Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — shower

Mikä on paras tapa asentaa suihku?

kylpyhuone kylpyamme tai suihku bidee -asennus opas miten asentaa suihku suihkupäät

Mikä on paras tapa asentaa suihku?

Sekoitinsuihku pumpun kanssa tai ilman sitä, virtalähde tai sähkösuihku ovat kaikki vaihtoehtoja. Lämmityselementti, samanlainen kuin vedenkeitin, lämmittää vettä, kun se kulkee sähkösuihkun läpi. Ennen kuin voit aloittaa suihkun asentamisen, sinun on ensin valmistettava putket ja luotava sähköyhteys. Pumppua ei tarvita, jos sinulla on yhdistelmäkattila tai jos kylmävesi toimitetaan suoraan verkkovirran syöttöstä. Sähköinen suihku tarvitsee oman erillisen piirin kuluttajayksiköstä, ja lopullinen yhteys on täytettävä sähköasentaja oman turvallisuuden vuoksi.

Lue lisää →


Miten valita suihkukaappi?

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyamme tai suihku suihku suihkukotelo

Miten valita suihkukaappi?

Suihkukaapit ovat saatavilla eri tyylejä ja kokoja. Quadrant - suihkukaappi on yleisin suihkukaapin tyyppi, koska se sopii siististi huoneen nurkkaan. Jos sinulla on tarvittava tila ja varat, suihku tai märkä huone on ylellinen lisä uuteen kylpyhuoneeseen tai remonttiin, joka lähes varmasti nostaa talon arvoa. Sopivin suihkukaappi on kuvattu alla. Quadrant suihkukaapit ovat paras vaihtoehto, jos haluat maksimoida tilaa kylpyhuoneessa.

Lue lisää →


Grohe -wc, napautus- ja suihkukatsaus, onko se hyvä tuotemerkki?

bidee -wc loistava historia japanilainen wc suihku älykäs wc wc

Grohe -wc, napautus- ja suihkukatsaus, onko se hyvä tuotemerkki?

Grohe is the world's first brand dedicated to delivering pure delight in water by combining technology, quality, design, and sustainability. Grohe employs over 6,000 individuals, of whom 2,400 are situated in Germany. The company has been part of the LIXIL Group Corporation since 2014. Grohe was named one of 50 multinational firms whose strategies have a beneficial influence on society in Fortune's Change the World ranking. The company's goal is to design products that delight consumers and satisfy the demands of long-term sustainability.

Lue lisää →


Miten valita Shower?

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita opas ioniset suihkupäät suihku suihkupäät

Miten valita Shower?

Showers näinä päivinä on tarkoitus parantaa kylpyhuoneen kokemusta tarjoamalla tunnetta ylellisyyttä ja iloa käyttäjälle. Mixer-suihkut luokitellaan karkeasti kahteen tyyppiin: niihin, joissa on piilotettu venttiili ja ne, joissa on suojaava venttiili. Tilan määrä kylpyhuoneessasi on myös tärkeää määritettäessä sellainen suihku, joka olisi sopivin Plumbing System. Mixer suihkussa yhdistää kuumat ja kylmät vesivarat ennen kuin ne vapautetaan suihkupään kautta. Sähkösuihkut vetävät vettä kylmästä vedestä, jossa sitä lämmitetään suihkuyksikön sisällä lämmityskomponenteilla.

Lue lisää →


Miten Valita Kylpyhuoneen Hanat?

altaan hanat kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuonekatsat suihku napauttaa

Miten Valita Kylpyhuoneen Hanat?

Kylpyhuoneen hanat ja hanan valinnat ovat monenlaisia ​​vaihtoehtoja. Ihanteellinen menetelmä altaan hanan hyödyntämiseksi on pyörittää vastapäivään, mikä mahdollistaa veden virtauksen heti, kun kahva kääntyy vastapäivään. Perinteiset hanat voivat olla upea sopivuus Edwardian-sviitisiisi, mutta entä huipputekninen suunnittelija? Sekoittimen altaan hanat on kytketty valuma -alueelle ennen asennusta. Joidenkin altaiden pohjassa olevat napautusreiät on osittain valettu alla.

Lue lisää →