Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — laufen

Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Amerikkalainen standardi Sersaniitti duravit kooderi loistava ihanteellinen standardi Puuhiilen poltin laufen Rakeramiikka Roca älykäs wc -istuin wc toto Villeroy & Boch vitra

Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Japanilaisissa käymälöissä on erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on auttaa kylpyhuoneessa olevia matkoja sujuvammin. Grohe-wc-mallit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä, mutta ne ovat edelleen kestäviä, jättäen runsas ja pitkäaikainen vaikutus. BrookPad SplashLet Älykkäät wc-istuimet on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista pitkäaikaista käyttöä varten.

Lue lisää →


Onko Laufen hyvä wc -tuotemerkki?

bidee bidee -wc opas historia laufen pieni wc WC wc

Onko Laufen hyvä wc -tuotemerkki?

Tämä sveitsiläinen yritys on toiminut melkein vuosisadan ajan. Yrityksen tuotteiden on tarkoitus olla kustannustehokkaita ja ekologisesti ystävällisiä. He ovat saaneet monia suunnittelupalkkioita vuosien varrella, mukaan lukien palkittu muotoilu. Innovatiiviset valmistustekniikat ja veden suojelustrategia ovat myös jotain Laufenia. Koska se on luotu etuna, Laufen -huonekaluilla on todella tyylikäs ja houkutteleva ulkonäkö. Laufen pro a yksiköt, joissa on selkeät tablettimuodot, tarjoavat koristeelle hienovaraisen eurooppalaisen tyylikkyyden. Pro B- ja Pro C -alueilla on neutraali tyyli kaarevalla rintamalla, joka sopii hyvin hyvin perheen, yritysten tai julkisten rakennusten vessoihin. Bidet ja wc ovat mukavia, käytännöllisiä ja kauniita. Seinä-ripustettu, seinään ja tiiviisti kytketyt wc: t tarjoavat selkeän näkökohdan valosta ja tilasta kylpyhuoneeseen. Stefano Giovannoni loi il Bagno Alessi -sarjan kylpyammeita, pesualloja, WCS: tä, bidekeitä ja säiliöitä.

Lue lisää →