Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — japanese toilet

Mikä on wc bideellä?

bidee bidee -edut Bidet -toiminnon kuvaus bidee -asennus japanilainen wc älykäs wc

Mikä on wc bideellä?

Bidee on kulho tai astia, joka on suunniteltu istumaan ja käytettävä käsien pesemiseen wc: n käytön jälkeen. Eri maissa on erityyppisiä bidekeitä; toisissa on ruiskutetut bideke, ja joillakin on bideke lämmitetyillä istuimilla, lämmitetty vesi ja ilmankuivaaja. Suurin osa bidee -wc -yhdistelmistä on kytkettävä kaikkiin toimintoihin. Bidee -wc -yhdistelmässä yhdistyvät wc ja bidee yhdessä yksikössä. Siellä on myös lämmitetty wc -istuin, wc -yövalo ja automaattinen huuhteluvaihtoehto.

Lue lisää →


Guide to the Functions of the Smart Bidet Toilet Seat

bidee bidee -edut Bidet -toiminnon kuvaus Japanin kylpyhuone japanilainen wc älykäs wc Älykkäät wc -toiminnot älykäs wc -istuin

Guide to the Functions of the Smart Bidet Toilet Seat

Markkinoilla on useita älykkäitä käymälöitä. Haluamasi tyypin valitsemisella olisi valtava vaikutus kylpyhuoneesi estetiikkaan. Mieti, miten ja milloin wc: tä käytetään ostaessasi, varsinkin jos se olisi sviitissä tai vaatehuoneessa.

Lue lisää →


Renaissance of the bidet, developed centuries ago growing in popularity

bidee bidethistoria Bidet -myyttit japanilainen wc älykäs wc Pese tai pyyhi

Renaissance of the bidet, developed centuries ago growing in popularity

A bidet is a low-standing bowl that is placed next to the toilet. "Bidet" is the French term for "pony," a euphemism for the way one would straddle the fancy bowl to clean oneself. Most bathrooms in the United States are not large enough to accommodate an additional bidet. The toilet can be a rich source of data that can be used to enhance health tests and notify you when anything is incorrect.

Lue lisää →


Mitä eroa on sähköisillä ja ei-sähköisillä bidee-WC: llä?

kylpyhuone bidee bidet -suihke opas japanilainen wc älykäs wc -istuin

Mitä eroa on sähköisillä ja ei-sähköisillä bidee-WC: llä?

Teit päätöksen ostaa bidee, mutta markkinoilla on niin paljon versioita, että vaihtoehdot vaikuttavat loputtomilta. Löydä elektronisen tai ei-sähköisen bideen edut ja haitat ennen kuin edes harkitset uutta. "Sähköinen" bidee käyttää todennäköisemmin mehuaan sisäänrakennetun lämmittimen virran saamiseksi, joka lämmittää vettä, kunnes se saavuttaa ihosi. Sähköiset bidekkeet voivat myös tarjota ylimääräisiä ominaisuuksia, kuten vesilämmitystä, suuttimen sijoittamista ja yövaloa.

Lue lisää →


What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japanin kylpyhuone japanilainen wc japanilaiset käymälät älykäs wc älykäs wc -istuin älykkäät wc

What is a Japanese toilet or smart toilet seat?

Japanilainen wc voi myös viitata elektroniseen wc: hen, älykäs wc, japanilainen wc -istuin tai älykäs wc. Moderni wc syntyi, kun Toto esitteli Washlet G -sarjansa vuonna 1980 japanilaisen wc -toton. Japanilaiset wc: t ovat kuuluisia puhtaudestaan ​​vesisuihun ansiosta, jonka tarkoituksena on puhdistaa sinut ilman wc -paperia.

Lue lisää →