Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — electronic toilet

Kuinka valita kylpyhuoneen lisävarusteet?

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone Kylpyhuoneen tarvikkeet kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita bidee -wc elektroninen wc WC

Kuinka valita kylpyhuoneen lisävarusteet?

Tämä laaja luokka sisältää wc -rullapidikkeet, rumput, saippuan annostelijat, pyyhekiskot, kaapukoukut, hyllyt, valot ja wc -harjapidikkeet. Useimmat korkealaatuiset kylpyhuonetuotteiden valmistajat tarjoavat myös vastaavia lisävarusteita, joiden avulla asiakkaat voivat laajentaa valittuja tyyliään, värejä ja materiaalivalintoja sisällyttämään kaikki pienet yksityiskohdat. Kun koristat kylpyhuonetta, älä sivuuta näitä näennäisesti pieniä elementtejä, koska upea uusi sviitti ja varovainen kylpyhuonekoostumus voi hylätä sopimaton pyyheteline. Kylpyhuoneen tumbler on lasillinen esine kylpyhuoneessa. Pidä hammasharjoja ja hammastahnaa lähellä kättä.

Lue lisää →


Mitkä ovat erityyppiset wc: t?

Takaisin seinään käymälöihin bidee -wc Sulje kytketyt wc: t elektroninen wc älykkäät wc WC-istuin perinteiset wc seinän ripustetut wc

Mitkä ovat erityyppiset wc: t?

Vaikka nämä seinä-käymälät ovat visuaalisesti houkuttelevia ja vievät vähän tilaa, niitä voidaan käyttää myös budjetin hyödyntämiseen. Perinteisillä wc: llä voi olla tiiviisti kytketty konfiguraatio, joka on identtinen nykyisten wc: n kanssa. Niitä on usein kolme eri korkeutta: lyhyt, keskisuuri ja raskas.

Lue lisää →


Maapäivä - 22. huhtikuuta

maapäivä elektroninen wc loma vessapaperi vesipesu

Maapäivä - 22. huhtikuuta

Vuonna 2020 yli 100 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa juhlii 50 -vuotisjuhliaan maailman suurimpana online -joukkoliikkeinä. Yli 193 maassa se houkutteli yli miljardia ihmistä.

Lue lisää →


Julkkiksen älykäs wc

julkkis kylpyhuone elektroninen wc japanilaiset käymälät älykäs wc älykäs wc -istuin

Julkkiksen älykäs wc

Älykkäät wc: tä ohjataan äänikomennolla, älypuhelinsovelluksella tai kaukosäädin navigointi. Bryan Cranston, Will Smith ja Dennis Quaid ovat älykkään wc: n faneja. Hello Tushyn bidee on kytketty WC: n alla olevaan vesilinjaan ja siinä on piikki, joka pesee sinut, kun olet valmis yrityksen.

Lue lisää →


Älykäs wc: n tulevaisuus

AI elektroninen wc wc: n tulevaisuus japanilaiset käymälät koneoppiminen älykäs wc älykäs wc -istuin älykkäät wc bidee

Älykäs wc: n tulevaisuus

Älykkäät käymälät yhdistävät tavanomaiset bideke ja älykäs kotitekniikka, jotta voidaan luoda kylpyhuoneen putkistolaite tai eräänlainen elektroninen bidee -wc. BrookPad on korkealaatuinen tuote, jonka olet tyytyväinen kylpyhuoneessasi. Tyypillinen eurooppalainen käyttää 18 kg wc -paperia vuosittain. Puhdistamista wc -paperilla ennen bidee -suihkun käyttöä suositellaan, kun käytetään bideeä ensimmäistä kertaa. Tavanomainen bidee voidaan kuivata joko wc -paperilla tai pyyhkeellä, jos käytät yhtä näistä. Paperipyyhe on terveempi ja turvallisempi kuin muut menetelmät.

Lue lisää →