Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — health improvement

Smart Toilets can get better Health Data

AI bidee -edut wc: n tulevaisuus terveydenhuollon parantaminen japanilainen wc koneoppiminen älykäs wc

Smart Toilets can get better Health Data

Ihmisjätteiden tutkimus tuottaa uraauurtavia terveystuloksia. Älykkäät käymälät seuraavat sairautta, nukkumistapoja ja päihteiden käyttöä sydämen rytmin ja liikunnan ylä- ja yläpuolella. Älykäs wc, joka tarkistaa biometriset tiedot, on terveysteollisuuden tulevaisuus. Virtsa -analyysi voi tarjota tietoa kahvin saannista ja jopa osoittaa, kuinka paljon harjoittelimme. BrookPad Lab pystyy siirtämään älykkäät käymälät lähitulevaisuuden kuluttajamarkkinoille. Olemme siirtymässä maailmaan, jossa tekniikka antaa meille lisätietoja hyvinvoinnista.

Lue lisää →


Vettä käytetään suihkussa päivittäin ympäri maailmaa

bidee bidee -edut bidethistoria Bidet -myyttit bidee -wc bidee -käyttö terveydenhuollon parantaminen älykäs wc vessapaperi pesua

Vettä käytetään suihkussa päivittäin ympäri maailmaa

Sana bidee voi tarkoittaa erilaisia ​​asioita eri ihmisille. Ranskalaiset huonekalujen valmistajat kehittivät ensimmäisen bideen, sikäli kuin tunnustamme, 1700 -luvulla. Shattaf on niin suosittu Itä -Aasian maissa, että sitä tunnetaan nyt itäsuihkuna. Älykkäät wc -istuimet ja bidee -ruiskut ovat yleistymässä eurooppalaisissa kodeissa.

Lue lisää →