Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — DIY

Instructions on how to construct a greenhouse.

tee-se-itse puutarha puutarhanhoito kasvihuone miten kasvit

Instructions on how to construct a greenhouse.

Laita sora- tai putkirut pidätyslevyjen väliin. Tämän saavuttamiseksi on kolme tapaa. Sisäkasvihuoneen päätarkoitus on suurentaa auringon valoa samalla kun suojaa kasveja kylmästä. Vakiokokoisen pakkauksen ostaminen, joka ei tarvitse muutoksia, voi olla halvempaa kuin kaiken itse kokoaminen. Huolimatta siitä, että joudut sijoittamaan rahaa, tulokset ovat sen arvoisia.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa havaita sähkövirheitä?

tee-se-itse sähkö- Koti kodinparannus miten

Mikä on paras tapa havaita sähkövirheitä?

Sähkölaitteet on asennettava paikallisten rakennusmääräysten mukaisesti. Vaurioiden välttämiseksi sammuta päävoima kuluttajayksikössä/sulakerasiassa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä pätevään asiantuntijaan, joka on itse sertifioitu sähkötyössä. Kuinka korvata puhallettu sulake DIY -kodinkorjausoppaalla on elintärkeää käyttää sulakkeita oikealla luokituksella; Liian alhainen luokitus voi aiheuttaa usein puhaltamista.

Lue lisää →


Mitä työkaluja ja välineitä tarvitsen työkalupakissani?

tee-se-itse laitteet opas Koti kodinparannus älykoti työkalupakki

Mitä työkaluja ja välineitä tarvitsen työkalupakissani?

Jokaisen perustyökalun tulee sisältää useita ruuvimeisseleitä ja nauloja. Laatutyökalut olisi säilytettävä kuivassa paikassa ja ne olisi säilytettävä eliniän ajan. Älä menetä malttiasi ja käytä mitä tahansa välineitä on käytettävissä tehtävän; näin onnettomuudet tapahtuvat ja omaisuus on vahingoittunut. Ruuvimeisseli on käsikäyttöinen väline, joka vaatii huomiota. Ruuvimeisseliä käytetään ruuveissa, joilla on yksi symmetrinen lovi pään poikki. Varmista ensin, että sinulla on peruskynsivasara, jossa on kaareva naama ja silmiinpistävä naama toisella puolella ja kynnet naulojen poistamisessa. Kynsijoukko on työkalu, jolla vasaroidaan naula puuta vahingoittamatta loppuun. Pry baareja käytetään usein poistaa nauloja, nostaa lattiaa, ja erillisiä kohteita. Kissankynsiampujat voivat olla hyödyllinen vaihtoehto kynsivasaroille. Ei lattiaa, mutta portaita vaaditaan, muuten se on henkilökohtainen valinta.

Lue lisää →


Halloween-Vessapaperi

bidet -suihke tee-se-itse Halloween Halloween -ideat historia loma vessapaperi

Halloween-Vessapaperi

WC -paperi voi tehdä tempun tai kepponen. Halloween on festivaali, joka järjestetään useissa maissa 31. lokakuuta. Monet tutkijat väittävät, että Halloween on juuri alkanut kristittynä juhlana, koko Hallow -päivän valppaina. Halloween on teollisempi ja maallisempi festivaali kuin jotkut maat. Veden pesun ansiosta voit estää sen vain asentamalla älykkään wc- tai bidee -ruiskuttajan. Sitten voit vähentää huomattavasti wc -paperin tarvetta.

Lue lisää →


What is the best way to choose a light bulb?

tee-se-itse opas Koti kodinparannus miten hehkulamppu valaistus älykoti

What is the best way to choose a light bulb?

Lampun teho mittaa kuinka paljon energiaa se käyttää. Halogeenivalot, joita kutsutaan usein "valkoisen valon" lamppuiksi, tuottavat valon, joka vastaa läheisesti luonnollisen päivänvalon valoa. CFL: t voivat maksaa itsestään alle yhdeksässä kuukaudessa ja alkaa säästää rahaa kuukausittain. Talosi sopiva lamppu vaatii oikean korkin sovituksen. Vanhentuneen spiraalin tai sauvanmuotoisen CFL: n korvaaminen uudemmalla LED-lamppulla voi säästää rahaa.

Lue lisää →