Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — ideas

Uudistat kylpyhuonetta.

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuoneen uusinta opas miten ideoita

Uudistat kylpyhuonetta.

A new bathroom may be constructed in eight simple steps with confidence. Make floor drawings for both your existing and future bathrooms to see what electrical and plumbing changes are needed. The drawings will indicate the positions of the new sanitary ware and furniture, as well as the hot and cold water pipes. Remove the toilet, shower, bath, and sink from the room. Turn off the water at the main and all individual supply points.

Lue lisää →


Asennus tiskiallas on yksinkertainen prosessi.

kylpyhuone opas miten miten asentaa ideoita keittiö pesuallas

Asennus tiskiallas on yksinkertainen prosessi.

Tarvitset suuren altaan tai ämpäri kerätäksesi vuotavia yhteyksiä. Ota kuvia menemällä, jotta voit seurata vaiheitasi. Jos korvaa tai korjaat hanaa, valokuvata putket ennen niiden purkamista. Voit käyttää palapeliä, jossa on leikattu puulat, suurentaaksesi tai muuttaaksesi työtasossa olevan leikkauksen muotoa. Jos asennat uusia hanat, noudata niiden mukana tulevia ohjeita.

Lue lisää →


Pientä puutarhaa.

design puutarha puutarhanhoito opas miten kuinka käyttää ideoita

Pientä puutarhaa.

Pienellä suunnittelulla pienillä puutarhoilla voi olla suuri vaikutus. Piirrä ensin juonen muoto ja rajat, kokeile sitten muita käsitteitä selvittääksesi mikä toimii. Luo puutarhaan erilaisia ​​vyöhykkeitä, jotta se tuntuu isommalta ja mielenkiintoisemmalta. Jos pihasi on pieni, tee siitä parhaalla mahdollisella tavalla rakentamalla aurinkokaula. Kansi tarjoaa miellyttävän alustan ruokailuun tai rentoutumiseen pienellä pihalla.

Lue lisää →


Opas kylpyammeiden ostamiseen

Järjestä kylpyhuone kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyamme kylpyamme tai suihku ideoita moderni muotoilu

Opas kylpyammeiden ostamiseen

Ennen kylpyhuoneen kunnostamista tai uuden kylvyn asentamista, mieti kuinka iso haluat kylvyn. Älä tunne, että kylpyasi on piilotettava nurkkaan. Sen sijaan aseta se kauemmas huoneeseen ylellisemmälle ilmeelle. Suurempi kylpyamme suositellaan, jos sinulla on tila, mutta pienempi kylpyamme voi olla sopiva, jos et. Lasikuituputket ovat helposti naarmuuntuneita, eivätkä kestä kovin kauan, ja niiden elinikä on noin kaksitoista vuotta. Aiotko käyttää kylpyä suihkualueena, ja jos on, tarvitset kylpy- ja suihkusekoitinta vai käytätkö erillisiä sekoittimia?

Lue lisää →


Modern bathroom design

kylpyhuone kylpyhuoneideoita design ideoita moderni kylpyhuone moderni kylpyhuoneen suunnittelu wc -suunnittelu

Modern bathroom design

Voisimme kaikki käyttää vähän inspiraatiota ihanteellisen kylpyhuoneen suunnittelussa. Seuraavat modernit kylpyhuonekuvat voivat auttaa sinua ymmärtämään paremmin tavoitteesi ja toiveesi uudelle kylpyhuonellesi. Inspiraatiota varten olemme keränneet 10 kaunista kylpyhuonemallia, jotka voivat auttaa sinua luomaan ainutlaatuisen tyylisi. Wood sinks provide a beautiful touch to any bathroom that might otherwise be lacking. Eri tekstuurien käyttäminen nopean ja puhtaan ilmeen tuottamiseksi tässä kylpyhuoneessa on hyvä idea.

Lue lisää →