Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — japanese toilets

Kattava opas wc -ruiskuttajien tyyleihin ja etuihin

bidee bidee -edut bidee -asennus bidet -suihke Japanin kylpyhuone japanilaiset käymälät älykäs wc älykäs wc -istuin

Kattava opas wc -ruiskuttajien tyyleihin ja etuihin

BrookPad SplashLet on älykäs wc, joka sekoittaa nykyaikaisten wc: ien parhaat ominaisuudet, joilla on mahdollisuus puhdistaa samalla tavalla kuin bidee. "Gentle" and "smart toilet" imply not only a more comfortable state of mind, but also a happier one. Smart toilet seats are becoming more prevalent in European households. Hot water, air drying, automated on/off, and low-maintenance self-cleaning nozzles are only a few of the features available in bidet toilets. The usage of a smart toilets may contribute to global deforestation reduction while also saving money on toilet paper. Never be afraid to

Lue lisää →


What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japanin kylpyhuone japanilainen wc japanilaiset käymälät älykäs wc älykäs wc -istuin älykkäät wc

What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japanilainen wc voi myös viitata elektroniseen wc: hen, älykäs wc, japanilainen wc -istuin tai älykäs wc. Moderni wc syntyi, kun Toto esitteli Washlet G -sarjansa vuonna 1980 japanilaisen wc -toton. Japanilaiset wc: t ovat kuuluisia puhtaudestaan ​​vesisuihun ansiosta, jonka tarkoituksena on puhdistaa sinut ilman wc -paperia.

Lue lisää →


Olympialaiset Tokiossa vuonna 2021 ja matkusta Japaniin

historia loma Japani Japanin kylpyhuone japanilaiset käymälät olympialaiset älykäs wc matkustaa

Olympialaiset Tokiossa vuonna 2021 ja matkusta Japaniin

Vuoden 2020 kesäolympialaiset järjestetään perjantaina 23. heinäkuuta 2021, ja se päättyy sunnuntaina 8. elokuuta 2021. 2020 -pelin uudet tapahtumat sisältävät 3x3 koripallon, freestyle BMX: n ja Madison -pyöräilyn. Turnausta on lykätty maaliskuuhun 2020 saakka COVID-19-epidemian takia. Tokion 2020 kesäolympialaiset ja paralympialaiset alkavat 2. maaliskuuta 2020. Olympialaiset pidetään tyypillisesti joka neljäs vuosi, ja kesä- ja talvipelit vuorotellen joka toinen vuosi neljän vuoden toimikauden aikana. Pelit järjestetään 23. heinäkuuta - 8. elokuuta 2021.

Lue lisää →


Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Bidet -istuimet käymälöille hygienian parantaminen hygine japanilaiset käymälät älykäs wc bidee vessapaperi Pese tai pyyhi

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Kanssa SplashLet, you can wash directly on toilet, with use of electronic bidet toilet seat just after you are finish. Se SplashLet Tarjoa lopullista vesivirtausta täydelliselle pesulle ja bideelle, vaihtamalla wc -paperin tarpeen ja hygienian saaminen seuraavalle tasolle. Hiemisen veden virtaus puhdistaa kaiken, mitä tarvitset puhdistaaksesi lempeällä ilman ja veden virtauksella. Vettä voidaan käyttää myös automaalin, maalien, levyjen, käsien ja jopa lattian pesemiseen.

Lue lisää →


Smart Toilet History, Japanese Toilets

hygienian parantaminen Japanin kylpyhuone japanilaiset käymälät moderni kylpyhuone älykäs wc -istuin toto pesu

Smart Toilet History, Japanese Toilets

E-BIDET- tai elektroninen bidee-istuin on järjestelmä, joka sisältää älykkäät elektroniset pesutoiminnot wc-istuimen sisällä. Älykkäät wc: t ovat Japanissa suosituimpia, joissa yli 80 prosenttia kotitalouksista käyttää niitä.

Lue lisää →