Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — holidays

Olympialaiset Tokiossa vuonna 2021 ja matkusta Japaniin

historia loma Japani Japanin kylpyhuone japanilaiset käymälät olympialaiset älykäs wc matkustaa

Olympialaiset Tokiossa vuonna 2021 ja matkusta Japaniin

Vuoden 2020 kesäolympialaiset järjestetään perjantaina 23. heinäkuuta 2021, ja se päättyy sunnuntaina 8. elokuuta 2021. 2020 -pelin uudet tapahtumat sisältävät 3x3 koripallon, freestyle BMX: n ja Madison -pyöräilyn. Turnausta on lykätty maaliskuuhun 2020 saakka COVID-19-epidemian takia. Tokion 2020 kesäolympialaiset ja paralympialaiset alkavat 2. maaliskuuta 2020. Olympialaiset pidetään tyypillisesti joka neljäs vuosi, ja kesä- ja talvipelit vuorotellen joka toinen vuosi neljän vuoden toimikauden aikana. Pelit järjestetään 23. heinäkuuta - 8. elokuuta 2021.

Lue lisää →


Äitienpäivä - 9. toukokuuta

paras lahja loma äitien päivä älykäs wc -istuin vesipesu

Äitienpäivä - 9. toukokuuta

Isän tervehdys ja hänen kanssaan juhlia pöydässä on upea konsepti, joten mitä teet, jos haluat velkaa hänelle jotain ylimääräistä? Valitse jotain käytännöllistä, kuten viihtyisät tohvelit, sähköinen parranajokone ja älykello. Tekniset laitteet ovat yleisiä miesten keskuudessa, ja he voivat myös auttaa hygieniassa pesemällä kätensä vedellä.

Lue lisää →


Maapäivä - 22. huhtikuuta

maapäivä elektroninen wc loma vessapaperi vesipesu

Maapäivä - 22. huhtikuuta

Vuonna 2020 yli 100 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa juhlii 50 -vuotisjuhliaan maailman suurimpana online -joukkoliikkeinä. Yli 193 maassa se houkutteli yli miljardia ihmistä.

Lue lisää →


Maailman putkistopäivä - 11. maaliskuuta

Järjestä kylpyhuone bidee -asennus loma miten asentaa alhainen vesipaine putkimies tarvitaan putkisto

Maailman putkistopäivä - 11. maaliskuuta

Global LVI -päivä on Global LVI -neuvoston käynnistämä vuosittainen juhla. WPC toimii ympäri vuoden turvallisen putkiston etujen tukemiseksi. Sijoittamattomat tuoksut saattavat johtua tukkeutuneesta viemärilinjasta lähellä pesuallas, suihku tai wc. Jos et voi saada lämpimää vettä hanasta tai suihkupäästä, se on merkki siitä, että kaasu- tai sähkölämmitin on epäonnistunut. On välttämätöntä kiinnittää putkimies vuotuisen veden tekemiseen

Lue lisää →


Maailman wc -päivä - 19. marraskuuta

bidee -wc historia loma älykäs wc vessapaperi Maailman wc -päivä

Maailman wc -päivä - 19. marraskuuta

19. marraskuuta Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokous ilmoitti maailman wc -päiväksi. Pyrkii kiinnittämään huomiota puhtaanapito -ongelmiin ympäri maailmaa. Sanitaation puute voi johtaa sairauksien, kuten koleran, lavantaudin ja hepatiitin, leviämiseen.

Lue lisää →