoihin vuonna 1869. Villeroylla ja Bochilla on pitkä ja arvostettu historia korkealaatuisten keraamisten ja terveystavaroiden tuottamisesta. Tätä asiantuntemusta on käytetty monenlaisia ​​houkuttelevia, nykyaikaisia ​​ja mukavia WC -yksiköitä ja bidekejä talon.

Lue lisää →


Onko Laufen hyvä wc -tuotemerkki?

bidee bidee -wc opas historia laufen pieni wc WC wc

Onko Laufen hyvä wc -tuotemerkki?

Tämä sveitsiläinen yritys on toiminut melkein vuosisadan ajan. Yrityksen tuotteiden on tarkoitus olla kustannustehokkaita ja ekologisesti ystävällisiä. He ovat saaneet monia suunnittelupalkkioita vuosien varrella, mukaan lukien palkittu muotoilu. Innovatiiviset valmistustekniikat ja veden suojelustrategia ovat myös jotain Laufenia. Koska se on luotu etuna, Laufen -huonekaluilla on todella tyylikäs ja houkutteleva ulkonäkö. Laufen pro a yksiköt, joissa on selkeät tablettimuodot, tarjoavat koristeelle hienovaraisen eurooppalaisen tyylikkyyden. Pro B- ja Pro C -alueilla on neutraali tyyli kaarevalla rintamalla, joka sopii hyvin hyvin perheen, yritysten tai julkisten rakennusten vessoihin. Bidet ja wc ovat mukavia, käytännöllisiä ja kauniita. Seinä-ripustettu, seinään ja tiiviisti kytketyt wc: t tarjoavat selkeän näkökohdan valosta ja tilasta kylpyhuoneeseen. Stefano Giovannoni loi il Bagno Alessi -sarjan kylpyammeita, pesualloja, WCS: tä, bidekeitä ja säiliöitä.

Lue lisää →


Pieni Kylpyhuone Suunnittelu

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuonevalaistus moderni kylpyhuone Pieni kylpyhuoneen suunnittelu pieni wc

Pieni Kylpyhuone Suunnittelu

The bathroom is a place that you need use of many times a day. The way you arrange the tiles in the bathroom often influences making your bathroom appear larger. If you have a shallow toilet, a safer choice for a spatial effect is to lay the tile lengthwise. To make your bathroom look bigger, use bright colors specifically for the walls. Furniture on the legs is another way to make the bathroom look larger.

Lue lisää →