Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — garden

Instructions on how to construct a greenhouse.

tee-se-itse puutarha puutarhanhoito kasvihuone miten kasvit

Instructions on how to construct a greenhouse.

Laita sora- tai putkirut pidätyslevyjen väliin. Tämän saavuttamiseksi on kolme tapaa. Sisäkasvihuoneen päätarkoitus on suurentaa auringon valoa samalla kun suojaa kasveja kylmästä. Vakiokokoisen pakkauksen ostaminen, joka ei tarvitse muutoksia, voi olla halvempaa kuin kaiken itse kokoaminen. Huolimatta siitä, että joudut sijoittamaan rahaa, tulokset ovat sen arvoisia.

Lue lisää →


Gardening tasks for September.

kukkasuunnittelu puutarha puutarhanhoito kodinparannus miten miten asentaa kuinka käyttää

Gardening tasks for September.

Syyskuun puutarhanhoitovinkit ja ideat. Hyödyntäkää kuukausia puutarhanhoitotoimenpiteistä, jotka olet pannut. Jos se on kylmä ulkona, tuo hauraita kasveja sisälle. On aika kylvää talvivuodevaatteet ja kevään lamput. Leikkaa nurmikko uudelleen kaikkien haravoinnin aiheuttamien hiipivien ruohojen ja rikkakasvien poistamiseksi.

Lue lisää →


Pientä puutarhaa.

design puutarha puutarhanhoito opas miten kuinka käyttää ideoita

Pientä puutarhaa.

Pienellä suunnittelulla pienillä puutarhoilla voi olla suuri vaikutus. Piirrä ensin juonen muoto ja rajat, kokeile sitten muita käsitteitä selvittääksesi mikä toimii. Luo puutarhaan erilaisia ​​vyöhykkeitä, jotta se tuntuu isommalta ja mielenkiintoisemmalta. Jos pihasi on pieni, tee siitä parhaalla mahdollisella tavalla rakentamalla aurinkokaula. Kansi tarjoaa miellyttävän alustan ruokailuun tai rentoutumiseen pienellä pihalla.

Lue lisää →


How does one go about creating a pond?

tee-se-itse puutarha Koti kodinparannus miten lampi

How does one go about creating a pond?

Opi rakentamaan lampi tähän. Pienet lapset voivat hukkua vain muutaman tuuman vettä. Älä koskaan jätä heitä yksin veden lähelle. Varmista, että sinulla on tarpeeksi tilaa nostaa omia kaloja, sammakoita ja Newtsia. Jos haluat rakentaa lammen sienellä tai märällä maalla, harkitse ensin viemäröintiä.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa suunnitella puutarhaseinä?

puutarha puutarhanhoito kodinparannus miten miten asentaa kuinka käyttää ideoita asennus

Mikä on paras tapa suunnitella puutarhaseinä?

Mikä tahansa seinämä, joka on yli metrin korkeudella julkisen tien tai kahden metrin korkeasta seisomisesta, edellyttää suunnittelulupaa. Vahvan ja vankan puutarhan muurin pitäisi olla enintään 30 cm (12 tuumaa). Kasvatettu sänky, jossa on istutettuja kasveja, voi auttaa kätkemään sen. Puutarhaseinät voivat estää maaperää luodakseen terraatun alueen tai estääkseen jyrkkään kaltevan pankin kaatumisen. Rakennuksen sääntöjä ei sovelleta aidoille, seinille tai porteille. Rakennusalan sääntelyn puutteesta huolimatta rakenteiden on oltava tukevaa ja hyvin säilyviä. Luonnonkivi on ylivoimaisesti kallein vaihtoehto, ja hinnat vaihtelevat alueittain. Talosi luomiseen käytetyt materiaalit sekä läheisissä rakennuksissa ja seinissä käytetyt materiaalit ovat muita tekijöitä. Jos valitset rakenteen, varmista, että käytettävissä on oikea laastari. Rakentaaksemme tiilirakennuksen, sinun täytyy harjoitella leikkaamalla tiiliä.

Lue lisää →