Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — bidet seats for toilets

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Bidet -istuimet käymälöille hygienian parantaminen hygine japanilaiset käymälät älykäs wc bidee vessapaperi Pese tai pyyhi

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Kanssa SplashLet, you can wash directly on toilet, with use of electronic bidet toilet seat just after you are finish. Se SplashLet Tarjoa lopullista vesivirtausta täydelliselle pesulle ja bideelle, vaihtamalla wc -paperin tarpeen ja hygienian saaminen seuraavalle tasolle. Hiemisen veden virtaus puhdistaa kaiken, mitä tarvitset puhdistaaksesi lempeällä ilman ja veden virtauksella. Vettä voidaan käyttää myös automaalin, maalien, levyjen, käsien ja jopa lattian pesemiseen.

Lue lisää →


You need to use shower bidet to feel it

Bidet -istuimet käymälöille elektroninen wc historia suihkubidee älykäs wc

You need to use shower bidet to feel it

Have you ever tried anything new like skydiving, mountain climbing, or wonderful ice cream? You are well aware that there is no words to adequately explain an experience we have never had. Oletko koskaan käyttänyt bidee -wc -istuinta, joka on sekä toimiva että houkutteleva? Voit nyt aloittaa puhdistusmenettelyn yhdellä napsautuksella. A smart bidet toilet has been programmed to clean itself on its own.

Lue lisää →


Hanki todellinen virtaus suihkubideellä

Bidet -istuimet käymälöille yhdistelmä wc -bidee suihkubidee wc -ruiskutus

Hanki todellinen virtaus suihkubideellä

Virtaus on tila, jossa henkilö on täysin kiinnostunut keskittymisasiosta, joka antaa heille mahdollisuuden saavuttaa itsensä täydellä suorituskyvyllä ja nautinnollisella toiminnan prosessissa. Termivirran keksi Mihaly Csikszentmihalyi, joka toimitti Chicagon yliopiston psykologian laitoksen päällikön asemaa vuonna 1975. Virtaustila on voimakkaan keskittymisen ja keskittymisen tila, jossa toiminta ja tietoisuus sulautuvat. Flow -tilassa on henkilökohtainen toimisto tai tilannetta tai toimintaa. Ajallinen kokemuksen vääristymä tapahtuu, kun subjektiivinen ajan havainto vaikuttaa. Autotelialla tarkoitetaan käsitystä toiminnasta luontaisesti ilahduttavaa.

Lue lisää →