Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — hygiene improvement

Käsikäyttöisen bidee-ruiskun asentaminen ja käyttö

bidee -edut bidee -asennus bidet -suihke kädessä pidettävä bidee kämmenmuodot hygienian parantaminen hygine

Käsikäyttöisen bidee-ruiskun asentaminen ja käyttö

Käsin hallittu bidee on yksi perusteellisimmista bidekeistä, mutta kokemattomille näiden pienten "bum-aseiden" hyödyntäminen voi olla hämmentävää. Muslimisuihku, joka tunnetaan myös nimellä Shattaf, on bidee -ruiskutus, jota yksilöt käyttävät hiuksensa ja kasvonsa veden kanssa. Naisille, jotka arvostavat elämän hienompia asioita, kämmenohjelman pään piirteet ovat erittäin stimuloivia. Veden voima on erinomainen pelote, jos haluat pitää jonkun poissa kylpyhuoneesta. Puhdistatko kädet bideen käytön jälkeen?

Lue lisää →


Mikä aiheuttaa peräpukamia - oireet ja hoito?

bidee -edut peräpukamat hygienian parantaminen vessapaperi hyvinvointi

Mikä aiheuttaa peräpukamia - oireet ja hoito?

Peräpukamat ovat peräaukon pullistuneita suoneita ja alempi peräsuolen, jotka aiheuttavat epämukavuutta. Kylpyhuoneen ummetus, ripuli ja pitkäaikainen käyttö ovat kaikki oireita. Lääkevoiteita voidaan antaa kärsivälle alueelle, mutta niiden hyödyllisyys on edelleen todistamaton. Jos oireet ovat vakavia tai eivät parane konservatiivisella hoidolla, voidaan tarvita leikkausta. Peräpukamia, jotka ovat tromboituneet.

Lue lisää →


Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Bidet -istuimet käymälöille hygienian parantaminen hygine japanilaiset käymälät älykäs wc bidee vessapaperi Pese tai pyyhi

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Kanssa SplashLet, you can wash directly on toilet, with use of electronic bidet toilet seat just after you are finish. Se SplashLet Tarjoa lopullista vesivirtausta täydelliselle pesulle ja bideelle, vaihtamalla wc -paperin tarpeen ja hygienian saaminen seuraavalle tasolle. Hiemisen veden virtaus puhdistaa kaiken, mitä tarvitset puhdistaaksesi lempeällä ilman ja veden virtauksella. Vettä voidaan käyttää myös automaalin, maalien, levyjen, käsien ja jopa lattian pesemiseen.

Lue lisää →


Smart Toilet History, Japanese Toilets

hygienian parantaminen Japanin kylpyhuone japanilaiset käymälät moderni kylpyhuone älykäs wc -istuin toto pesu

Smart Toilet History, Japanese Toilets

E-BIDET- tai elektroninen bidee-istuin on järjestelmä, joka sisältää älykkäät elektroniset pesutoiminnot wc-istuimen sisällä. Älykkäät wc: t ovat Japanissa suosituimpia, joissa yli 80 prosenttia kotitalouksista käyttää niitä.

Lue lisää →