Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — bidet spray

Kattava opas wc -ruiskuttajien tyyleihin ja etuihin

bidee bidee -edut bidee -asennus bidet -suihke Japanin kylpyhuone japanilaiset käymälät älykäs wc älykäs wc -istuin

Kattava opas wc -ruiskuttajien tyyleihin ja etuihin

BrookPad SplashLet on älykäs wc, joka sekoittaa nykyaikaisten wc: ien parhaat ominaisuudet, joilla on mahdollisuus puhdistaa samalla tavalla kuin bidee. "Gentle" and "smart toilet" imply not only a more comfortable state of mind, but also a happier one. Smart toilet seats are becoming more prevalent in European households. Hot water, air drying, automated on/off, and low-maintenance self-cleaning nozzles are only a few of the features available in bidet toilets. The usage of a smart toilets may contribute to global deforestation reduction while also saving money on toilet paper. Never be afraid to

Lue lisää →


Mitä eroa on sähköisillä ja ei-sähköisillä bidee-WC: llä?

kylpyhuone bidee bidet -suihke opas japanilainen wc älykäs wc -istuin

Mitä eroa on sähköisillä ja ei-sähköisillä bidee-WC: llä?

Teit päätöksen ostaa bidee, mutta markkinoilla on niin paljon versioita, että vaihtoehdot vaikuttavat loputtomilta. Löydä elektronisen tai ei-sähköisen bideen edut ja haitat ennen kuin edes harkitset uutta. "Sähköinen" bidee käyttää todennäköisemmin mehuaan sisäänrakennetun lämmittimen virran saamiseksi, joka lämmittää vettä, kunnes se saavuttaa ihosi. Sähköiset bidekkeet voivat myös tarjota ylimääräisiä ominaisuuksia, kuten vesilämmitystä, suuttimen sijoittamista ja yövaloa.

Lue lisää →


Käsikäyttöisen bidee-ruiskun asentaminen ja käyttö

bidee -edut bidee -asennus bidet -suihke kädessä pidettävä bidee kämmenmuodot hygienian parantaminen hygine

Käsikäyttöisen bidee-ruiskun asentaminen ja käyttö

Käsin hallittu bidee on yksi perusteellisimmista bidekeistä, mutta kokemattomille näiden pienten "bum-aseiden" hyödyntäminen voi olla hämmentävää. Muslimisuihku, joka tunnetaan myös nimellä Shattaf, on bidee -ruiskutus, jota yksilöt käyttävät hiuksensa ja kasvonsa veden kanssa. Naisille, jotka arvostavat elämän hienompia asioita, kämmenohjelman pään piirteet ovat erittäin stimuloivia. Veden voima on erinomainen pelote, jos haluat pitää jonkun poissa kylpyhuoneesta. Puhdistatko kädet bideen käytön jälkeen?

Lue lisää →


Halloween-Vessapaperi

bidet -suihke tee-se-itse Halloween Halloween -ideat historia loma vessapaperi

Halloween-Vessapaperi

WC -paperi voi tehdä tempun tai kepponen. Halloween on festivaali, joka järjestetään useissa maissa 31. lokakuuta. Monet tutkijat väittävät, että Halloween on juuri alkanut kristittynä juhlana, koko Hallow -päivän valppaina. Halloween on teollisempi ja maallisempi festivaali kuin jotkut maat. Veden pesun ansiosta voit estää sen vain asentamalla älykkään wc- tai bidee -ruiskuttajan. Sitten voit vähentää huomattavasti wc -paperin tarvetta.

Lue lisää →


Can going to toilet be different with smart toilet?

bidet -suihke japanilaiset käymälät älykäs wc pesu

Can going to toilet be different with smart toilet?

BrookPad Splashlet on älykäs bidee -wc -istuin, jonka avulla voit puhdistaa wc: n vedellä wc -paperin sijasta. Älykäs istuin on varustettu yövalolla, istuimen lämmityksellä, vedenpesujärjestelmällä, jossa on ruostumaton suutin, kuivausrumpu, jossa on lämmin ilma ja pehmeä läheinen kansi. Se BrookPad Splashlet on nyt saatavana Japanissa. Lontoon koulun wc: hen on asennettu uusi wc -järjestelmä. Uusi wc on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan erilaiselta edelliseltä. He voivat käyttää uutta wc: tä, kun he palaavat kouluun maanantaina.

Lue lisää →