Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — history

Onko Vitra tunnettu vessavalmistaja?

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu bidee design opas historia WC vitra

Onko Vitra tunnettu vessavalmistaja?

VitrA on turkkilainen yritys, joka perustettiin 1900-luvun alussa. üleyman Ferit Eczacibaşi, tunnettu turkkilainen apteekkari, perusti yrityksen. VitrA Essentials on kustannustehokas tapa luoda nykyaikainen, tuore koti. Suunnittelijoiden kokoelma sisältää Alejandro Aravena ja Michel Charlot. VitrA on yksi maailman johtavista kylpyhuonetehtaista, joka perustettiin 1970-luvulla.

Lue lisää →


Onko Geberit tunnettu kylpyhuonemerkki?

kylpyhuone bidee bidee -wc kooderi opas historia

Onko Geberit tunnettu kylpyhuonemerkki?

Geberit on maailman suurin wc-kehysten valmistaja, jossa on lämmitettyjä istuimia ja kauko-ohjattavia sykkivää puhdistussuihkuja. Geberit on johtanut lähes 140 vuoden ajan tietä tuoteinnovaatioihin, luotettavuuteen ja kestävyyteen. Yritys keksi nyt yleisen kylpyammekanismin. Cessna valmistaa myös Villeroy & Boch Cisterns, jotka hyödyntävät kylpyvaltaa kylpyammeen täyttämiseen hanojen tai nokien sijasta. Geberit Aquaclean on wc ja bidee yhdessä.

Lue lisää →


Onko Roca hyvä vessamerkki?

kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuoneen uusinta opas historia Roca

Onko Roca hyvä vessamerkki?

Roca toilets ja bidee ovat poikkeuksellisen laadukkaita, sekä suunnittelu ja valmistus, ja sisältää moderni klassinen muotoja. Heima-sarjan avulla voit mukauttaa kylpyhuonetta valitsemalla kolme viimeisintä ja neljä kokoa. Roca-taps-ja sekoittimien tainnutus tekee niistä tyylikkäitä, nykyaikaisia elinalueita. Pitkän aikavälin toimivuuden varmistamiseksi päällystököt ja keraamiset patruunat on suunniteltu siten, että ne ovat järkeviä teknisiä periaatteita. Valitse useista asetteluista, mukaan lukien yksikertaiset tai kaksikerroksiset kylpylät, kunnostetut tai freestanding-mallit ja eri kokoluokat. Kokoelma hienojen huonekalujen voi nähdä Roca. Gap on yksi menestyneimmistä sarjoista ja suosituimmista. Heidän Victoria-N-ja vahinkorikokoelmansa käyttävät puhtaita linjoja ja tuoreutta, modernisoimaan kylpyhuoneen tilaa. Roca tekee täydellisen valinnan houkuttelevia ja käytännöllisiä kylpyhuonetuotteita, jotka kaikki on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa. Roca tarjoaa laajan valikoiman, joka sisältää suuria ja pieniä akryylisiä kylpyammeita monissa eri muodoissa ja kokoisina.

Lue lisää →


On Villeroy ja Boch hyvälaatuinen, brändikatsaus.

bidee bidee -wc historia moderni kylpyhuone moderni kylpyhuoneen suunnittelu pieni wc WC Villeroy & Boch

On Villeroy ja Boch hyvälaatuinen, brändikatsaus.

Villeroy & Boch perustivat vuonna 1748 Iron Master François Boch ja hänen kolme poikaansa, jotka kaikki olivat aiemmin työskennelleet seppäinä. Yhtiö aloitti Audun Le Tiche Lorraine -kylässä, jossa rautamestarit kehittivät keramiikkayrityksen oppisopimusoppijoidensa avulla. Yhtiö loi maailman ensimmäisen laattatuotantolaitoksen, joka oli omistettu vain arkkitehtonisiin laattoihin vuonna 1869. Villeroylla ja Bochilla on pitkä ja arvostettu historia korkealaatuisten keraamisten ja terveystavaroiden tuottamisesta. Tätä asiantuntemusta on käytetty monenlaisia ​​houkuttelevia, nykyaikaisia ​​ja mukavia WC -yksiköitä ja bidekejä talon.

Lue lisää →


Grohe -wc, napautus- ja suihkukatsaus, onko se hyvä tuotemerkki?

bidee -wc loistava historia japanilainen wc suihku älykäs wc wc

Grohe -wc, napautus- ja suihkukatsaus, onko se hyvä tuotemerkki?

Grohe is the world's first brand dedicated to delivering pure delight in water by combining technology, quality, design, and sustainability. Grohe employs over 6,000 individuals, of whom 2,400 are situated in Germany. The company has been part of the LIXIL Group Corporation since 2014. Grohe was named one of 50 multinational firms whose strategies have a beneficial influence on society in Fortune's Change the World ranking. The company's goal is to design products that delight consumers and satisfy the demands of long-term sustainability.

Lue lisää →