Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — rak ceramics

Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Amerikkalainen standardi Sersaniitti duravit kooderi loistava ihanteellinen standardi Puuhiilen poltin laufen Rakeramiikka Roca älykäs wc -istuin wc toto Villeroy & Boch vitra

Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Japanilaisissa käymälöissä on erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on auttaa kylpyhuoneessa olevia matkoja sujuvammin. Grohe-wc-mallit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä, mutta ne ovat edelleen kestäviä, jättäen runsas ja pitkäaikainen vaikutus. BrookPad SplashLet Älykkäät wc-istuimet on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista pitkäaikaista käyttöä varten.

Lue lisää →


Onko Rak Ceramics tunnettu kylpyhuoneen valmistaja?

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone bidee bidee -wc opas historia Rakeramiikka WC

Onko Rak Ceramics tunnettu kylpyhuoneen valmistaja?

Hampshiressä sijaitsevan AK -keramiikka on keraamisten laattojen ja saniteettiesineiden maailmanlaajuinen johtaja. Siinä työllistää 15 000 ihmistä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Intiassa, Bangladeshissa, Iranissa, Euroopassa, Australiassa ja Singaporessa. Samena Capital osti 30,6 prosentin osuuden liiketoiminnasta aiemmin tänä vuonna. AK -keramiikassa välitämme ympäristöstä, etenkin veden säilyttämisestä. Viimeisimmät Rak -käymälät sisältävät huuhtelujärjestelmän, joka säästää yli 33% vettä.

Lue lisää →