Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — design ideas

Mikä on paras tapa ostaa kylpy?

kylpy kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita design suunnitteluideoita opas miten kuinka käyttää

Mikä on paras tapa ostaa kylpy?

Kylpyhuoneen kunnostaminen tai vain kylpykorvaus vaatii tarkkoja mittauksia uuden kylpyhuoneen varmistamiseksi. Jos sinulla on tilaa, harkitse kylpyasi laittaa kauemmas huoneeseen ylellisemmän ilmeen. Kylpy- ja suihkusekoittimet ovat mekaanisia tai termostaattisia. Mieti, tarvitset kylpy- ja suihkusekoitin, jos käytät kylvyä suihkussa. Suorat kylpylät ovat yleisimpiä ja mahtuvat mihin tahansa alueeseen.

Lue lisää →


Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita, jotka ovat perinteisiä.

kylpy kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita design suunnitteluideoita wc -suunnittelu

Kylpyhuoneen suunnittelu ideoita, jotka ovat perinteisiä.

Perinteisten kylpyhuoneiden ajattomat ja erinomaiset piirteet. Ne ovat tyylikäs, tyylikäs, ja sopii hyvin vanhojen rakenteiden. Inspiroivat osat voivat luoda perinteisen kylpyhuoneen sisustuksen. Klassinen kylpyhuone on pidettävä yksinkertaisena. Matalan tason vessa on ihanteellinen perinteiselle käymälälle.

Lue lisää →


Lamppujen ostaminen.

design suunnitteluideoita opas Koti kodinparannus miten valaistus älykoti

Lamppujen ostaminen.

Talosi sopiva lamppu vaatii oikean korkin sovituksen. Vertaa Wattsia ja lumeneja uuden polttimon voiman määrittämiseksi. Vanhentuneen spiraalin tai sauvanmuotoisen CFL: n korvaaminen uudemmalla LED-lamppulla voi säästää rahaa. Älä pelkää korvata vanhoja hehkulamppuja. LED -valot ovat halvempia, tuottaa vähemmän lämpöä ja kestävät huomattavasti pidempään.

Lue lisää →


Ostaminen opas kylpyhuoneen valaisimet.

kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita kylpyhuonevalaistus design suunnitteluideoita opas

Ostaminen opas kylpyhuoneen valaisimet.

Kylpyhuone on yksi kodin yleisimmistä huoneista. Suunnittelijan avulla voit luoda käytännön ja miellyttävän kylpyhuoneen valaistusjärjestelmän. Jokainen kiinnitys on märkä, kostea tai kuivakäyttö. Suurin osa sisävalaistuksesta on tarkoitettu kuiville asetuksille, mutta wc: t tarjoavat ainutlaatuisia vaikeuksia. Kylpyhuoneet ovat yleensä talon pienimmät huoneet, mutta se ei tarkoita, että niiden on oltava tylsää.

Lue lisää →


Pienen kylpyhuoneen ideaa.

Järjestä kylpyhuone kylpyhuone kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneideoita design suunnitteluideoita opas

Pienen kylpyhuoneen ideaa.

Tässä on kylpyhuoneen suunnitelmia auttaa sinua uuden sisustuksen kanssa. Ideoita pikku kylpyhuoneesta. Kylpyhuoneen ei tarvitse olla. Jopa pieni kylpyhuone voidaan muuntaa älykkään tilan säästämistä ideoita ja ihana décor. Väri, kuvio, ja jopa varastointi voidaan käyttää luoda ihanteellinen pieni kylpyhuone. Harkitkaa kylpyä, joka sopii pieneen tilaan. Maalaa vanha kylpyhuone tai lisää puupanelingit pieneen kylppäriin. Kylpyammeen sijaan, kokeile trailless-suihkua, jossa on kelatut sivupaneelit. Kylpyhuone on suosittu, koska se näyttää hyvältä valkoista vastaan. Vaaleanpunaiset vessan ideat sisältävät marmoripohjaisen peilin, tapettia ja turhamaisuutta. Opt. Rohkeat vastustajat ovat sinisiä ja vihreitä torjuakseen pinkkiä. Geometrinen kukkakauppa pienessä kylpyhuoneessa. Lisää punottu peili ja kukkia. Samuel, pesualtaasi tai...

Lue lisää →