Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — bidet toilet

WC: n ja wc -istuimen ostaminen: Ostaopas

kylpyhuone bidee -wc opas miten miten asentaa WC wc

WC: n ja wc -istuimen ostaminen: Ostaopas

WC on toiseksi käytetty kylpyhuonetuote pesuallas jälkeen. Spigotin ja maaperän putken halkaisija auttaa sinua valitsemaan oikean. Sulje kytkettynä käymälöissä on kaksi tyyliä: seinään ja taakse, edessä ja sivulla. Ennen uuden wc: n ostamista mittaa korkeus, halkaisija (spigote ja maaperäputki) ja maaperän putkien sijoittaminen. Koska et voi indeksoida putkien alla tai ympärillä, seinä-käymälöitä on vaikeampi puhdistaa kuin avoimet käymälät.

Lue lisää →


Mikä on paras tapa purkaa tukkeutuneita putkia?

kylpyhuone bidee -wc opas keittiö putkimies putkimies tarvitaan putkisto WC irrottaminen

Mikä on paras tapa purkaa tukkeutuneita putkia?

Jos wc on tukkeutunut, huuhtele se ja käytä sitten kemiallista tyhjennyspuhdistusainetta. Käytä käsineitä ja suojalasit suojataksesi kädet ja silmäsi puhdistusaineelta. Jos jätteiden ansa ei ole poistettava, käytä viemäriäänellä jäteviivan koettamiseen. Kodin viemärijärjestelmän jäteputket ja ansat ovat järjestelmän kriittisiä komponentteja. Muoviputkia ja varusteita käytetään suurimmassa osassa nykyaikaisia ​​järjestelmiä. Jos pesuallas, altaan tai kylpyamme tyhjentyvät hitaasti, yritä korjata ongelma mahdollisimman pian. Jos et, tilanteen korjaaminen voi olla vaikeampaa.

Lue lisää →


Onko Geberit tunnettu kylpyhuonemerkki?

kylpyhuone bidee bidee -wc kooderi opas historia

Onko Geberit tunnettu kylpyhuonemerkki?

Geberit on maailman suurin wc-kehysten valmistaja, jossa on lämmitettyjä istuimia ja kauko-ohjattavia sykkivää puhdistussuihkuja. Geberit on johtanut lähes 140 vuoden ajan tietä tuoteinnovaatioihin, luotettavuuteen ja kestävyyteen. Yritys keksi nyt yleisen kylpyammekanismin. Cessna valmistaa myös Villeroy & Boch Cisterns, jotka hyödyntävät kylpyvaltaa kylpyammeen täyttämiseen hanojen tai nokien sijasta. Geberit Aquaclean on wc ja bidee yhdessä.

Lue lisää →


How to Unclog a Toilet

bidee -wc opas miten kuinka käyttää putkimies putkimies tarvitaan putkisto WC Vessaharja irrottaminen

How to Unclog a Toilet

WC -tukkeutumiset tapahtuvat yleensä, kun et halua niitä. Joitakin esteitä voidaan hoitaa amatööriputkimiehellä. Hyvän männän tai DIY -tyhjennyspuhdistusaineen tulisi tyypillisesti puhdistaa tukkeut. Ylivoimaisesti kytketty wc irrottaa yksinään. Bakteerit saattavat piiloutua minkä tahansa wc: n sisällä, mutta hyvä pari kuminpuhdistuskäsineitä pitää sinut turvassa.

Lue lisää →


On Villeroy ja Boch hyvälaatuinen, brändikatsaus.

bidee bidee -wc historia moderni kylpyhuone moderni kylpyhuoneen suunnittelu pieni wc WC Villeroy & Boch

On Villeroy ja Boch hyvälaatuinen, brändikatsaus.

Villeroy & Boch perustivat vuonna 1748 Iron Master François Boch ja hänen kolme poikaansa, jotka kaikki olivat aiemmin työskennelleet seppäinä. Yhtiö aloitti Audun Le Tiche Lorraine -kylässä, jossa rautamestarit kehittivät keramiikkayrityksen oppisopimusoppijoidensa avulla. Yhtiö loi maailman ensimmäisen laattatuotantolaitoksen, joka oli omistettu vain arkkitehtonisiin laattoihin vuonna 1869. Villeroylla ja Bochilla on pitkä ja arvostettu historia korkealaatuisten keraamisten ja terveystavaroiden tuottamisesta. Tätä asiantuntemusta on käytetty monenlaisia ​​houkuttelevia, nykyaikaisia ​​ja mukavia WC -yksiköitä ja bidekejä talon.

Lue lisää →