Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — kitchen

Asennus tiskiallas on yksinkertainen prosessi.

kylpyhuone opas miten miten asentaa ideoita keittiö pesuallas

Asennus tiskiallas on yksinkertainen prosessi.

Tarvitset suuren altaan tai ämpäri kerätäksesi vuotavia yhteyksiä. Ota kuvia menemällä, jotta voit seurata vaiheitasi. Jos korvaa tai korjaat hanaa, valokuvata putket ennen niiden purkamista. Voit käyttää palapeliä, jossa on leikattu puulat, suurentaaksesi tai muuttaaksesi työtasossa olevan leikkauksen muotoa. Jos asennat uusia hanat, noudata niiden mukana tulevia ohjeita.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa purkaa tukkeutuneita putkia?

kylpyhuone bidee -wc opas keittiö putkimies putkimies tarvitaan putkisto WC irrottaminen

Mikä on paras tapa purkaa tukkeutuneita putkia?

Jos wc on tukkeutunut, huuhtele se ja käytä sitten kemiallista tyhjennyspuhdistusainetta. Käytä käsineitä ja suojalasit suojataksesi kädet ja silmäsi puhdistusaineelta. Jos jätteiden ansa ei ole poistettava, käytä viemäriäänellä jäteviivan koettamiseen. Kodin viemärijärjestelmän jäteputket ja ansat ovat järjestelmän kriittisiä komponentteja. Muoviputkia ja varusteita käytetään suurimmassa osassa nykyaikaisia ​​järjestelmiä. Jos pesuallas, altaan tai kylpyamme tyhjentyvät hitaasti, yritä korjata ongelma mahdollisimman pian. Jos et, tilanteen korjaaminen voi olla vaikeampaa.

Lue lisää →


Älykäs keittiön ostaminen: Ostajan opas

opas keittiö moderni moderni muotoilu fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykkäät wc

Älykäs keittiön ostaminen: Ostajan opas

Älykkäisiin keittiöihin kuuluvat uudet laitteet ja ottelut, jotka vastaavat äänikomentoihin ja joita hallitaan sovelluspohjaisen kaukosäätimen kautta. Smart viittaa itsevalvontaan, analysointiin ja raportointiin. Energy Star -sertifioidut älykkäät välineet voivat auttaa sinua säästämään rahaa sähkölaskullesi. Hyvin varustetussa keittiössä on laitteet, jotka "ajattelevat" sinulle. Mukauta jokaista tehtävää käyttämällä erilaisia ​​antureita ja parametreja, joihin pääsee näistä laitteista. WiFi- ja Bluetooth-yhteensopivat laitteet yhdistävät koko keittiön toisiinsa.

Lue lisää →