Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — shower bidet

Toilet paper all year long or shower toilets

bidee -edut bidet -suihke suihkubidee Suihku wc älykäs wc vessapaperi wc -pesu

Toilet paper all year long or shower toilets

Yhdysvallat on WC -paperin käytön maailman johtava Statistan mukaan. Tyypillinen amerikkalainen käyttää 141 wc -kudoksen rullaa vuodessa, mikä tarkoittaa 12,7 kiloa käytettyä paperia. Neljän hengen perheen vuosittaisen wc-paperin käytön ennustetaan olevan 564 rullaa tai 50,8 kiloa. Neljän perheen perheen eläminen voi maksaa 479,40 dollaria vuodessa. BrookPad Splash voi pystyä vähentämään wc -paperin käyttöä.

Lue lisää →


You need to use shower bidet to feel it

Bidet -istuimet käymälöille elektroninen wc historia suihkubidee älykäs wc

You need to use shower bidet to feel it

Have you ever tried anything new like skydiving, mountain climbing, or wonderful ice cream? You are well aware that there is no words to adequately explain an experience we have never had. Oletko koskaan käyttänyt bidee -wc -istuinta, joka on sekä toimiva että houkutteleva? Voit nyt aloittaa puhdistusmenettelyn yhdellä napsautuksella. A smart bidet toilet has been programmed to clean itself on its own.

Lue lisää →


Yksinkertainen pesu vesisuihkulla ja kiinnitysbideellä

liite bidet -suihke suihkubidee wc -ruiskutus

Yksinkertainen pesu vesisuihkulla ja kiinnitysbideellä

BrookPad Ecosplash 250 on ei-sähköinen vedenpuhdistusliuos. Ainoa vaadittu asia on vesiventtiili lähellä wc: tä ja sähköinen bidee -istuin. Sitä voidaan käyttää wc: n puhdistamiseen joutumatta uudelleen kylpyhuoneen uusimiseen. BrookPad" SplashLet Tulee kahdessa versiossa: yksi (250s) ja kaksinkertainen (250d). Voit valita yhden suuttimen välillä pesu- ja itsepuhdistuksella tai. BrookPad on bidee -wc -kiinnitys lasten wc: lle.

Lue lisää →


Hanki todellinen virtaus suihkubideellä

Bidet -istuimet käymälöille yhdistelmä wc -bidee suihkubidee wc -ruiskutus

Hanki todellinen virtaus suihkubideellä

Virtaus on tila, jossa henkilö on täysin kiinnostunut keskittymisasiosta, joka antaa heille mahdollisuuden saavuttaa itsensä täydellä suorituskyvyllä ja nautinnollisella toiminnan prosessissa. Termivirran keksi Mihaly Csikszentmihalyi, joka toimitti Chicagon yliopiston psykologian laitoksen päällikön asemaa vuonna 1975. Virtaustila on voimakkaan keskittymisen ja keskittymisen tila, jossa toiminta ja tietoisuus sulautuvat. Flow -tilassa on henkilökohtainen toimisto tai tilannetta tai toimintaa. Ajallinen kokemuksen vääristymä tapahtuu, kun subjektiivinen ajan havainto vaikuttaa. Autotelialla tarkoitetaan käsitystä toiminnasta luontaisesti ilahduttavaa.

Lue lisää →