Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — plumber

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos sinulla on putkiongelma?

kylpyhuone opas miten kuinka käyttää putkimies putkimies tarvitaan putkisto WC

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos sinulla on putkiongelma?

Vaurioituneen putken korjaamiseksi voidaan tarvita työntöputken korjauspakkaus tai joustava letkuyhteys. Jos ei, sinun on asennettava uusi putki. Push-fit putken korjauspaketit on helppo käyttää, ja ne voidaan laittaa joko kupari- tai muoviputkiin. Paras tapa on poistaa putki leikkaamalla molemmat puolet pienellä putkileikkurilla. Pysäytä vuoto pysyvästi korjauskettiä ja säästä aikaa.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa korjata vessan väri?

kylpyhuone miten kuinka käyttää putkimies putkimies tarvitaan putkisto WC wc -huuhtelu

Mikä on paras tapa korjata vessan väri?

Toilet flushing accounts for 20% of household water use. You must push the handle to trigger a lever inside the cistern to flush. In this way, the tank may drain into the bowl as quickly as possible. It's vital to keep an eye on the tank's water level. If your toilet leaks, you must act immediately.

Lue lisää →


Putkiston osto-opas.

opas kodinparannus putkimies putkimies tarvitaan putkisto työkalupakki työkalut

Putkiston osto-opas.

Plumbing requires a lot of specialized equipment. Depending on the circumstances, a basin wrench may tighten or loosen tap connections. Polyurethane putty is used to patch up leaking pipes. If you need to replace a faucet, be sure you have the proper equipment. A half-metal file is used to clean up the cut ends of copper pipe.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa purkaa tukkeutuneita putkia?

kylpyhuone bidee -wc opas keittiö putkimies putkimies tarvitaan putkisto WC irrottaminen

Mikä on paras tapa purkaa tukkeutuneita putkia?

Jos wc on tukkeutunut, huuhtele se ja käytä sitten kemiallista tyhjennyspuhdistusainetta. Käytä käsineitä ja suojalasit suojataksesi kädet ja silmäsi puhdistusaineelta. Jos jätteiden ansa ei ole poistettava, käytä viemäriäänellä jäteviivan koettamiseen. Kodin viemärijärjestelmän jäteputket ja ansat ovat järjestelmän kriittisiä komponentteja. Muoviputkia ja varusteita käytetään suurimmassa osassa nykyaikaisia ​​järjestelmiä. Jos pesuallas, altaan tai kylpyamme tyhjentyvät hitaasti, yritä korjata ongelma mahdollisimman pian. Jos et, tilanteen korjaaminen voi olla vaikeampaa.

Lue lisää →


How to Unclog a Toilet

bidee -wc opas miten kuinka käyttää putkimies putkimies tarvitaan putkisto WC Vessaharja irrottaminen

How to Unclog a Toilet

WC -tukkeutumiset tapahtuvat yleensä, kun et halua niitä. Joitakin esteitä voidaan hoitaa amatööriputkimiehellä. Hyvän männän tai DIY -tyhjennyspuhdistusaineen tulisi tyypillisesti puhdistaa tukkeut. Ylivoimaisesti kytketty wc irrottaa yksinään. Bakteerit saattavat piiloutua minkä tahansa wc: n sisällä, mutta hyvä pari kuminpuhdistuskäsineitä pitää sinut turvassa.

Lue lisää →