Viimeisin kylpyhuone, hyvinvointi- ja elämäntapa -uutiset — bidet history

Renaissance of the bidet, developed centuries ago growing in popularity

bidee bidethistoria Bidet -myyttit japanilainen wc älykäs wc Pese tai pyyhi

Renaissance of the bidet, developed centuries ago growing in popularity

A bidet is a low-standing bowl that is placed next to the toilet. "Bidet" is the French term for "pony," a euphemism for the way one would straddle the fancy bowl to clean oneself. Most bathrooms in the United States are not large enough to accommodate an additional bidet. The toilet can be a rich source of data that can be used to enhance health tests and notify you when anything is incorrect.

Lue lisää →


Älykkään wc: n ja bidekeiden edut

bidee bidee -edut bidethistoria bidee -wc integroitu wc älykäs wc älykäs wc -istuin

Älykkään wc: n ja bidekeiden edut

Tietyissä bidee -wc -istuimissa voi olla kuumia ilmakuivaimia istuimen kuivaamiseksi. suutin. Suutin on itsepuhdistuva ja se voidaan palauttaa alkuperäiseen paikkaansa bidee-penkillä. Selvitä, mitkä ovat älykkäiden käymälöiden ja bidekeiden edut?

Lue lisää →


Vettä käytetään suihkussa päivittäin ympäri maailmaa

bidee bidee -edut bidethistoria Bidet -myyttit bidee -wc bidee -käyttö terveydenhuollon parantaminen älykäs wc vessapaperi pesua

Vettä käytetään suihkussa päivittäin ympäri maailmaa

Sana bidee voi tarkoittaa erilaisia ​​asioita eri ihmisille. Ranskalaiset huonekalujen valmistajat kehittivät ensimmäisen bideen, sikäli kuin tunnustamme, 1700 -luvulla. Shattaf on niin suosittu Itä -Aasian maissa, että sitä tunnetaan nyt itäsuihkuna. Älykkäät wc -istuimet ja bidee -ruiskut ovat yleistymässä eurooppalaisissa kodeissa.

Lue lisää →


What is a smart bidet?

bidee bidethistoria Japanin kylpyhuone japanilainen wc japanilaiset käymälät fiksu älykäs suunnittelu älykoti älykäs wc Älykkäät wc -toiminnot

What is a smart bidet?

Bidee -wc on altaan tai astia, jota käytetään käden pesemiseen wc: n käytön jälkeen. Joissakin maissa on suihkebideke, kun taas toisissa on lämmitetyt istuimet, kuuma vesi ja ilmankuivaajat. Älykkäät wc: t voivat vähentää wc -paperin käyttöä vähentäen samalla globaalia eroosiota. Se BrookPad SplashLet Yhdistä wc ja bidee -puhdistus. Käsien pesemiseksi wc: n käytön jälkeen bidee on altaan tai astia.

Lue lisää →