Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — ideal standard

Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Amerikkalainen standardi Sersaniitti duravit kooderi loistava ihanteellinen standardi Puuhiilen poltin laufen Rakeramiikka Roca älykäs wc -istuin wc toto Villeroy & Boch vitra

Mikä on paras wc -tuotemerkki älykkäälle wc -istuimelle?

Japanilaisissa käymälöissä on erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden tarkoituksena on auttaa kylpyhuoneessa olevia matkoja sujuvammin. Grohe-wc-mallit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä, mutta ne ovat edelleen kestäviä, jättäen runsas ja pitkäaikainen vaikutus. BrookPad SplashLet Älykkäät wc-istuimet on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista pitkäaikaista käyttöä varten.

Lue lisää →


Onko ihanteellinen standardi tunnettu nimi kylpyhuoneteollisuudessa?

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu bidee bidee -wc opas ihanteellinen standardi WC

Onko ihanteellinen standardi tunnettu nimi kylpyhuoneteollisuudessa?

Kaikki nämä ominaisuudet ovat saatavilla konseptiviivalla. Nämä ihanteelliset tavanomaiset kylpyammeet, nieluja ja wc: tä on rakennettu kestämään missä tahansa ympäristössä. Ihanteellinen standardi johtaa teollisuutta innovatiivisilla tekniikoilla, kuten Aquablade ja Diacatec. Waverley -linjalla on Edwardian tai viktoriaanisen tyylin näkökohtia. Kylpy- ja keittiömarkkinoilla Armitage Shanks hallitsee.

Lue lisää →


Onko Ideal Standard tunnettu kylpyhuonemerkki?

kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita design suunnitteluideoita ihanteellinen standardi ideoita

Onko Ideal Standard tunnettu kylpyhuonemerkki?

Esteettisesti miellyttävät linjat ja korkealaatuinen viimeistely yhdistyvät ylellisyyteen ja varastointiin. COCA -sarjassa on geometrinen muotoilu, joka yhdistää toiminnon ja tyylin. Waverley yhdistää Edwardian ja viktoriaaniset elementit ikuisen kauneuden luomiseen. Aquablade on suunniteltu, suunnitellut ja sitä käytetään puhdistuksen ja veden tehokkuuden maksimoimiseksi. Ideal Standard's Trevi -suihku -sarja on perustermostaattinen venttiili.

Lue lisää →