Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — home

Mikä on paras tapa havaita sähkövirheitä?

tee-se-itse sähkö- Koti kodinparannus miten

Mikä on paras tapa havaita sähkövirheitä?

Sähkölaitteet on asennettava paikallisten rakennusmääräysten mukaisesti. Vaurioiden välttämiseksi sammuta päävoima kuluttajayksikössä/sulakerasiassa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä pätevään asiantuntijaan, joka on itse sertifioitu sähkötyössä. Kuinka korvata puhallettu sulake DIY -kodinkorjausoppaalla on elintärkeää käyttää sulakkeita oikealla luokituksella; Liian alhainen luokitus voi aiheuttaa usein puhaltamista.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa puhdistaa ja ylläpitää tilaa?

puhdistus opas Koti kodinparannus miten kuinka käyttää

Mikä on paras tapa puhdistaa ja ylläpitää tilaa?

Usein sidoksissa kevääseen, talosi syväpuhdistus ei ole koskaan huono idea. Pienellä eteenpäin valmistelulla voit saada parempia tuloksia ja helpottaa puhdistusta. Hanki loistava tulos helpoksi puhdistusvinkkiin. Nautit eduista nopeasti! Tee luettelo kaikista tarvikkeista, jotka sinun on puhdistettava huolellisesti ylhäältä alas.

Lue lisää →


Lamppujen ostaminen.

design suunnitteluideoita opas Koti kodinparannus miten valaistus älykoti

Lamppujen ostaminen.

Talosi sopiva lamppu vaatii oikean korkin sovituksen. Vertaa Wattsia ja lumeneja uuden polttimon voiman määrittämiseksi. Vanhentuneen spiraalin tai sauvanmuotoisen CFL: n korvaaminen uudemmalla LED-lamppulla voi säästää rahaa. Älä pelkää korvata vanhoja hehkulamppuja. LED -valot ovat halvempia, tuottaa vähemmän lämpöä ja kestävät huomattavasti pidempään.

Lue lisää →


Merkittävin tapa, jolla älykäs talo voi parantaa elämääsi.

opas Koti kodinparannus fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs wc kestävä kestävä arkkitehtuuri

Merkittävin tapa, jolla älykäs talo voi parantaa elämääsi.

Älykäs tekniikka on saapunut: Tässä on viisi tapaa, joilla se voi parantaa elämämme laatua. Älykkäät termostaatit antavat sinun hallita kodin lämpötilaa puhelimellasi tai äänellä. Älykkäällä ovikellellä voit nähdä kuka on ovella olematta siellä. Älykäs valaistus voi auttaa vähentämään sinistä valotasoa, mikä helpottaa nukahtamista. Valkoista kohinaa voidaan käyttää melun suodattamiseen samalla kun tuottavat rauhoittavia ääniä.

Lue lisää →


Tehokkain tekniikka terveelle oleskelulle

Koti kodinparannus fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs wc tekniikka

Tehokkain tekniikka terveelle oleskelulle

Kaiken kaikkiaan on puhdasta, terveellistä kotiteknologiaa. Arvioi valaistus ja laitteistot tavoitteena luoda turvallisuustunne sekä asukkaille että vierailijoille. Käytä automaattisen tunnistavien anturien tai lämpötilanhallinnan lämmityskomponentteja pitämään talosi ja perhe terveenä. Kosketusvapaan ulkovalaistuksen lisääntyminen on käynnissä. Etukuisti ja kävelytievalaistus on riittävän kirkas nähdäkseen etsiessään oveavainta. Pois kotoa, valot tulisi kytkeä päälle. Älykkäät kotivalot sisältävät monia ominaisuuksia, kuten helppoa On/OFF-aikataulua ja älypuhelinta tai tablettiystävällisiä ohjelmistoohjauksia. WiFi- tai Bluetooth -yhteydet tarvitaan tähän innovatiiviseen älykkään lukkoon. Pitkäaikaiset ja lian kestävät pinnoitteet mahdollistavat lattian helposti puhdistaa. Käytä terveystietoisia tekniikoita, kuten ilmanpuhdistimia, kostuttajia ja ilmankuivaajia, varmistaaksesi, että ilma on mahdollisimman puhdas.

Lue lisää →