Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — how to install

Gardening tasks for September.

kukkasuunnittelu puutarha puutarhanhoito kodinparannus miten miten asentaa kuinka käyttää

Gardening tasks for September.

Syyskuun puutarhanhoitovinkit ja ideat. Hyödyntäkää kuukausia puutarhanhoitotoimenpiteistä, jotka olet pannut. Jos se on kylmä ulkona, tuo hauraita kasveja sisälle. On aika kylvää talvivuodevaatteet ja kevään lamput. Leikkaa nurmikko uudelleen kaikkien haravoinnin aiheuttamien hiipivien ruohojen ja rikkakasvien poistamiseksi.

Lue lisää →


Asennus tiskiallas on yksinkertainen prosessi.

kylpyhuone opas miten miten asentaa ideoita keittiö pesuallas

Asennus tiskiallas on yksinkertainen prosessi.

Tarvitset suuren altaan tai ämpäri kerätäksesi vuotavia yhteyksiä. Ota kuvia menemällä, jotta voit seurata vaiheitasi. Jos korvaa tai korjaat hanaa, valokuvata putket ennen niiden purkamista. Voit käyttää palapeliä, jossa on leikattu puulat, suurentaaksesi tai muuttaaksesi työtasossa olevan leikkauksen muotoa. Jos asennat uusia hanat, noudata niiden mukana tulevia ohjeita.

Lue lisää →


WC: n ja wc -istuimen ostaminen: Ostaopas

kylpyhuone bidee -wc opas miten miten asentaa WC wc

WC: n ja wc -istuimen ostaminen: Ostaopas

WC on toiseksi käytetty kylpyhuonetuote pesuallas jälkeen. Spigotin ja maaperän putken halkaisija auttaa sinua valitsemaan oikean. Sulje kytkettynä käymälöissä on kaksi tyyliä: seinään ja taakse, edessä ja sivulla. Ennen uuden wc: n ostamista mittaa korkeus, halkaisija (spigote ja maaperäputki) ja maaperän putkien sijoittaminen. Koska et voi indeksoida putkien alla tai ympärillä, seinä-käymälöitä on vaikeampi puhdistaa kuin avoimet käymälät.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa asentaa suihku?

kylpyhuone kylpyamme tai suihku bidee -asennus opas miten asentaa suihku suihkupäät

Mikä on paras tapa asentaa suihku?

Sekoitinsuihku pumpun kanssa tai ilman sitä, virtalähde tai sähkösuihku ovat kaikki vaihtoehtoja. Lämmityselementti, samanlainen kuin vedenkeitin, lämmittää vettä, kun se kulkee sähkösuihkun läpi. Ennen kuin voit aloittaa suihkun asentamisen, sinun on ensin valmistettava putket ja luotava sähköyhteys. Pumppua ei tarvita, jos sinulla on yhdistelmäkattila tai jos kylmävesi toimitetaan suoraan verkkovirran syöttöstä. Sähköinen suihku tarvitsee oman erillisen piirin kuluttajayksiköstä, ja lopullinen yhteys on täytettävä sähköasentaja oman turvallisuuden vuoksi.

Lue lisää →


Mitä tehdä, jos sinulla on putkiongelma

kylpyhuone opas miten miten asentaa kuinka käyttää putkimies tarvitaan putkisto

Mitä tehdä, jos sinulla on putkiongelma

Hätätilanteessa on tärkeää osata käyttää peruslaitteita. Sammutetaan välittömästi virta ja vesi puhkaisun putken jälkeen. Varmista aina kaikki sähkölaitteet, kytkimet, kattoruusut ja pistorasiat ovat kuivat ennen laitteen uudelleenkäynnistämistä. Varmista, että pääventtiili ei ole auki, jos aiot olla poissa pitkään. Nopea tyhjennys voi poistaa tukan, saippuan kerääntymisen, paperin, rasvan ja ruokahiukkaset.

Lue lisää →